Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

issimatavau-43,5. neitiketina, kad dar yra tokiu moteru kaip as...nepykit, bet kazkaip dziugu, kad ne vienas tokia.
Atsakyti
Nepergyvenk, ne viena tu tokia..
Papasakok prasau Bordeline kokiu sportu uzsiimi, nes as irgi planuoju.. siuo metu tik paplaukioju po kokia valanda i savaite.. ir jau matau kad blauzdu raumenys isryskejo, tos pagalveles- o as tik noriu kad apimtis sumazetu..
Atsakyti
lepune, lankau aerobika ir treniruoklius. deja, blauzdos apimtis soktelejo...nezinau ku daryt, sporto nemesiu...
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 27, 00:55)
lepune, lankau aerobika ir treniruoklius. deja, blauzdos apimtis soktelejo...nezinau ku daryt, sporto nemesiu...

sveika! as su ta pacia problema susiduriau....sportuoju dvi savaites, saziningai kas antra diena treniruokliai+kardio treniruokliai...ir man soktelejo ne tik svoris, bet ir apimtys! ir klubu, ir blauzdu...maisto tikrai daugiau nevartoju, kas buna, kad itakoja padidejusias apimtis, tad nenoriu to pripazinti schmoll.gif ir guodziuos, kad cia tik raumenukai tvirteja, o riebalai dar nesidegina....siaip, treneris sake, kad svoris pradeda kristi po menesio, dvieju, tad kartu ir apimtys grazeja...bet centimetras ir svarstykles vistiek ramybes neduoda doh.gif
isvada: nemesti sporto, toliau maista prisiziureti...ir kantrybe ugdyti g.gif
sekmes, Bordeline! ir sau jos linkiu.... blush2.gif
Papildyta:
hm, taisau nick'a..kreipiausi i Borderline blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu uz patarimus. siaip as naujam darbe daug judu, daug vaikscioju, daug vazineju masino (sportu tuo nepavadinsi) nu bet visumoj darbas mobilus, stengiuosi laipioti laiptais istaigose, tai buna ir 6 ir 8 ausktai... viso to rezultatai stulbinantys- po keturiu menesiu darbo kruvio- minus 1cm nuo blauzdu.. raumenys irgi isryskejo, bet apimtis mazesne tikrai, matavau gal 5 kartus negaledama patiket:) kad taip ir toliau... tiesa, ir kg truputi nukrito- apie 5kg ax.gif
Atsakyti
Galiu iš patirties pasakyti, kad nevykę pratimai storas blauzdas tik dar labiau sustorina. O suplonėjo (bent jau man) tik kai numečiau svorio mažiau valgydama ir derindama maistą ir visiškai nesportuodama. O mano blauzdos tai jau patikėkit!!!! Ir ne tik blauzdos. Pliaže manau ne vienas pagalvoja : "nu ir kojytės". Trumpo sijono neesu užsisisegusi ir manau nelemta. O ką daryti?
Atsakyti
Svaikos 4u.gif
ir aš tokią pačią bėdą turiu-storas blauzdas drinks_cheers.gif.Per 3 metus priaugau apie 7 k, tai viskas nusėdo ant šlaunų ir blauzdų. ir batų gražių ilgais aulais negaliu užsisegti schmoll.gif aš tai galvoju nusipirkti dviratį ir kasdien ilgai minti, tai turėtų nesustorėti, o suplonėti g.gif
Atsakyti
prisiskaitinėjau čia jūsų skundų ir noriu jus pralinksminti biggrin.gif vakar rodė laidą apie batsiuvį, nu turi savo taisyklą ir dar siuva batus nestandartinėm kojom. tai viena klientė užsisakė batus, nes jos labai stora blauzda.53 cm.
tai aš dar laiminga, pas mane 42 cm, bet mano ūgis 176, tai gal optiškai atrodo neblogai 4u.gif nusprendžiau imtis tempimo pratimų su body flex. juk lankiau kursus ir moku tongue.gif
Atsakyti
o mano 37 cm (ūgis 174), bet norėčiau, kad būtų plonesnes...
Atsakyti
sveikos, norėjau rasti čia patarimų blauzdoms suliekninti, bet matau, pačios dar nieko 'neatradot' ax.gif ten apie apimtis rašot, tai manau, kad su ūgiu 176 cm 42 cm blauzdos apimtis yra visai normalu 4u.gif mergaitės, ūgis juk irgi svarbu - kaip beje ir svoris: jei tos moters 53 cm, tai dar nereiškia, kad jos blauzdos storos, gal ji tiesiog turi labai didelį antsvorį, o jį numetus būtų visai lieknos blauzdikės, o problema išryškėtų kitur. Kita kalba, jei mergina liekna, o blauzdikės neatitinka tam tikrų 'standartų' (bent mums taip pačioms atrodo:).

QUOTE(smiltikė @ 2006 10 16, 10:55)
Svaikos 4u.gif
ir aš tokią pačią bėdą turiu-storas blauzdas drinks_cheers.gif.Per 3 metus priaugau apie 7 k, tai viskas nusėdo ant šlaunų ir blauzdų. ir batų gražių ilgais aulais negaliu užsisegti schmoll.gif aš tai galvoju nusipirkti dviratį ir kasdien ilgai minti, tai turėtų nesustorėti, o suplonėti g.gif

smiltike, galiu pasidalinti patirtimi. visą vasarą myniau dviratį po 2 val kasdien. Blauzdos TIKRAI pastorėjo maždaug ant 1-1,5 cm (nuo 37 iki 38-38,5 cm/168 cm ūgis), kas man buvo laaaabai neįtikėtina, nes svorio numečiau apie 6 kg. Beje, ankščiau mečiau svorį atlikdama pratimus ir sportuodama su step treniruokliu - apimtys mažėjo. Nors mano kojos labai negražios - kaladėlės (tiek šlaunys, tiek blauzdos ir keliai), o viršutinė dalis jau sakyčiau - stooop lieknėjimui, bet supratau, kad reikia lieknėti toliau, nes kitaip kojyčių nesuploninsiu schmoll.gif Tiesa, nors blauzdikės pastorėjo, bet forma labai pagražėjo, todėl neėmiau į širdį - tik truputį blush2.gif

Bodyflexo pratimai palikdavo teigiamą poveikį ant visų kūno apimčių, t.y. sumažėdavo ir blauzdų apimtys. 4u.gif
Atsakyti
O mano problema- pernelyg plonos blauzdos. Aš pati ne taip seniai buvau kaip šakalys, dabar jau atsigavau, o blauzdos- ne schmoll.gif . Šiaip mano kaulai smulkūs, bet gal čia reikėtų raumenis patreniruoti, kad pastorėtų blauzdos? Ir su batais turiu problemų, nerandu siaurai blauzdai, tai nešu batsiuviams siaurinti.
Atsakyti
Teko bendrauti su vienu treneriu is Danijos (nesakau,kad jie kuo nors geresni uz lietuvos),tai sake kojos vienintele kuno vieta,kurios neimanoma sumazinti vien sportu,reikalinga labai atsargi ir sveika mityba.geras,ania? smile.gif
Atsakyti