Imsim ekskursijas ir trankysimės po šalį labai nenutolstant nuo Agadiro. Marakešas, Essoouira, Tafrout, Tiznit, mažoji sachara... Prašėm sudaryti kitokį maršrutą nei pateiktas aukščiau, kad bent kas dvi dienas grįžtuve į savo viešbutį. Laukiam atsakymo su pasiūlymu. Turime dar vieno vietinio tel nr. bandysime skambinti ir jam.
Kas žinote į ką galima keisti mobilius telefonus?
Mano pirmoji poilsinė kelionė buvo į Maroką, buvom geužės mėnesį Agadyre viešbutis Argana 3*, niu ką galiu pasakyti man nelabai patiko, bet manau tai dėl kulturų skirtumo o pati kelionė buvo įdomi buvome Tiznite, Atlaso kalnuose, važaivom į dykumą daug įspudžių , bet temde kelionę tai ,kad apsinuodijau maistu, vandenyne neteko nusimaudyti dėl to, kad ten yra daug vietinių žmonių kurie labai nori pažiūrėti į tave su maudimuku, arba atvirkščiai priešiškai nusiteikę, nes jiems tai nepriimtina , dar kiekvienas prekeivis įkyriai siūlė savo suvenyrus net bėgom nuo jų , nes vien pasakius ačiū nereikia nuo jų neatsikratysi...
net nežinau man tai buvo pirmoji kelionė į musulmonų kraštą, gal dėl to viskas atrodė nekaip, bet daugiau nežadu ten važiuoti
net nežinau man tai buvo pirmoji kelionė į musulmonų kraštą, gal dėl to viskas atrodė nekaip, bet daugiau nežadu ten važiuoti
Sveiki keliauninkai, as irgi ruosiuosi i Maroka, tik vaziuoju per Lenkija, gal kas irgi yra vykes i sia sali per Lenkija?
man kila daug klausimu, kaip ten viesbuciai/ nes keliauju su vaiku tai bijau del masito? ar Egiptas daug atsilieka nuo maroko? o gal atvirksciai? Kaip kainos Maroke? aciu o gal atsiras keliaujanciu balandzio 21d. ar tokiu metu ten nesalta?
man kila daug klausimu, kaip ten viesbuciai/ nes keliauju su vaiku tai bijau del masito? ar Egiptas daug atsilieka nuo maroko? o gal atvirksciai? Kaip kainos Maroke? aciu o gal atsiras keliaujanciu balandzio 21d. ar tokiu metu ten nesalta?
QUOTE(xxkamane @ 2009 03 02, 10:56)
Sveiki keliauninkai, as irgi ruosiuosi i Maroka, tik vaziuoju per Lenkija, gal kas irgi yra vykes i sia sali per Lenkija?
Pažiūrėjau į žemėlapį - Marokas neturi sienos su Lenkija...
Viešbučiai taip pat kaip ir visur - visokie. Maistas - kas ką mėgsta, man buvo skanu. Dėl Egipto - ar daug esate keliavusi Egipte, ar lyginate pasyvų poilsį prie vandens viešbutyje? Jei taip - neturiu informacijos.
Kainos Maroke panašios į lietuviškas. Oro temperatūra balandžio pabaigoje bus apie 25-35 laipsnių, priklausomai nuo to, kur būsite.
Kažkaip turiu įtarimą, kad keliausite į Agadyrą ir poilsiausite viešbutyje. Nesu to daręs, tačiau atsiliepimai apie tokį poilsį paprastai būna blogi. Maroke reikia keliauti, o ne sedėti viešbutyje.
aciu uz issamia informacija , tikrai labai pravers. kas del poilsio prie juros jus turejote omeny ka? komforta ar kad neidomu? kas yra blogai.
Tiesa neturi sienos su Lenkija, bet lenku kelioniu organizatoriai turi pasiulyma kaip patekti i Maroka
Del Egipto, na teko visko ir keliauti ir ilsetis. tarp tu 5 kartu visko buvo
Tiesa neturi sienos su Lenkija, bet lenku kelioniu organizatoriai turi pasiulyma kaip patekti i Maroka
QUOTE(xxkamane @ 2009 03 02, 11:06)
aciu uz issamia informacija , tikrai labai pravers. kas del poilsio prie juros jus turejote omeny ka? komforta ar kad neidomu? kas yra blogai.
