Ar naudojate želę žiedą, ar pasiteisinęs pirkinys?
taip zele žiedas pats pačiausias
QUOTE(Adera777 @ 2009 05 29, 15:43)
Ar naudojate želę žiedą, ar pasiteisinęs pirkinys?
čia SM'e želės žiedas turbūt dažnaiu kaip pas kas antrą šeiminikę... ir man noris.. ale dabar nėr litų atliekamų.. bet jų tasiradus, tai būtų vienas iš pirmųjų pirkinių.. beje, dar labai norėčiau indo bandelėms... :
http://www.kitaforma..._id=278&lang=lt
jau įsivaizduoju, kokie gražūs želiukai išeitų joje....
turiu pilna stalciu tupper ware indu, bet pats nerealiausias yra "milzinas"-skirtas darzovem ir vaisiams laikyti saldytuve.tai sis daiktas yra nerealus
Na as zinau kad ne vietoje, bet gal atsiras kas turi toki daikta ir jo nenori, arba bus platintoja, kuri man pasiulys norima daikta, bet kazkiek pigiau nei kaina nurodyta kataloge Noriu didžiosios staciakampes tortines
Naudoju turiu ir zieda (superinis dalykas), ir inda mikrobanginei ir inda orkaitej (tik pavadinimu dabar nebepamenu) Nerealus dalykas troskiniams orkaitej daryti ir greitkrati turiu Ir bulviu grustuva
Sveikosatrodo esu susipirkusi daugybe TW induku, taciau vis dar atrandu ko labai labai reikia norejau pasiklausti apie ultra pliusa? kas naudojate, kokie atsiliepimai? Visgi brangoki jie tai noreciau pasidometi ar verta tiek investuoti?
QUOTE(egne @ 2009 07 21, 14:56)
Sveikosatrodo esu susipirkusi daugybe TW induku, taciau vis dar atrandu ko labai labai reikia norejau pasiklausti apie ultra pliusa? kas naudojate, kokie atsiliepimai? Visgi brangoki jie tai noreciau pasidometi ar verta tiek investuoti?
Aš kitame forume klausiau ir dar paiešojau atsiliepimų iš seniau, nes pati noriu jį pirkti : labai visos šitą indą giria: ir mėsai, ir troškiniams, lazanijai ir kam tik dar nenaudoja
Ir sako plauti jį lengva - nepridega, ir galima naudoti kaip dvi skardas: tą pagrindą atskirai, ir dangtį atskirai, nes į dangtį telpa atrodo 1,75 l
Dar skaičiau, kad jis kaista greičiau ir tolygiau
Na ko gero man jo tikrai reikia
QUOTE(egne @ 2009 07 21, 13:56)
Turiu, bet kol kas daugiausia stovi spintelėje. Už tokius pinigus nepirkčiau, bet kai užsidirbau, tai negaila. Gal reikėtų pabandyti jį prisijaukinti . Išsiplauna tikrai lengvai.
QUOTE(egne @ 2009 07 21, 14:56)
Aš iš mamos pasiskolinu tokį ultra pliusą - man jis labai indas, nepasidalinam abi su mama
Mano virtuveje, tai indeliai, skustukas, kocelas su padeklu, LABAI mylimas indas-asotis pienui laikyti, ir paskutini spirkinys apvali tortinė. Tai ką aš galiu pasakyti nieko stebuklingo iš šių indų nesitikėjau, tai malo lūkeščiai patenkinti.