Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

visi labai jau giria,kad tai tiesiog stebuklas.bet as nesuprantu,ar as tokia atsilikus,ar tiesiog netinkamus dalykus pasirinkau.kainos nerealios ir mano manymu neatitinka gaminio.nusipirkau duonine uz 100lt,vyrui pasakiau,kad tik 30 sumokejau ir tai jau gavau bart,kad uz plastmase tiek sumokejau.tikejausi,kad duona issilaikys ilgiau,bet kaip pelijo laikoma paprastam maisely,taip sekmingai pelyja ir toj duoninej.
nusipirkau bulviu grustuve,nes vienas asaba pasake,kad labai lengvai susitrina bulviu kose.bet joks stebuklas neivyko ir net nelabai patogi rankena-tokia lygi,tai net slysta ranka.tai atsiprasiau senos grustuves ir sekmingai naudoju ja...

pakomentuokit kokia jusu patirtis.as dar pirkau ta silikonine kepimo forma,darzoviu pjaustykle ir toki tipo rankini darzoviu smulkintuva.tai pastarasis vienintelis,kuris ispilde mano lukescius g.gif
Atsakyti
Paskaityti apie tupervari galima labai daug thumbup.gif ir manau tai Jusu asmenine noumone kad Jums nepatinka schmoll.gif ir bulviu grustuve labai gera thumbup.gif nepalyginsi su metalinemis, ir kiti indai super thumbup.gif o jei Jums nepatinka ko perkat juk per vakarelius demonstruotojos duoda isbandyti thumbup.gif . As ka turiu tai dziaugiuosi nes palengvina man darba virtuveje. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu siaip gi kiekvienam kitaip patinka,nereik gi pykti,kad savo nuomone issake.As grustuves neturiu, geriausiai kose issitrinu mikseriu.Esu labai patenkinta ziedu ar kaip ten vadinasi,ledus ir uzpiltinius ir viskas kas stingsta ir su zelatina tinka pilti i ji,tai tikrai gali nusipirkti mirksiukas.gif O siaip tai reik zinoti apie tuos indus ir po to tik atsirenki kas tau tinka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sola: 18 vasario 2007 - 15:40
Gavau per gimtadienį kekso formą,tą kur su žiedu.Na labai man ji patinka,reikės daugiau įsigyti.
Atsakyti
Nu jau uz plastmases gabala tiek pinigu moketi blink.gif nu jau ne! Galima tokiu pat geru ir pigesniu rast. Bent jau tokia mano nuomone rolleyes.gif Gal koks skustukas ir vertas pinigu, bet uz dubeneli 70lt moket, nu ne... aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu skustuka thumbup.gif Bet nemokeciau pati tokiu pinigu uz ji (gerai, kad nupirko) blush2.gif . Paskuit uriu mazxaji zele zieda... Turiu 3 metus gal, bet NIEKAD nesigavo man zele jame normaliai... Labai negraziai issiima... Anyta daug visko turi, dideles zele ziedas liuks. Bet kainos tai blink.gif Galima apsieiti ir su pigesniais gaminiais...
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2007 02 18, 11:35)
pakomentuokit kokia jusu patirtis.as dar pirkau ta silikonine kepimo forma,darzoviu pjaustykle ir toki tipo rankini darzoviu smulkintuva.tai pastarasis vienintelis,kuris ispilde mano lukescius g.gif

Parasysiu ir as savo nuomone, pasistengsiu be pavadinimu, kad nebutu nei reklama nei antireklama. Naudoju ir as Tupperware produkcija; be kai kuriu neisivaizduoja maisto gaminimo (labai palengvina ir padeda), kai kurie, man is vis nereikalingi. As ju neperku. Neturiu nei vienos silikonines formos (labai retai kepu pyragus ar keksu, todel puikiai tinka ir paprastos formos), neturiu duonines (mano medine man atrodo geriau), neturiu ir bulviu grustuko (kiek darau kosiu, gal 5 kart i metus, tinka ir paprastas metalinis). Tiesa, viena kart ir as issiduriau, nusipirkau viena visu labai giriama daikta, panaudojau viena kart ir supratau, kad jis ne man. Beje, del kainos: visus daikktus as perku tik per akcijas, kai kuriu laukiu ir metus, bet tai pigiau, nes kainos tikrai doh.gif . Taip kad, pries perkant bet koki daikta, raikia gerai pasverti ir pagalvoti ar jis tikrai reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2007 02 18, 15:38)
Nu siaip gi kiekvienam kitaip patinka,nereik gi pykti,kad savo nuomone issake.As grustuves neturiu, geriausiai kose issitrinu mikseriu.Esu labai patenkinta ziedu ar kaip ten vadinasi,ledus ir uzpiltinius ir viskas kas stingsta ir su zelatina tinka pilti i ji,tai tikrai gali nusipirkti mirksiukas.gif O siaip tai reik zinoti apie tuos indus ir po to tik atsirenki kas tau tinka. smile.gif

