Įkraunama...
Įkraunama...

Marokas - ar kas keliavote?

QUOTE(doovka @ 2008 12 17, 03:10)
ar atkreipet demesi kiek daug maz mazdaug galli kainuoti puodas tadzynui gaminti toks vidutinis 2-3 zmonems?

Nedaug, keliasdešimt litų. Bet rekomenduočiau pirkti metalinį, mūsų molinis įtrūko. sad.gif O kolegės sakė, kad rūksta ir sakė nebent lauke gaminti jis skirtas. Geriau nepagailėti kad ir kokio 100 lt bet turėti gražų ir tvirtą daiktą. VA nusižiūrėjus esu IKEA Tadžino puodą, nepigus bet man simpatiškas jis...
user posted image
Kainuoja apie 200 lt. Bet gražus daiktas.... Nors gal Maroke galima ką nors panašaus rasti...

http://www.ikea.com/...oducts/60087707
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 17 gruodžio 2008 - 08:51
Na ką... atėjo laikas man grįžti į šią temą. Vasario viduriui turiu bilietus savaitei į Maroką. Skrendu į Fes'ą, išskrendu iš Marakešo.
Gal kas yra keliavęs tokiu maršrutu su kokiu nors kelionės organizatorium? Ta prasme autobusiuku ar visureigiu? Marakeše tai pamenu kur reikia pirkti keliones, o Fes'ę prasedėjau tris dienas ir nepamenu... Nes neieškojau, tai ir į akis nekrito.
Kas prisimena?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 20:27)
Na ką... atėjo laikas man grįžti į šią temą. Vasario viduriui turiu bilietus savaitei į Maroką. Skrendu į Fes'ą, išskrendu iš Marakešo.
Gal kas yra keliavęs tokiu maršrutu su kokiu nors kelionės organizatorium? Ta prasme autobusiuku ar visureigiu? Marakeše tai pamenu kur reikia pirkti keliones, o Fes'ę prasedėjau tris dienas ir nepamenu... Nes neieškojau, tai ir į akis nekrito.
Kas prisimena?

Medini, mus irgi tas domina. Važiuojame vasario11, lygiai kaip tu-į Fesą iš pradžių. Esame vien moterys, todėl šiek tiek bijome savarankiškai važiuoti iki dykumos, norėtume paimti ekskursiją iš Feso, o toliau į Marakešą. Nieko neradau internete, todėl jei ką sužinosi, parašyk. Nes mačiau, kad rašai ir į kitus forumus, gal gausi daugiau informacijos.
Atsakyti
Mes planuojame kelione i Maroka kovo pabaigoje, balandzio pradzioje. Gallvojame vaziuoti su eccoholiday. Gal kas turit patarimu is kur geriau pirkti kelione i Maroka gyvenantiems Lietuvoje?
Atsakyti
aš žiūriu į "ancilijaus" kelionių kainas ir dūsauju
pas juos 12 dienų kelionė 4000 lt, Ancilijus man patinka, nes patys organizuoja viską ir vienai mergiotei visada sugalvoja kaip prasisukti neperkant vienviečio kambario blush2.gif thumbup.gif

bet va nežinau, keliauti ar keisti plastikinius langus namie? ar taupyti juodai dienai, kai tokia krizė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 01 27, 08:54)
Medini, mus irgi tas domina. Važiuojame vasario11, lygiai kaip tu-į Fesą iš pradžių. Esame vien moterys, todėl šiek tiek bijome savarankiškai važiuoti iki dykumos, norėtume paimti ekskursiją iš Feso, o toliau į Marakešą. Nieko neradau internete, todėl jei ką sužinosi, parašyk. Nes mačiau, kad rašai ir į kitus forumus, gal gausi daugiau informacijos.

