QUOTE(tindiriuska @ 2014 02 06, 16:27)
Labai norime aplankyti Sacharą. Klausimas - ar susirasime vietoje agentūrą? kiek gali kainuoti 3 dienų kelionė? nes internete siūlo už 500 dol/asmenį, atrodo kosminė kaina. Gal geriau imti automobulį, dviese susitaupytų? kadangi laiko būsime ten nedaug, norisi susiplanuoti ir gal rezervuoti ką iš Lietuvos, bet kol kas nerandu gerų pasiūlymų, tad gal nebus problemų susirasti agentūrą ar išsinuotmoti auto vietoje? jei važiuoti su atomobiliu, pakeliui reikia kažkur apsistoti, galų gale ir pačioje dykumoje permiegoti.
mes mėgejai bastytis savarankiškai, bet kadangi marokas ne visai Europa , norisi kažkaip pasiplanuoti. ar nesijaudinti ir viską daryti vietoje?
ačiū labai labai atsakiusiems:)
mes mėgejai bastytis savarankiškai, bet kadangi marokas ne visai Europa , norisi kažkaip pasiplanuoti. ar nesijaudinti ir viską daryti vietoje?
ačiū labai labai atsakiusiems:)
mes Maroke keliavome savarankiškai, tai nuvažiavus į Merzougą pirkome kelionę į Sacharą, į kainą įėjo-viešbučio kambarys (kuriame palikome daiktus), kelionė kupranugariais iki berberų stovyklos, nakvynė joje su gausia vakariene ir nesuskaičiuojamu kiekiu arbatos, grįžimas į viešbutį, pusryčiai ir pasinaudojimas kambario dušu ir pan. Viešbutis ne skylė, su baseinu, gražia aplinka ir pan., po nakvynės Sacharoje ten praleidome keletą valandų atsipūsti. Apie gautus įspūdžius Sacharoje nebekalbu Tai kaina vienam žmogui buvo 300 DhM.
auto išsinuomotumėte be problemų, aš keliaučiau savarankiškai. Aišku jums taip nebus, bet mane labai kažkaip graudžiai nuteikė, kai vienoje gražioje vietoje fotkinomės ir šalia sustojo autobusiukas su turistais ir viena panelė nešė išmesti privemtą maišelį. Nu kelias su serpantinais-viską suprantu, bet vemt man labiau patiktų privačiai