O kodėl nebus naudos? Jei būsi vakarėlio šeimininkė, tai gausi papildomų vertingų dovanų (paprastai šaukštų salotoms, serviravimo indų nuo 450 ml iki 3,5 l talpos). O jei pasikviesi vieną kitą draugę, giminaitę ar kaimynę, tai dar papildomai gausi 5 % nuo bendros užsakymo vertės dovaną iš katalogo. Vakrėliuose demonstruotojai parodo tų indų įvairiausias savybes, patrauklias įvairių poreikių žmonėms - ir itin aistringiems kulinarams ir nemėgstantiems užtrukti virtuvėje. O labai aukšta kokybė garantuoja tik gerus atsiliepimus.
Paklausiau apie akmenį, o jau bandote įtraukti mane į tinklą.
Deja, ne tas segmentas .
QUOTE(pipete @ 2010 01 21, 11:50)
Norėčiau nusipirkti kepimo akmenį, internetiniame tupperware puslapyje rašo, kad vėl juo prakiauja ir kaina nurodyta, bet galima nusipirkti tik vakarėliuose. Tai kaip nusipirkti? Vakarėlyje iš manęs naudos nebus, noriu tik vieno konkretaus daikto.
gal galite įmesti nuorodą? Nes manau, kad žiūrite seną tvarkos meno puslapį, kuris jau pora metų neveikia ir info ten sena... kepimo akmenų nėra Lietuvoje pardavime.
hmm Įdomu kodėl nėra lietuvoje ?
QUOTE(vixiuke @ 2010 01 22, 23:08)
gal galite įmesti nuorodą? Nes manau, kad žiūrite seną tvarkos meno puslapį, kuris jau pora metų neveikia ir info ten sena... kepimo akmenų nėra Lietuvoje pardavime.
Hmm... Jei puslapis tvarkosmenas pasenęs, keista, kodėl palikta klaidinanti reklama ir kodėl googlas jį meta į pirmą eilutę?
QUOTE(pipete @ 2010 01 21, 12:16)
Paklausiau apie akmenį, o jau bandote įtraukti mane į tinklą.
Deja, ne tas segmentas .
Deja, ne tas segmentas .
Į tinklą, sakote... Na, asargiai, žiūrėkite, kad nusipirkusi Tupperware produkcijos pati kitų į tą tinklą neįtrauktumėte:)
sveikos mane domina surio malunelis ar geras jis? gal galetumet pasakyti kur yra daiktu aprasymai nes zvalgausi ebay ir nesuprantu kam skirta
QUOTE(pipete @ 2010 01 23, 09:36)
Hmm... Jei puslapis tvarkosmenas pasenęs, keista, kodėl palikta klaidinanti reklama ir kodėl googlas jį meta į pirmą eilutę?
čia jau rekėtų klausti buvusių distributorių,. o tai jaučiu neįmanoma
dabar galiojantys psl. www.tvarkoslinija.lt, www.kitaforma.lt
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2010 01 24, 16:16)
sveikos mane domina surio malunelis ar geras jis? gal galetumet pasakyti kur yra daiktu aprasymai nes zvalgausi ebay ir nesuprantu kam skirta
mano aukščiau minėtuose psl galite pabandyti paieškoti info, apie kai kuriuos indus yra. O kuris konkrečiai domina? tas kur su rankenėle ar kaip pipirų malūnėlis (tokio principo). Su rankenėle man labai patinka, o val tas kur tiesiai ant patiekalo malti, tai manau nėra būtinas ir sūris turi būti labai kietas, kitaip blogai labai malasi.
Čia trumpas aprašymėlis su rankena malūnėlio:
Pranašumai:
Dveji ašmenys: stambūs ašmenys sūriui, šokoladui bei morkoms, ir mulkūs - riešutams ir t. t.
lšardomas, todėl jį lengva plauti. Korpusą ir dangtelį galima naudoti roduktams laikyti.
Ašmenys pagaminti iš nerūdijančio plieno. Plati rankena, dėl to naudotis malūnėliu lengva ir patogu.
Neslystantis pagrindas užtikrina stabilumą.
Pastabos
Po naudojimosi gaminys išardomas ir plaunamas.
Galima plauti indaplovėje.
http://www.tvarkosli...lt/gaminiai.smt šioje nuorodoje rasite apie universalų aprašymą ir filmuką.
Papildyta:
QUOTE(*joli* @ 2010 01 23, 01:15)
hmm Įdomu kodėl nėra lietuvoje ?
todėl, kad tw dažnai gaminiai pasirodo, juos keičia kiti, per metus išleidžiama berods 100 naujų gaminių (įskaitant pakitusią spalvą), todėl išimami seni... o kepimo akmu9o išvis ne tw gaminys, tik tw jį pardavinėjo, tačiau skelbė, kad ne jie gamina ir garantijos nedavė 30 m. Kiek teko girdėti, jie labai geri, bet dažnai suskildavo. Neteko jo įsigyti, nes dar tada su tw nedraugavau
todėl, kad tw dažnai gaminiai pasirodo, juos keičia kiti, per metus išleidžiama berods 100 naujų gaminių (įskaitant pakitusią spalvą), todėl išimami seni... o kepimo akmu9o išvis ne tw gaminys, tik tw jį pardavinėjo, tačiau skelbė, kad ne jie gamina ir garantijos nedavė 30 m. Kiek teko girdėti, jie labai geri, bet dažnai suskildavo. Neteko jo įsigyti, nes dar tada su tw nedraugavau
[/quote]
O aš jį turiu (beje man irgi nuskilo kampelis bet labai nedidelis, naudoti galima), bet visgi man labiau patinka silikoninės formos ir tas toks pilkas indas stačiakampės formos , uždengiamas, vat juo tai ypač džiagiuosi
[quote=*joli*,2010 01 24, 23:47]
[/quote]
O aš jį turiu (beje man irgi nuskilo kampelis bet labai nedidelis, naudoti galima), bet visgi man labiau patinka silikoninės formos ir tas toks pilkas indas stačiakampės formos , uždengiamas, vat juo tai ypač džiagiuosi
[/quote]
aš pati neturiu , nenaudojau, bet kas turi gyrė, kad viskas kepta ant akmens, atrodo, kad kepta krosnyje... kiek tiesos - nežinau tas pilkas kaip jūs vadinate, turbūt ultrapliusas.
[/quote]
[/quote]
aš pati neturiu , nenaudojau, bet kas turi gyrė, kad viskas kepta ant akmens, atrodo, kad kepta krosnyje... kiek tiesos - nežinau tas pilkas kaip jūs vadinate, turbūt ultrapliusas.
QUOTE(info.percea @ 2010 01 27, 19:15)
Super Didžiausias atradimas virtuvėje
Kas būtent?