Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

Oi, turiu ir aš šitą problemėlę... Na jos tikrai tokios ganėtinai sportiškos. Neganą to mano kairioji šiek tiek platesnę už dešiniąją... schmoll.gif Šiek tiek dėl to kompleksuoju ir niekas čia jau nepadės pakeisti situacijos. Pamenu net esu buvus pas kineziterapeutę dėl šios problemos... Tai ji man pamatavo ir sakė, kad skiriasi gal keliais milimetrais tas storis ir neįžiūrėjo to skirtumo visiškai. Sakė, kad išsigalvoju, nors pati ri dabar vis matau, kas jos skiriasi, tad sijonams tartas griežtas ne... Bent tiek gerai, kad dėl batų problemų neturiu... Kažkaip įtelpu...
Atsakyti
Mano problema ta pati... Kad ir kaip stengciausi, blauzdos nesikeicia sad.gif Perskaiciau visa tema, niekas neuzsimine apie baseina. Gal baseinas padetu? Pradedu lankytis sporto kluba, gal geriau atsisakyti treniruociu, bet dau daugiau demesio skirti plaukimui? Jusu nuomone?
Atsakyti
o man visi ilgaauliai per platus.... doh.gif mat nesioju 41 o blauzdos kudos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2004 11 22, 17:44)
Na, sakyciau svoris nera idealus. Mano toks pat ugis, bet sveriu 56 kg. As irgi nesu nei stora, nei liesa, bet kojytes turiu vistiek stambokas. Cia turbut paveldimumas. Na, visi siulo sportuoti, kreiptis pas treneri, kuris konkreciai siai problemai sudarys pratimus. Kreipiausi, sportavau, o dabar turiu dar storesnes kojytes, nes raumenukai uzaugo:)

Nu čia tai jau aš paprieštarausiu!!! ax.gif Norint sužinoti koks turetų būti normalus kūno svoris reikia iš ūgio atimti 100/110. Šiuo atveju 172-110/100=62/72, taigi svoris turėtų būti nemažesnis nei 62, bet ir nedidesni nei 72. Temos autorės svoris tiesiog labai idealus! smile.gif
O dėl kojyčių tai pas mane ta pati problemėlėĄ schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai čia buvau paskaičius vieną patarimą.. Tikrai liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau rezultatai matosi.
Atsiremiate į sieną rankomis, pasistiebiate ir leidžiatės žemyn, tik nepadedate pado ant žemės, taip ir stiebinėjatės, greitai ir ilgai (kokia 5min) tikrai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 09, 15:00)
Aš tai čia buvau paskaičius vieną patarimą.. Tikrai liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jau rezultatai matosi.
Atsiremiate į sieną rankomis, pasistiebiate ir leidžiatės žemyn, tik nepadedate pado ant žemės, taip ir stiebinėjatės, greitai ir ilgai (kokia 5min) tikrai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O cia pratimas padidint ar pamazint blauzdas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2008 08 10, 12:46)
O cia pratimas padidint ar pamazint blauzdas? blush2.gif

nu ebnt man jos atrodo mažėja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o sakykis mamytes koks pratymukas storina blauzdas? wub.gif
Atsakyti
Blauzdos irgi yra iš tų nelemtų paveldimų vietų, kurias sunku koreguot. Kai sukūdau net 7 kg, blauzda sumažėjo tik 1,5 cm.
Atsakyti
4u.gif as irgi turiu problemyte, pas mane plonos blauzdos kaip pastorinti gal kuri zinot?
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 09, 15:00)
Aš tai čia buvau paskaičius vieną patarimą.. Tikrai liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jau rezultatai matosi.
Atsiremiate į sieną rankomis, pasistiebiate ir leidžiatės žemyn, tik nepadedate pado ant žemės, taip ir stiebinėjatės, greitai ir ilgai (kokia 5min) tikrai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

sveiki,

o kojas kaip reiketu laikyti, placiai ar suglaudus? smile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif nu ka ir pas mane ta pati bedele - storos blauzdos. Nervinuos del ju kiek save prisimenu, tik va sijonu ilgis nuo maxi numazejo iki keliu, o viena net miniaka isigijau, gal per drasu truputi su tokiom kaladelem, ai bet net komplimentu sulaukiau blush2.gif
tai va, mano ugis 170cm, blauzdos 39cm... Batus ilgus kaip ir visoms be sansu rast...
kaip ten su bodyflexu? buvo bandziusiu? ketinu pradet, nauji metai visgi, reik kazka keist g.gif biggrin.gif
Atsakyti