Dėl poilsio prie jūros - komfortas, lyginant su Egiptu, paprastai būna žemesnio lygio (kitų poilsiautojų atsiliepimais). Jei būsite Agadyre, tai balandžio mėn vandenyne tikrai nesimaudysite (priešingai nei Raudonojoje jūroje - Egipte). Dėl įdomumo tai nenoriu kažko sakyti - kiekvienam savaip įdomu.
Man Egiptas pranoko viska, nes tai buvo mano pimoji kelione i uzsieni. Kitiems su manim kartu keliavusiems, Marokas patiko labiau nei Egiptas. Bet cia kiekvienam savo
Na ką, ateinu išpažinti Marokligės Vėl nusipirkom bilietus Birželio mėn. Aišku bus karšta, bet valkiosimės daugiau po šiaurinę dalį arba palei vandenį. KAip aš pasiilgau tų mečečių garsų ir gero Tadžino ir apelsinų sulčių ir tos jų skanios kavos su pienu IR laaaabai noriu dar kartą į Chefshoueną, kažkas labai jau traukia mane ten...
Tik va turiu klausimų: Gal kam teko ilsėtis kur nors prie vandenyno ar jūros: kaip ten vietiniai žiūri į maudynes, ar neužmėtys su maudymuku besipliuškenančią : Esaveroje buvom ne sezono metu, tai neįsivaizduoju...
Tik va turiu klausimų: Gal kam teko ilsėtis kur nors prie vandenyno ar jūros: kaip ten vietiniai žiūri į maudynes, ar neužmėtys su maudymuku besipliuškenančią : Esaveroje buvom ne sezono metu, tai neįsivaizduoju...
QUOTE(jadzka @ 2009 03 08, 15:14)
Na ką, ateinu išpažinti Marokligės Vėl nusipirkom bilietus Birželio mėn. Aišku bus karšta, bet valkiosimės daugiau po šiaurinę dalį arba palei vandenį. KAip aš pasiilgau tų mečečių garsų ir gero Tadžino ir apelsinų sulčių ir tos jų skanios kavos su pienu IR laaaabai noriu dar kartą į Chefshoueną, kažkas labai jau traukia mane ten...
kaip faina, kad tiek daug maroko myletoju...as, galima sakyti, jau ten vos ne vietine nors is tiesu nelabai dar maciau, isskyrus marrakech'a,ir aplinkui...cia tenka po du kartus i metus pabuvoti. labai noreciau pakeliauti po siaurine dali. del to vaziuojan balandi masina iki Séte ir kelsimes keltu, o tada jau galesim pasizvalgyt ten virsuj. balandis geras laikas, nes dar netaip karsta. tikiuosi mano mergaitem irig patiks kelione
jadzka- del maudymosi- nu tikrai nesijaudink, niekas jau ten taip neziuri,ir tuo labiau neuzmetys, zinai, kiek tutristu yra, daug daugiau nei vietiniu, todel bent jau man tai jokiu problemu nebuvo. nu as neiciau su stringais, bet cia ne del to, kad maroke, as su jais isvis neiciau bet yra daug ir su jais...
Na ka ruosiames ir mes i Maroka, dar kelione labai negreitai (rugsejo 1d) bet svajoti jau galima . Noriu paklausti tu kas masina nuomojosi Maroke, kiek skaiciau p[igiausi viesbutukai yra senamiesciuose su siauromis gatvelemis, tai kaip isivaizduoju ten su masina jau ne pro kur , o kur tada masina nakciai palikti? ar yra ten kokios aiskteles ar kazkas panasaus? Ir jei kas yra pirke Rough guide, gal gali atskleisti kur ji rasti, ar teks is uzsienio siustis? Ir taip pat idomu del masinos nuomos kainos, jei kokia mazyte paimti...Internete ziurejausi tai kainos tikrai nemazos , manau tai bus didziausia keliones islaidu dalis
Gal kas galite parekomenduoti kur būtų galima pigiai apsigyventi Maroke pvz. Marakeše ar kur netoliese
QUOTE(racke @ 2009 04 16, 08:19)
Gal kas galite parekomenduoti kur būtų galima pigiai apsigyventi Maroke pvz. Marakeše ar kur netoliese
pasiskaitykite kelioniu pasakojimus cia - www.road.lt , pasakojimuose yra pamineta ir nemazai viesbutuku su kainomis