QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 15:52)
o ką ten aplankyti, tame mieste? didelis jis? kaip ten tas vietinis transportas, punktualus? gal pameni bilietų kainą? ir pvz. jei ieškotis kokio viešbutuko, derėtis reikia? ar saugu taip maklinėt bus? nu gal ir kvaili klausimai, bet aš tokia atsargi pakankamai
kokia kalba susikalbėjai autobuse?
stai cia Essaouira
1. pats miestas labai fotogeniskas- baltos sienos, melyni langai, prie vandenyno - piratu tvirtove, su siena ant kurios patrankos sustatytos. man vienas is romantiskiausiu miestu kur esu buvus gyvenime.
2.nedidelis zveju miestelis, bet gyventojai tai tokie atsipalaidave kaip niekur maroke, tokie hipiai - peace, love
daug burlenciu megeju privaziave buna- ten vejas geras pakranteje.
3. is agadyro punktualus, o grizti- du kartus grizinejom, du kartus autobusas i agadyra velavo
kainos nepamenu, gal kokie 2-3 doleriai
4. deretis galima, bet paprastai kainos nedideles buna, ir kainininkas ant sienos kabo
5.maklinet maroke saugu, kaip ir bet kur laikantis tam tikru savisaugos priemoniu - narkotiku nepirkti, su pasaliniais "draugais" uz kampo nakti paziuret geru prekiu neeit, neapsikabineti auksais
6.visi ten supras kad tau reikia : Essaouira, 2 tikets (rodai pirstais kad aiskiau butu)