Įkraunama...
Įkraunama...

Marokas - ar kas keliavote?

QUOTE(DEIMUTE @ 2008 02 19, 16:52)
Papildyta:
Noriu su dukra per pavasario  atostogas savaitei nuo kovo 15-os  pavažiuoti  kur  pailsėti .Domina Marokas- ar tuo metu nebus dar šalta.  Noriu ne  tik  pakeliauti,bet ir pasideginti saulutėje  ir  pagulėti.Ar  nėra jokio  liūčių sezono?  O gal  tam  tiktų kita  šalis?Na  sakykim, Tunisas, Egiptas.Turkijoj buvau, važiuoju rudenį-ten tuo metu geriausia.
Savarankiškai  dviese baiminuosi  važiuoti,nors būtų kur kas pigiau. Todėl ieškosiu  agentūros.

o kiek dukrai metų? Nes man Marokas pasirodė labai saugi šalis. Ir žiūrint kur norit važiuoti. Tarkim ant vandenyno kranto man laaabai patiko Esavera.
Tokiu metu neturėtų būti šalta. Virš 20 tikrai bus.
Atsakyti
turiu klausimą...
Gal kas Maroke buvote užsisakę, arba ką nors žinote apie kelionę į dykumą? Trukmė - 5-7 dienos (ne vienai nakčiai)? Kiek tai kainuoja, kur būtų galima ją įsigyti, ar reikia tartis iš anksto ir tt...
Planuoju kelionę į Maroką vien dėl to, bet informacijos randu nedaug..
Atsakyti
Nuvykus i vieta tikrai rasi vietiniu organizuojanciu tokias keliones.
Mes uz 1 paros kelione i dykuma su maistu ir kelione is Varzatato iki M'Hamid'o mokejom 500 dirhamus (litais dalinti is 3). Bet manau tikrai galima rasti ir pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2008 02 21, 10:26)
Nuvykus i vieta tikrai rasi vietiniu organizuojanciu tokias keliones.
Mes uz 1 paros kelione i dykuma su maistu ir kelione is Varzatato iki M'Hamid'o mokejom 500 dirhamus (litais dalinti is 3). Bet manau tikrai galima rasti ir pigiau...

Aš nenoriu vienos paros kelionės. Aš ieškau 5-7 dienų kelionės. Ir kai tavo kelionės tikslas yra būtent šis žygis, tai kažkaip nesmagu būtų, jei nuvykus nerastum, arba pasirodytu per brangu.
Gal kas žino, matė, girdėjo?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 19, 21:15)
o kiek dukrai metų? Nes man Marokas pasirodė labai saugi šalis. Ir žiūrint kur norit važiuoti. Tarkim ant vandenyno kranto man laaabai patiko Esavera.
Tokiu metu neturėtų būti šalta. Virš 20 tikrai bus.

Dukrai 16 metų,taigi jau didelė. Dabar galvoju gal reikia pirma nusipirkti bilietus skrydžiui ,o viešbutį tai tikrai rasim. O per kur geriau skristi gal kas gali patarti.Ar kreiptis į kokią agentūrą,kuri viską suorganizuotų?
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2008 02 21, 20:18)
Dukrai 16  metų,taigi  jau  didelė.  Dabar  galvoju gal  reikia pirma nusipirkti  bilietus skrydžiui  ,o  viešbutį tai tikrai  rasim.  O  per  kur geriau  skristi gal kas gali patarti.Ar kreiptis į kokią agentūrą,kuri viską  suorganizuotų?

MEs skridome per Frankfurtą Haną su Ryanair'u.
O viešbutukų labai įvairių yra: nuo 20 lt iki .... žmogui už parą. Priklausomai ko norit. Jei tik lovos ir dušo (dažnai benro kokiems dešimt kambarių) tai aišku kaina bus maža, kuo kokybiškiau - tuo geriau.

QUOTE(vedeja @ 2008 02 21, 22:31)
i Marakesa?

Jo, nuskridom į Marakešą, o grįžom iš Feso.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 21, 21:59)
Jo, nuskridom į Marakešą, o grįžom iš Feso.

gal ir ne i tema, bet ar Frankfurte nakvojote? jei taip, tai kuriame viesbutyje, ir kiek jis toli nuo oro uosto.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 21, 14:00)
Aš nenoriu vienos paros kelionės. Aš ieškau 5-7 dienų kelionės. Ir kai tavo kelionės tikslas yra būtent šis žygis, tai kažkaip nesmagu būtų, jei nuvykus nerastum, arba pasirodytu per brangu.
Gal kas žino, matė, girdėjo?

jei domina, galiu kontaktus duoti žmogaus (marokietis), jis įvairias keliones organizuoja. viską galima pasiderinti su juo e'mailais: maršrutą, kainą. mes jo paslaugomis likome labai patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 02 21, 23:57)
gal ir ne i tema, bet ar Frankfurte nakvojote? jei taip, tai kuriame viesbutyje, ir kiek jis toli nuo oro uosto.

Nakvojome. B&B. Jis šalia oro uosto, tik per gatvelę pereiti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 24, 15:41)
Labai domina. Domina visa informacija, kiek tik jos begali būti.

QUOTE(fanda @ 2008 02 24, 16:13)
maneirgi domina to marokiečio kontaktai  4u.gif

sveiki 4u.gif

žadėjau anksčiau, bet virusai užpuolė doctor.gif

saniatours@hotmail.fr

marokietis vardu Omar'as. kalba anglų, vokiečių, prancūzų kalbomis. tikrai buvo įdomu ir malonu su juo turėti bendrų reikalų. deja, keliavom su juo tik 3 paras, gaila, nesutikom šio žmogaus anksčiau ax.gif nereikėjo rūpintis nei maistu, nei nakvyne, išgirdom daug istroijų. tai va, organizuoja jis ir ilgesnes keliones į kalnus , į dykumą,
Atsakyti
Keletas link'ų, kurie man bus naudingi. Gal ir kas nors kitas pasinaudos:

Traukinių maršrutai ir tvarkaraštis

Traukinio bilietų kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 02 kovo 2008 - 11:35
QUOTE(Medinis @ 2008 02 28, 11:42)
Gal jau turit maršrutą? Keliese keliausit? Atrodo, kad judėsim tais pačiais keliais smile.gif

Konkretaus maršruto dar neturim, bet galvojam ,kad reiktų aplankyti : Marakešas (niekur ir taip nedingsim ,nes ten skrendam ax.gif ), Essaquira (lietuviškai tai gal Esakura g.gif ), kur pakeliui gal būti Quarzazate ( doh.gif ), Merzouga (gal iš čia ir į dykumą patrauksim), gal nusigausim iki Chefchaouen'o ir t.t... aišku Fesas (kaip ne ikaip iš ten išskrendam) na dar laiko turim -pagalvosim ir išgryninsim biggrin.gif

beje , ačiū trolia už kontaktus 4u.gif
Atsakyti