Atistok puse pedos ant nedideles pakilos ir stiebkis i virsu (gali nat vienos kojos, po to ant kitos kojos), o kai leisies, stenkis kulnus nuleisti kuo zemiau - taip efektyviau tempsi raumeni. Tiks ir be pakylos stiebtis. Pedos tegul buna kiek kampu i isore (taip dirbs labiau vidiniai raumenukai, isoriniu mum nereikia ryskiu). Buna specialus treniruokliai, kur uzsidedi svoriu ant peciu, arba gali juos pakeisti hanteliais ar didesniais svoriais.
Kaip ir kitur akcentuoju - nepmirsk tempimo pratimu.
As jau nieko specialiai blauzdom nedarau, esu patenkinta ju dydziu , nors gali buti ir mazenses (33-34cm), nes mano koju riesai (kaip juos pavadinti???? ) labai siauruciai, praktiskai pristais apglebiui, ir keliai siauri, tad uztenka man tu blauzdu
Kaip ir kitur akcentuoju - nepmirsk tempimo pratimu.
As jau nieko specialiai blauzdom nedarau, esu patenkinta ju dydziu , nors gali buti ir mazenses (33-34cm), nes mano koju riesai (kaip juos pavadinti???? ) labai siauruciai, praktiskai pristais apglebiui, ir keliai siauri, tad uztenka man tu blauzdu
QUOTE(Micha @ 2006 11 14, 17:32)
esu patenkinta ju dydziu , nors gali buti ir mazenses (33-34cm), nes mano koju riesai (kaip juos pavadinti???? ) labai siauruciai, praktiskai pristais apglebiui, ir keliai siauri, tad uztenka man tu blauzdu [/color]
Koju riesai as savo ciurnos apimt negaliu niekaip... blauzdos 35 cm,aj dzin..didesne problema-vidines keliu puses...bet apie tai kitoj temoj....
Papildyta:
QUOTE(Katė @ 2006 11 10, 14:35)
patarkite kaip pastorinti blauzdas sportuoju, bet jos storeja beveik nezymiai gal zinote kokuu geru pratimuku kojytems?
o koks tavo siaip sudejimas? jei esi labai liekna,tai manau sunku ka nors pakeist bus. siulyciau siaip klausimais pasikonsultuot su treneriu kokiu
Mano sporto programoje yra blauzdoms skirtas pratimas pasistiebimai stovint (ant laiptelio). Išmanančios pasakykit, ar šis pratimas nepastorins blauzdos? Mat visai nenoriu raumeningų, tvirtų blauzdų.
aha, geriau nenorėt pastorint mano ūgis 165, o blauzdos storis 38 cm ir NIEKO negaliu padaryt - numečiau 8 kg - o blauzdų apimtis visai nepasikeitė sveriu dabar 51 kg, bet jau kojos taip neproporcingai atrodo dariausi ir vaakuminį masažą - nė velnio nepadėjo, tik pinigai kaip į balą buvau pas plastikos chirurgą - nuoširdžiai patarė nesioperuot, nes ypatingo rezultato nebus, o be to blauzdose kažkaip ten daug visokių kraujagyslių - taigi pavojinga ir sudėtinga būtų
QUOTE(mergytia @ 2006 12 12, 14:23)
pradejau sportuoti ir sveikai maitintis....bet tuo paciu pradejo blauzdos kaip ant mieliu augt va praeita savaite buvo 32cm shia 34cm ir nebezinau ka daryti gal kas kokiu pratimuku ar kokio masaziuko
O slaunys, uzpakaliukas kaip? tai turetu buti noramalu pradejus sportuoti po pertraukos, juk raumenys pradejo stangreti, tvirteti.. todel ir padidejo.... jei dideliu svoriu nenaudosi, nieko blogo tikrai neatsitiks...
beje... tai galejo buti ir matavimo klaida, siektiek zemiau gal matavai.. o kaip dabar?
QUOTE(rusaite @ 2006 12 16, 16:56)
ir as noriu storesniu koju , bet niekaip ir ka cia daryt
naudok didesnius svorius
QUOTE(Sirrena @ 2007 01 11, 10:27)
Mano sporto programoje yra blauzdoms skirtas pratimas pasistiebimai stovint (ant laiptelio). Išmanančios pasakykit, ar šis pratimas nepastorins blauzdos? Mat visai nenoriu raumeningų, tvirtų blauzdų.
jei po pertraukos, gali pastorinti, bet tikrai ne iki futbolininko raumenyno , kaip ir rasiau auksciau, taciau veliau sumazejus riebalu masei, turetu buti viskas ciki
o kaip daznai tu juos darai? ar naudoji svorius? kiek pasistiebimu darai?
kokios jos dabar apimties?
QUOTE(limbi @ 2007 02 01, 11:49)
as irgi labai norėčiau pastorinti blauzdas gal galit parasyt kiek laiko arba kiek kartu reiketu daryt si pratimuka?
naudok didelius svorius kiek daznai aplamai sportuoji? pora - tris kartus i savaite turetu buti sociai pratimai vienai raumenu grupei (mes ne profisionales), bet kokiu atveju, jei sportuoji kasdien, duok pailseti atskiroms raumenu grupes, tad nedaryk pratimu blauzdoms (ar kt.) kiekviena diena, tai bus efektyviau, bent kas antra tarp priejimu (3 priejimai vienam pratimui optimalu) daryk ilgas pertraukas, bent 1.5min stiebkis po iki 10 kartu , taciau, kaip minejau su papildomais svoriais
QUOTE(*deivė* @ 2007 03 06, 23:56)
aha, geriau nenorėt pastorint mano ūgis 165, o blauzdos storis 38 cm ir NIEKO negaliu padaryt - numečiau 8 kg - o blauzdų apimtis visai nepasikeitė sveriu dabar 51 kg, bet jau kojos taip neproporcingai atrodo dariausi ir vaakuminį masažą - nė velnio nepadėjo, tik pinigai kaip į balą buvau pas plastikos chirurgą - nuoširdžiai patarė nesioperuot, nes ypatingo rezultato nebus, o be to blauzdose kažkaip ten daug visokių kraujagyslių - taigi pavojinga ir sudėtinga būtų
O kokia apimtis buvo pries numetant svori? Nejau nei 1cm nesumazejo? O kaip metei svori? Kaip pas tave su bendru fiziniu aktyvumu, ar daug vaikstai?
Kita vertus, kas duota gamtos, sunku pakeisti...
QUOTE(*deivė* @ 2007 03 06, 23:56)
aha, geriau nenorėt pastorint
jo mano blauzdos ir kaip kalades kai sportavau buvo vieni raumenys nes labai intensyvus sportas buvo kai teko mest apaugo riebalais ir nors ir kaip jas bandau suplonint nieks nepadeda
QUOTE(*deivė* @ 2007 03 07, 00:56)
Pas amne visiskai ta pati situacija.... negaliu nieko padaryt - pasportavus tik dar padideja numeciau 8KG, sveikai, per ilga laiko tarpa, o blauzdos sumazejo tik 1cm.... kokia joga gal bandyt reikia?
Na,ir as tokia pati-storakoje- Viska perskaiciau,o visur tik gal,gal,gal...
Gal kuri dar ir pamokytu tu tempimo pratimu,o tai i sporto kluba kol kas neturiu jokiu sansu
Gal kuri dar ir pamokytu tu tempimo pratimu,o tai i sporto kluba kol kas neturiu jokiu sansu
o mane domina kaip paploninti čiurnas įmanoma?