Merginos, as noreciau eiti i Tupperware indu pristatyma ir pirkti Vilniuje, tik nerandu, kad galetu mane pakviesti. Negaliu juk pirkti nepaciupinejusi. Rasykite i a/z
Man viskas patinka
jau namuose nebetelpa
MB dievina torskinuva
jau namuose nebetelpa
MB dievina torskinuva
sveikutes, gal kuri naudojant kepimo akmeni? jei taip, tai prasau pasidalinkit receptais
Merginos, parduodu nauja silikonini padekliuka picoms, sausainiams ir pan. kepti orkaiteje, taip pat galima ant kocioti tesla -nelimpa. Kainyte 30 lt
QUOTE(Paulina1 @ 2009 01 20, 17:58)
Merginos, as noreciau eiti i Tupperware indu pristatyma ir pirkti Vilniuje, tik nerandu, kad galetu mane pakviesti. Negaliu juk pirkti nepaciupinejusi. Rasykite i a/z
Mane domina irgi pristatymo rengimas.Rašykit į a/ž
QUOTE(Dalia* @ 2009 02 02, 16:25)
sveikutes, gal kuri naudojant kepimo akmeni? jei taip, tai prasau pasidalinkit receptais
Aš naudoju, bet ypatingų receptų kaip ir neturiu. Kepu ant jo picą, kibinus, kotletukus, vištieną kartu su bulvytėm ir t.t. Pica ir kibinai labai labai skaniai gaunasi, ant jokios kitos skardos taip neiškeptų. Draugės pavydi, juk įsigyti akmens negali.
Aš turiu žele žiedą,kočėlą ir lipinamą prie stalo padėklą tą (nežinau kaip tiksliai vadinasi, nes ne pati pirkau ) dar turiu indelį skirtą šildyti maistą mikrobanginėj, plaktuvą, įrankius mažiukui- šaukštelį ir šakutę... viskas ypač žele žiedas - jėga
Man irgi patinka, jau gal net per daug visko turiu žiūriu kai kurių indelių kur po kelis pirkus, tai bent po vieną taip ir likę nenaudota bet nepirkt irgi kažkaip negaliu
Visi indeliai maistui yra is TW, labai jie man patinka. tiek saldytuve laikyti, tiek kazkur nestis.
Taip pat esu patenkinta ir kocelu, lenta. Dabar galvoju isigyti zelei, nes labai jau daug geru atsiliepimu, o zele tiesiog dievinu!
Papildyta:
Ju puslapyje yra kontaktai, reiktu pasiskambinti ir susitarti
Taip pat esu patenkinta ir kocelu, lenta. Dabar galvoju isigyti zelei, nes labai jau daug geru atsiliepimu, o zele tiesiog dievinu!
Papildyta:
QUOTE(Paulina1 @ 2009 01 20, 17:58)
Ju puslapyje yra kontaktai, reiktu pasiskambinti ir susitarti
Man labai silikonine keptuve.Kepu TIK joje jau 5metai.
as tiesiog susirgusi tupperware
niekada nebuvau megeja gaminti, bet kai pradejau draugauti su tw tai pasirode kad ruosti maista kartais tikrai vienas malonumas. Silikonines formos (turiu net 5), zele ziedas, mikrobanges indai ir t.t. Pradzioj buvau tik pirkeja, kol supratau kad dar ne vieno daikto noriu , kad butu lengviau visa tai igyvendinti tapau konsultante, nes is tiesu verta
Jei ka Klaipedoje domintu tw mielai laukiu zinuciu i az
niekada nebuvau megeja gaminti, bet kai pradejau draugauti su tw tai pasirode kad ruosti maista kartais tikrai vienas malonumas. Silikonines formos (turiu net 5), zele ziedas, mikrobanges indai ir t.t. Pradzioj buvau tik pirkeja, kol supratau kad dar ne vieno daikto noriu , kad butu lengviau visa tai igyvendinti tapau konsultante, nes is tiesu verta
Jei ka Klaipedoje domintu tw mielai laukiu zinuciu i az