Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

Aš irgi nemažai TW naudoju. Viskas labai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
labutis, su naujaisiais metais !!! drinks_cheers.gif
paskaitinejau apie tupervare formas. galvoju uzsisakyti zele daryti forma. mano seimyna labai megsta desertus su zele tai galvoju ir mums reik isigyti. buvau pasiskolinus is seses silikoninene forma tai patiko kad graziai gaunasi zele kaip tortas nesulyginsi kai darai i visokiausius bliudelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra11 @ 2009 01 01, 17:10)
labutis, su naujaisiais metais !!! drinks_cheers.gif
paskaitinejau apie tupervare formas. galvoju uzsisakyti zele daryti forma. mano seimyna labai megsta desertus su zele tai galvoju ir mums reik isigyti. buvau pasiskolinus is seses silikoninene forma tai patiko kad graziai gaunasi zele kaip tortas nesulyginsi kai darai i visokiausius bliudelius  lotuliukas.gif

tikrai verta isigyt mirksiukas.gif labai geras dalykas,pati naudoju,labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 01 08, 00:06)
tikrai verta isigyt mirksiukas.gif labai geras dalykas,pati naudoju,labai patenkinta.

drinks_cheers.gif
as ir turiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasidalinti receptukais MicrPliusui? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 08, 21:06)
Sveikos, gal galite pasidalinti receptukais MicrPliusui? mastau.gif

Keletas yra čia
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 11, 21:45)
Keletas yra čia

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Idomu kokie atsiliepimai apie tupperware duonine g.gif Kaina nemaza,todel nesinori ismest pinigus ''i bala''.
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2009 01 13, 16:27)
Sveikutes.Idomu kokie atsiliepimai apie tupperware duonine g.gif Kaina nemaza,todel nesinori ismest pinigus ''i bala''.

Kiek užsakiau, tai dabar jau po antrą, trečią duoninę užsisako tos pačios kllientės: tai mamai, tai sesei dovanų.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 13 sausio 2009 - 15:44
QUOTE(linciuke5 @ 2009 01 13, 16:27)

Aš turiu, tai labai džiaugiuosi thumbup.gif Ypač, kad ta lentutė yra ištraukiama thumbup.gif . bet dabar kaupiuos didžiajam pirkiniui: peilių rinkiniui, kur dabar 306 vieto 510 už penkis peilius.
Atsakyti
Gera duoninė, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
kiek turiu dalykeliu is sios firmos tai visi klasiski thumbup.gif bulviu skustukas thumbup.gif svogunu smulkintuve thumbup.gif bei keletas hermetiniu indeliu thumbup.gif tikrai neverta svaistyt pinigeliu pigiems ir nekokybiskiems gaminiams, o be to sios firmos produkcijos kainos nera kazkokios kosmines,juo labiau kad viska su laiku atperka puiki kokybe mirksiukas.gif siulau ismeginti drinks_cheers.gif
Atsakyti