Tai tiesiog galima uzsaldyti naturaliu vysniu ar siaip kokiu uogu sulciu ir bus puikiausi ledai mazylei, kazko imantresnio tai nezinau As siaip labai patenkinta sitais indeliais, ir sese "prijaukinai" prie ju, mano paskutinis pirkinys Samba asotis, pienas tikrai daug ilgiau jame sviezias. Ultra pliuso dar nepirkau, net nezinau, turiu silikono formu, tai visokias lazanijas, troskinius juose pagaminu. Siaip tai indelius ir irankius praktiskai kasdiena naudoju. Dar, be abejo, traukia ir labai grazi ju isvaizda
QUOTE(egne @ 2009 07 21, 14:56)
Sveikosatrodo esu susipirkusi daugybe TW induku, taciau vis dar atrandu ko labai labai reikia norejau pasiklausti apie ultra pliusa? kas naudojate, kokie atsiliepimai? Visgi brangoki jie tai noreciau pasidometi ar verta tiek investuoti?
turiu ir kitko nebenaudoju visi troskiniai, kugelis, vista (be jokiu papildomu riebalu ar vandens iskepa). Puraga mielini kepiau Naudoju viskam ir nuolat
ultraplius tikrai super daikčiukas....tinginėms ........ sumetei, sausai ir nesuki gaublio kol iškeps
QUOTE(jjjj @ 2009 09 03, 21:32)
noreciau suzinoti atsiliepimų "Quick Chef" smulkintuvas - plaktuvas nes pati noriu jį pirkti
Nuomonių turbūt išgirsi įvairių, todėl patarčiau išbandyti pačiai. Man asmeniškai jis "neprilipo", plakti su juo neblogai, o pjaustyti man juo sunkoka. Tuo tarpu draugė nenuima nuo virtuvinės spintelės, nes naudoja beveik kas antrą dieną.
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 08 21, 00:46)
turiu ir kitko nebenaudoju visi troskiniai, kugelis, vista (be jokiu papildomu riebalu ar vandens iskepa). Puraga mielini kepiau Naudoju viskam ir nuolat
sakykit o ultrapliuse kepat uzdengta ar atvira?
kazkada skaiciau kad kugelis neskanus gaunas, geriau silikone, ar tiesa? ir gal kokiu firminiu receptu turit nu kazkokiu ultrapliusui skaniu ir paprastu (nusipirkau ir dar neisbandziau )
aciu
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 04, 09:04)
sakykit o ultrapliuse kepat uzdengta ar atvira?
kazkada skaiciau kad kugelis neskanus gaunas, geriau silikone, ar tiesa? ir gal kokiu firminiu receptu turit nu kazkokiu ultrapliusui skaniu ir paprastu (nusipirkau ir dar neisbandziau )
aciu
aciu
Kepu visada uždarame,o kugelis man pats skaniausias gaunasi,toks sultingas,minkštas,neapdžiuvęs.
Ultrapliusas tikrai super dalykas! Galima naudot ir orkaiteje,ir mikrobangeje,ir saldymo kameroje, ir ant stalo graziai atrodo!Lengvas, patogu plaut, lengva gamint-vienas malonumas! Deja,nusipirkau 2l ir pasirode,kad jis musu seimynai per mazas! Noreciau isigyt didesni,tad is pradziu tureciau parduot sita... Jei kas noretu,rasykit i az!
Sveikutes, gal galetumet pasakyti kaip reikia gaminti ryzius tam specialiame ryziu virimo inde? kiek vandenuko pilti, kiek virti? Labai aciu
QUOTE(glorija25 @ 2009 09 12, 22:54)
Sveikutes, gal galetumet pasakyti kaip reikia gaminti ryzius tam specialiame ryziu virimo inde? kiek vandenuko pilti, kiek virti? Labai aciu
Čia yra filmukas, kaip juo naudotis
QUOTE(daidora @ 2009 08 21, 02:45)
ultraplius tikrai super daikčiukas....tinginėms ........ sumetei, sausai ir nesuki gaublio kol iškeps
Protingoms tinginems