Aš irgi nemažai TW naudoju. Viskas labai tinka ir patinka
labutis, su naujaisiais metais !!!
paskaitinejau apie tupervare formas. galvoju uzsisakyti zele daryti forma. mano seimyna labai megsta desertus su zele tai galvoju ir mums reik isigyti. buvau pasiskolinus is seses silikoninene forma tai patiko kad graziai gaunasi zele kaip tortas nesulyginsi kai darai i visokiausius bliudelius
paskaitinejau apie tupervare formas. galvoju uzsisakyti zele daryti forma. mano seimyna labai megsta desertus su zele tai galvoju ir mums reik isigyti. buvau pasiskolinus is seses silikoninene forma tai patiko kad graziai gaunasi zele kaip tortas nesulyginsi kai darai i visokiausius bliudelius
QUOTE(ausra11 @ 2009 01 01, 17:10)
labutis, su naujaisiais metais !!!
tikrai verta isigyt labai geras dalykas,pati naudoju,labai patenkinta.
QUOTE(geisha @ 2009 01 08, 00:06)
tikrai verta isigyt labai geras dalykas,pati naudoju,labai patenkinta.
as ir turiu
Sveikos, gal galite pasidalinti receptukais MicrPliusui?
QUOTE(Dasha @ 2009 01 08, 21:06)
Sveikos, gal galite pasidalinti receptukais MicrPliusui?
Keletas yra čia
Sveikutes.Idomu kokie atsiliepimai apie tupperware duonine Kaina nemaza,todel nesinori ismest pinigus ''i bala''.
QUOTE(linciuke5 @ 2009 01 13, 16:27)
Sveikutes.Idomu kokie atsiliepimai apie tupperware duonine Kaina nemaza,todel nesinori ismest pinigus ''i bala''.
Kiek užsakiau, tai dabar jau po antrą, trečią duoninę užsisako tos pačios kllientės: tai mamai, tai sesei dovanų....
QUOTE(linciuke5 @ 2009 01 13, 16:27)
Aš turiu, tai labai džiaugiuosi Ypač, kad ta lentutė yra ištraukiama . bet dabar kaupiuos didžiajam pirkiniui: peilių rinkiniui, kur dabar 306 vieto 510 už penkis peilius.
Gera duoninė, man labai patiko
kiek turiu dalykeliu is sios firmos tai visi klasiski bulviu skustukas svogunu smulkintuve bei keletas hermetiniu indeliu tikrai neverta svaistyt pinigeliu pigiems ir nekokybiskiems gaminiams, o be to sios firmos produkcijos kainos nera kazkokios kosmines,juo labiau kad viska su laiku atperka puiki kokybe siulau ismeginti