QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 20:27)
Na ką... atėjo laikas man grįžti į šią temą. Vasario viduriui turiu bilietus savaitei į Maroką. Skrendu į Fes'ą, išskrendu iš Marakešo.
Gal kas yra keliavęs tokiu maršrutu su kokiu nors kelionės organizatorium? Ta prasme autobusiuku ar visureigiu? Marakeše tai pamenu kur reikia pirkti keliones, o Fes'ę prasedėjau tris dienas ir nepamenu... Nes neieškojau, tai ir į akis nekrito.
Kas prisimena?
net šiek tiek pavydu... Bet nieko, aš pasitenkinsiu 4 dienų kelione į Stambulą irgi Vasario viduryje... Bet į Maroką noriu oij noriu.....
Dėl kelionių agentūrų tai man irgi užstrigo, kad Marakeše vos ne ant kiekvieno kampo, o Fese nelabai atsimenu irgi... Nors Fesas man daugiau "bardakinis" pasirodė, toks painesnis nei Marakešas. Manau, kad viešbutyje paklausus tikrai nurodys kokius nors savo draugus kad super duper keliones už nerealią kainą organizuoja
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 27, 15:46)
aš žiūriu į "ancilijaus" kelionių kainas ir dūsauju
pas juos 12 dienų kelionė 4000 lt, Ancilijus man patinka, nes patys organizuoja viską ir vienai mergiotei visada sugalvoja kaip prasisukti neperkant vienviečio kambario
bet va nežinau, keliauti ar keisti plastikinius langus namie? ar taupyti juodai dienai, kai tokia krizė
Tai, kad į Maroką kelionė už 4000 biški kosmosas jei vienam žmogui
Bilietus per akciją galima nusipirkti už 250 - 500 lt. O ten dienai na 100 - 150 lt. jei skirsi tai ir taip daug... Pataupius tikrai į mažiau galima sutilpti. Man rodos mes dviese išleidom tikrai ne daugiau nei 3500 už 10 dienų su gyvenimu ir kelione ir lauktuvėmis....