Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

Mano apie 32cm, bet as ir nesiskundziu. g.gif Svarbiausia, kad blauzdos tiktu prie bendro kuno sudejimo. As gan smulki, tad tiek cm man pats tas. Stambesnes, aisku, daugiau cm pasigirtu.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 02 27, 15:30)
Na turiu tokia pacia problema  4u.gif Dabar sedejau ir galvoju kas yra storos? Nu galvoju jau kokia 40cm tai butu storos...Pasimatuoju: per storiausia vieta 45cm  blink.gif  blink.gif  blink.gif ciut nenugriuvau  doh.gif Kokia jusu blauzdu apimtis? rolleyes.gif

oi mano irgi apie 43 comus.....
Atsakyti
O prie ko čia šlaunies cm? Mano blauzdos cm yra 41cm, matuoju jau kokius tris metus... nes visada kompleksavau ir sijonu nenešioju... va, kai sportavau aktyviai pusmetį, jūsų minėtus kardiodviračius, begioju kas vasarą... mano apimtis padidėjusi buvo iki 43cm.. o dabar grįžo į normą.. bet ji vistiek toli gražu nuo standartinių batų aulų cry.gif
as dar tokia idėja išvysčiau- jei yra masės, tai vystosi raumenys, o va jei kūdos kojos, raumenims užsiauginti reikia tikro meno, kaip minėjote, specialios mitybos.. Aš pati tai išbandžiau- pusė metų sporto, apimtis padidėjo, forma nepasikeitė, bet viduj kietas kaip akmuo raumuo...
Papildyta:
Domėjausi chirurginiu būdu... deja, niekuo nudžiuginti negaliu.. paciupinejo, sakė kad galėtų nusiurbti labai mažai, otpiškai nesimatytų, nes... blauzdų odos nenupjausi, matysis randas, o ji labai netampri- ne pilvo oda.. ji retai kada susitraukia.. taigi mielosios- gyvenkime ir džiaukimės kuo turime, stenkimės tik neužsiauginti didesnių, nes ištampius odą ner kol kas kelioa tgal.. tiesa, tempimo pratimai gali padėti, juos naudojant porą metų.. ištvermės ir sėkmės!!!!
Atsakyti
Paskaitinėjau šitą forumą ir sugalvojau pasimatuoti. Iš po žiemos aerobikos treniruočių turiu 39 cm blauzdeles. Anksčiau matyt storesnės buvo, nes į batų aulus galiu po sumuštinį įsidėti... g.gif Trenerė sakė, kad ji taiko kažkokius pratimus ilgiesiems raumenims g.gif ir kad jei noriu dar labiau blaudzas suploninti reikia daryt tempimo pratimus. Nupasakot sudėtinga - gal $Kristina$ pagelbės?
Atsakyti
Sveiki!

Gal kas zinote efektingu pratimu blauzdu raumenims stiprinti? Ne liekninti, o kaip tik atvirksciai - "storinti".
Suprantu, kad efektyviausia priemone turetu buti darbas sporto saleje su sunkumais, taciau gal yra kokie pratimai, kuriuos butu galima daryti ir namuose, neturint treniruokliu?
Atsakyti
As tai ir noreciau paklaust, kaip "padaryti" dailia blauzdu forma, t.y. pataisyti blauzdas? g.gif Norejosi pastorinti vidine blauzdu puse - pavyko, taciau kazkaip dabar ta raumeni ir pailgint, na, patraukt i virsu norisi, jei suprantat, apie ka as cia smile.gif . Rimtai, patarkit, please biggrin.gif . Negi tik aukstakulniais "sportuot"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2006 04 11, 02:27)
Norejosi pastorinti vidine blauzdu puse - pavyko,

nu tai pasidalink patirtimi, kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 11, 07:47)
nu tai pasidalink patirtimi, kaip pavyko?

Krosas+ abiejose rankose hanteliukai, kojos suglaustos, bet pirstais i isore, t.y. \/ forma, ir pasistiebimai. 2 kartus per savaite po 5 priejimus max., kiek gali. Ir dar. labai gerai aukstakulniai smile.gif .
Tik sakau, noretusi ta raumenuka graziai pailginti, gal kas patartu, kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2006 04 11, 02:37)
Krosas+ abiejose rankose hanteliukai, kojos suglaustos, bet pirstais i isore, t.y. \/ forma, ir pasistiebimai. 2 kartus per savaite po 5 priejimus max., kiek gali. Ir dar. labai gerai aukstakulniai smile.gif .
Tik sakau, noretusi ta raumenuka graziai pailginti, gal kas patartu, kaip? smile.gif

Vargu ar galima bet koki raumeni kazkaip pailginti.....
Tik galbut gali buti toks atvejis su tavimi, kad intesyviai stiprinai blauzdos raumenukus, jie dabar tiesiog labai susitrauke... taip tiesiog samprotauju. Sakyciau, gal reiktu nuosirdziai tempimo pratimus blauzdai padaryti kuri laika. Ir siaip rekomenduojama, kad raumenukai formuotusi taisyklingai nepamirsti tempimo pratimu.
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 05 19, 04:59)
Vargu ar galima bet koki raumeni kazkaip pailginti.....

drinks_cheers.gif blauzdos raumuo labai sunkiai treniruojamas. jei jau tas raumuo tavo pailgas, tai pailgas... nėra būdų jį pailginti, gali tik pakelti mirksiukas.gif
Atsakyti
ai cia biskeli ne i tema gal bet irgi apie storas blauzdas... Neseniai pirkau lenktyniavimo motociklu kostiuma. Visas is odos. Kadangi turiu didesne sedimaja telefonu isiklausinejau ar ikisiu ja... Uztikrino kad taip... Na pagaliau gavau savo "drabuzeli". Isispraudziau i ji be sunkumu (valio!!!!), o vidiniuose blauzdu sonuose yra uztrauktukai, ir kad as juos uztraukciau.... Prisikankinau iki begalybes... Paskui kazkas pasake kad reikia suslapinti ir permirkusia oda bandyti pratempti... Taip as stovejau pilnoj vandens vonioj.... Pavaikstau kol biskeli pardziuna, vel i vonia... Paskui jau ir uztrauktukas iki galo uzsitraukia... Dar veliau kojniu begales uzsimoviau ir vel bandziau platinti... tas pavyko... O va apie spec batus galiu tik svajoti....
Atsakyti
o kaip jums Britney Spears blauzdos? JUk nera labai plonos?

esu isitikinusi, jei surengtume storiausiu blauzdu konkursa, buciau nugaletoja. gaila, neturiu kaip pasimatuoti, bet mano ne tik blauzdos, bet ir keltis, ir ciurnos, ir keliai labai stori ir lasiniuoti. visa plona, o kojos kaip kolbos. pradejau sportuot.
Atsakyti