Mes Marakese susiradom vietine agentura ir is ten keliavom 2 dienom i dykuma. Buvom 5 merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 01 27, 18:06)
Mes Marakese susiradom vietine agentura ir is ten keliavom 2 dienom i dykuma. Buvom 5 merginos  smile.gif

Vedeja, gal galėtum parašyti, ar daug tų agentūrų (pvz., Egipte jų ant kiekvieno kampo, bet visos siūlo panašius maršrutus), ar būtina grįžti į tą pačią vietą, ar patiko jums, ir ar geriau su agentūra nei vienoms, ir ar kaina prieinama, kada buvai. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Eslieu @ 2009 01 27, 21:23)
Vedeja, gal galėtum parašyti, ar daug tų agentūrų (pvz., Egipte jų ant kiekvieno kampo, bet visos siūlo panašius maršrutus), ar būtina grįžti į tą pačią vietą, ar patiko jums, ir ar geriau su agentūra nei vienoms, ir ar kaina prieinama, kada buvai. Ačiū.

Pamiršau pasakyti, kad mane domina agentūros būtent Fese, o ne Marakeše, ir būtent į dykumą. Kad Marakeše jų yra, tai žinau.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 01 27, 08:54)

kiek dienų ir kur planuojate būti? Aš dabar linkstu nuomotis mašiną ir keliauti savarankiškai.
marakeše agentūrų, pardavinėjančiu keliones pilna, maršrutai ir kainos beveik nesiskiria. O Fese neieškojau, todėl dabar pats nežinau ką daryt. Aišku jei nerasit- visada galima traukiniu arba autobusu važiuoti į Marakešą ir iš ten į dykumą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 20:27)
Kas prisimena?

thumbup.gif net šiek tiek pavydu... Bet nieko, aš pasitenkinsiu 4 dienų kelione į Stambulą irgi Vasario viduryje... Bet į Maroką noriu oij noriu.....

Dėl kelionių agentūrų tai man irgi užstrigo, kad Marakeše vos ne ant kiekvieno kampo, o Fese nelabai atsimenu irgi... Nors Fesas man daugiau "bardakinis" pasirodė, toks painesnis nei Marakešas. Manau, kad viešbutyje paklausus tikrai nurodys kokius nors savo draugus kad super duper keliones už nerealią kainą organizuoja biggrin.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 27, 15:46)
aš žiūriu į "ancilijaus" kelionių kainas ir dūsauju
pas juos 12 dienų kelionė 4000 lt, Ancilijus man patinka, nes patys organizuoja viską ir vienai mergiotei visada sugalvoja kaip prasisukti neperkant vienviečio kambario  blush2.gif  thumbup.gif

bet va nežinau, keliauti ar keisti plastikinius langus namie? ar taupyti juodai dienai, kai tokia krizė  blink.gif

Tai, kad į Maroką kelionė už 4000 biški kosmosas jei vienam žmogui blink.gif Bilietus per akciją galima nusipirkti už 250 - 500 lt. O ten dienai na 100 - 150 lt. jei skirsi tai ir taip daug... Pataupius tikrai į mažiau galima sutilpti. Man rodos mes dviese išleidom tikrai ne daugiau nei 3500 už 10 dienų su gyvenimu ir kelione ir lauktuvėmis....
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 01 27, 20:27)
ir ar kaina prieinama, kada buvai. Ačiū.

Iš Marakeso į dykuma mums 5 dviems dienoms is viso kainavo 300 euru, po 60 euru kiekvienai. Tiesa, nakvyne pirkomes pacios.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 01 28, 20:54)
Iš Marakeso į dykuma mums 5 dviems dienoms is viso kainavo 300 euru, po 60 euru kiekvienai. Tiesa, nakvyne pirkomes pacios.

Aš mokėjau devyniasdešimt už tris dienas, su nakvynėm ir pusryčiais. Tiesa į Marakešą nebegrįžau, o likau prie dykumos, bet dėl to nuolaidos nepadarė.

Gal kas nors nuomojo mašiną Maroke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 28 sausio 2009 - 22:14
Taip niekas ir nepasako, yra ar ne galimybė su vietine agentūra nuvažiuot į dykumą būtent iš Feso, ne iš Marakešo?Negrįžtant į Fesą, t.y. tik pirmyn, nes toliau kiti planai ?Ir norėtųsi važiuoti naktį, kad susitaupytų laiko. O gal kas žino autobusų, o gal traukinių tvarkaraščius, jei jau Fese nėra agentūrų, gal kokį saitą pamėtėtų. Nors aišku naivu tikėtis Maroke geležinių tvarkaraščių.
Atsakyti