Nu žinokit su šituo žele žiedu, tai nors verk, bijau jau ką ir daryti, nes po to kaip košę tenka kabinti. verysad.gif
Išbandžiau užšaldyti šaldymo kameroj ir gražiai išimti - nesigavo, bandžiau į karštą vandenį pamerkti - nesigavo.
Neįsivaizduoju ar gali būti šie gaminiai brokuoti?
Turi dvi draugės viskas gerai su juo, nu o man doh.gif
Atsakyti
Na yra atskira tema kitam skyrely apie TW, kur daug visko surašyta smile.gif .

Aš asmeniškai praktiškai visais daiktais patenkinta. Na, yra ko nenaudoju, tai tada gal ir gaila pinigėlių, nes nepigūs daiktai. Bet apibendrinant, jei reikia kažkokio dažnai naudojamo daikto, įrankio ar pan., renkuosi TW, nes ir garantija visam laikui, ir l. ergonomiški produktai, nekenksmingi sveikatai ir t.t. O pigesni pirkti dažniausiai po kiek laiko išmetami (pvz. sulūžo Berghofo česnako spaustuvė už 25 Lt pirkta, tai dabar nusipirksiu TW ir galim bus pamiršti šį reikalą).

O 4mamytei pasiūlyčiau parduoti tuos tw daiktus, kuriais nepatenkinta. Norinčių pirkti manau atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 02 20, 09:10)
Nu žinokit su šituo žele žiedu, tai nors verk, bijau jau ką ir daryti, nes po to kaip košę tenka kabinti.  verysad.gif
Išbandžiau užšaldyti šaldymo kameroj ir gražiai išimti - nesigavo, bandžiau į karštą vandenį pamerkti - nesigavo.
Neįsivaizduoju ar gali būti šie gaminiai brokuoti?
Turi dvi draugės viskas gerai su juo, nu o man  doh.gif

turiu nemažai tw produksijos, o žiedu esu patenkinta labiausiai. Pirmiausiai gal tau nepaaiškino kaip jį naudoti? Darant žele reikia žiurėti kokią pirkti, jei perki lietuvišką, tai į ją pilk mažiau vandens, nes kitaip gaunasi drebučiai, tai jie tikrai gražiai neatrodys, o šiaip prieš pildama į žele žiedą bet kokį skystį ištepk žele žiedą aliejumi - truputėli, kad aliejaus neliktų - tada super viskas išsiima, be jokių kišimų i karštą vandenį ir be šaldiklio viskas puikiai sustingsta, tik išsirink tinkamus produktus. sekmes
Atsakyti
biggrin.gif palaikau nuomonę dėl želė žiedo - geras daiktas, jei tinkamai išaiškinta kaip naudotis. Aš irgi visada tepu aliejumi, naudoju tik Dr.Oetker ir tai pilu 50 ml mažiau nei pagal normą vandens, ypač kai dedu šaldytas braškes, kurios dar išleidžia papildomai skysčio - ir jau 7 metai, intensyviai gaminant - man dar nei karto nebuvo nepavykę. Nereikia nei šildyti - tik apverti, nuimi viršutinį dangtuką - vakumas išnyksta ir želė pati gražiai nuslysta į lėkštę.
O dėl kitų gaminių - pilnai sutinku - reikia atsirinkti ko kam reikia ir ar tikrai, kadangi labai mėgstu gaminti - turiu daugelį produktų ir tikrai yra tik keli mažiau naudojami. Mano nuomone želė žiedas, silikoninės formos, kombainiukas, tortinės, peiliai, puodai, ypač samba serija - man jau seniai atsipirko. Tačiau vėlgi sakau - reikia įvertinti kaip dažnai gaminate ir kas jums tikrai reikalinga.
Atsakyti
Naudojo Dr.Oetker žele ax.gif
O dėl aliejaus reiks pabandyti. Kaip jūs jį tepate? Kažkokiu skudurėlių ar pan.? blush2.gif
Atsakyti