Įkraunama...
Įkraunama...

Marokas - ar kas keliavote?

Gal kas turi Maroko gidą parduot...? Vis dėl to nepatogu su tais iš pdf'o atspausdintais lapais sad.gif
O kokius ten dokumentus reikia pildyti nusileidus į Maroką??
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2010 01 26, 21:44)
1.Gal kas turi Maroko gidą parduot...? Vis dėl to nepatogu su tais iš pdf'o atspausdintais lapais sad.gif
2.O kokius ten dokumentus reikia pildyti nusileidus į Maroką??

1.Siųskitės iš amazon.co.uk. wink.gif Pigiau bus.
2. Atvykstant ir išvykstant oro uoste duos užpildyti atvykimo ir išvykimo korteles su vardu, pavarde, adresu ir t.t.
Atsakyti
Dėkui už atsakymą. O gal galite kokį viešbutį rekomenduoti Marakeše, kur galima būtų "aklimatizuotis" tik atskridus?
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2010 01 29, 09:31)
Dėkui už atsakymą. O gal galite kokį viešbutį rekomenduoti Marakeše, kur galima būtų "aklimatizuotis" tik atskridus?

Labas, Marakeshe apsostojome viesbutyje Essouira, kaina buvo apie 100 DH uz dvivieti kambari, kai apsistojome tik atvyke, tai visai nieko buvo, tik kad dusas ir tualetas vebdri, bet juk ne patogumu vaziuojate ieskoti, deja kai apsistojome pabaigoje keliones tame paciame viesbutyje, kitame kambaryje, mane nakti kazkas sukando doh.gif . Gida siunciausi per ebay.co.uk, jei reikia turiu - galiu paskolinti arba parduoti.
Atsakyti
Aš kažkaip nebepamenu viešbučio pavadinimo. Rinkomės iš google pagal keliautojų atsiliepimus, bet tai irgi nebuvo brangus - apie 100 dirhamų parai. Su bendru dušu ir tualetu...
Atsakyti
Nesuprantu, jaučiu aš ne ten ieškau... Pigesnio viešbučio, nei 36 eurai, nerandu... verysad.gif
Atsakyti
Yra tikrai pigių viešbučių pilna tik gal ne visi jie reklamuojami ir savo svetaines turi. Reikėtų daugiau įvairius keliautojų forumus paskaityti. wink.gif Ten kur per viešbučių rezervavimo tinklapius, tai tikrai daugelis palyginus brangūs...
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2010 01 29, 18:18)
Nesuprantu, jaučiu aš ne ten ieškau... Pigesnio viešbučio, nei 36 eurai, nerandu...  verysad.gif

nieiskokit viesbuciu is anksto, ten ju pilna, paciam Marakese aplink pagrindine aikste ju sociai, ir gide yra nurodyti.
Atsakyti
Na, aš manau, kad geriau iš anksto susirasti viešbutuką, nebūtinai rezervuoti, bet bent jau žinoti, kuriame gyvensit, nes kai vietiniai pamato, kad tik ką atvykęs esi, iškart apspinta. doh.gif Visuose miestuose rinkomės LP rekomenduotus pačius pigiausius, tai galiu pasakyti, kad Marrakeche buvo geriausias iš pigiausių, kurį susiradome patys internetu ir dar pigesnį nei LP siūlė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 02, 11:40)
Na, aš manau, kad geriau iš anksto susirasti viešbutuką, nebūtinai rezervuoti, bet bent jau žinoti, kuriame gyvensit, nes kai vietiniai pamato, kad tik ką atvykęs esi, iškart apspinta.  doh.gif Visuose miestuose rinkomės LP rekomenduotus pačius pigiausius, tai galiu pasakyti, kad Marrakeche buvo geriausias iš pigiausių, kurį susiradome patys internetu ir dar pigesnį nei LP siūlė. biggrin.gif

mes irgi taip dareme. Turejome sarasa viesbutuku, adresus, o paskui rinkomes pas vietinius ir vietoje. Jie, beje, pigesni, nei LP.
Atsakyti
Ką verta iš ten vežtis ir ko negalima ( na geriau) nevalgyti, ką reiktų paragauti ax.gif
Atsakyti
Verta vežtis viską, priklausomai nuo to, ko jums reikia. biggrin.gif Labai dailūs ir spalvoti keramikiniai gaminiai, bet sunkūs ir gali sudužti jei su lėktuvu skrendat. Prieskonių, džiovintų vaisių... Yra tokios seniovinės vaistinės, kur gali įsigyti visokių žolių gydymui. Rožių vanduo, argano aliejus (spaudžiamas tik Maroke). Žalvario ir kitokio metalo gaminiai - papuošalai, arbatinukai, kvepalinės, peiliai ir t.t. Odos gaminiai - rankinės, smagiosios šlepetės "babušai". Žodžiu, pirkti tikrai yra ką. biggrin.gif

Iš maisto ką būtina paragauti - kokios nors rūšies tadžiną, kuskusą (šito neragavau), mėtų arbata - visur ir visada. biggrin.gif Būna dar tokie pyragėliai su mėsos įdaru, bet irgi neragavau... Labai skanios alyvuogės, marinuotos su įvairiais prieskoniais. Mandarinai atrodo žali, bet labai saldūs ir sultingi, granatai. wub.gif Skanesnių nesu valgius niekur. Dar yra jų patiekalas pastilla - toks ale pyragas su riešutais ir karvelio mėsa, bet man tai nelabai patiko, nemėgstu tokių saldžių gaminių. O MB iš viso nepatiko Maroko virtuvė, tik mėtų arbata ir vaisiai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 vasario 2010 - 14:12