Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

QUOTE(sensitive @ 2007 04 03, 17:01)
Na,ir as tokia pati-storakoje- blink.gif Viska perskaiciau,o visur tik gal,gal,gal...
Gal kuri dar ir pamokytu tu tempimo pratimu,o tai i sporto kluba kol kas neturiu jokiu sansu blush2.gif

Atsisesk ant zemes istiesusi ir sublaudusi kojas, pedos i virsu, lenkis i prieki (ne galva zemyn, lenkimasis is liemens), siek rankomis ******, laikyk uz pirstuku, lenkis dar zemiau (jei pasieki). Na o jei sunku, viena koja atpalaiduok/sulenk, siek tik kitos - tiesios - kojos pirstukus. Ta pati gali daryti stovedama.

Kitas pratimas:
user posted image
Tempimas vyksta tiesios kojos, nes siekiama padeti kulna ant zemes.

Tokie du pagrindiniai ir butu blush2.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 05, 19:44)
o mane domina kaip paploninti čiurnas g.gif įmanoma?

Nezinau. Nors sumazejus riebalu kiekiui, turetu suploneti ir ciurnos. Kitas dalykas, daznai buna taip, kas visai nesportavo is seniau, arba paveldejimas.

QUOTE(Katė @ 2007 04 12, 09:08)
as irgi turiu klausimeli - kaip pastorinti blauzdas ir ciurnas? Nors truputeli norisi dailesniu kojyciu... rolleyes.gif Dabar kaip sakaliukai  verysad.gif

gal kas zinote kokiu pratimu?

Na blauzdom pratimu isvardinta pakankamai, tik daryk mirksiukas.gif
o kam tau ciurnas storinti??? kiek cm apimtis? (mano 19 ir storesniu nenoriu, plonesnes visada glazu)
Atsakyti
turiu problema, mano blauzdu raumenys labai isryskeje, negaliu deveti aukstakulniu nes raumenys issoksta kaip kalades ir tiesiog klaikiai atrodo... verysad.gif Gal kas galite patarti kaip juos sumazinti, jei is vis imanoma...
dekui uz patarimus
Atsakyti
neimanoma manau g.gif schmoll.gif
pasistenk suformuot grazu raumenuka ir dziaukis juo thumbup.gif pas mane irgi dideli..tiek blauzdos,tiek slaunu.. bet man patinka smile.gif mylek save tokia kokia esi wub.gif
Atsakyti
As manau, kad vizualiai palengvinti ja tikrai galima. Vieni pratimai blauzda storina, daro ja masyvesne, kiti plonina, daro grakstesne. Jeigu eini i sale sportuoti, pasiklausk pas treneri ir tau tikrai parodys ax.gif
Atsakyti
paprastas pratimukas blauzdų strangrinimui, kurį prieš kelis metus kažkur perskaičiau.
Kojos pečių plotyje ir daryt pasistiebimus. Pasistiebus truputį taip pabūkit, nusileiskit, vėl stiebkitės. Daugiau padarius pradeda jaustis raumenukai ir puikiai stangrina blauzdas thumbup.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Manau daugiau pratimukų ir patarimų rasi skyriui Pratimai atskiroms kūno dalims
Atsakyti
....liudnina mane tokie pasisakymai, toks jausmas. kad nera padetes be iseities... Mano ir storos...aukstakulniu negaliu deveti nes blauzdos issoksta kaip kalades verysad.gif o pati nei stora nei ka,170-56kg, nei per daug sportuoju... bet raumuo ant blauzdu ziaurus. Net nezinau ar cia kudytis ar susitaikyti su ta mintim kad kablu bei sijonu nebematysiu, net nzn. Liudna negaliu verysad.gif ir ka reikia daryti?a?
Atsakyti
O ka daryt, jeigu tos blauzdos LABAI raumeningos? blink.gif riebaliuku ten nelabai ir yra, bet vat raumenu doh.gif
Atsakyti
Tai raumenys atsiranda tik nuo sporto, man ypač vasarą išryškėja, kai daug vaikščioju, važinėju su dviračiu, ar šiaip sportuoju. Bet juk tai daug geriau nei lašinukai. Ir man labai gražu sportiškos kojos... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_ @ 2007 04 25, 20:32)
....liudnina mane tokie pasisakymai, toks jausmas. kad nera padetes be iseities... Mano ir storos...aukstakulniu negaliu deveti nes blauzdos issoksta kaip kalades verysad.gif  o pati nei stora nei ka,170-56kg, nei per daug sportuoju... bet raumuo ant blauzdu ziaurus. Net nezinau ar cia kudytis ar susitaikyti su ta mintim kad kablu bei sijonu nebematysiu, net nzn. Liudna negaliu verysad.gif  ir ka reikia daryti?a?

Oi, tik nepanikuok! Visa gyvenima galvojau, kad baisesniu blauzdu uz mano nera ir nebus... verysad.gif Ugis 170, blauzda 41 cm... doh.gif Bet pernai truputi numeciau svorio ir is tos laimes nusipirkau sijona. Po to dar viena, dar viena... ax.gif Ir nei vieno priekaisto nesulaukiau! Svarbu geros pedkelnes, aukstakulniai ir tinkamas sijono ilgis (lygiai su keliais) smile.gif
Bet vat su batais tai probemos... net su pardaveja buvau susilazinusi, kad neikisiu kojos nei vienus batus parduotuveje. lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane 34 cm blauzdos smile.gif Is sono ziurint tai jos visai nieko wub.gif Bet kai jau paziuri is priekio schmoll.gif Mano kaulas blauzdu issikises o visas raumuo uz jo, jei suprantat ka noriu pasakyti wub.gif Tai taip negraziai atrodo... verysad.gif
Atsakyti
o mano beda ta, kad turiu blauzdas, kuriu apimtis tik 31 cm, ilgaaulius batus nusipirkti, kad aptemtu koja neimanoma doh.gif . Gerai, kad batsiuvys man juos vis pasiaurina, tai buna truputi normaliau tongue.gif
Atsakyti