turiu ir as storas blauzdas paauglysteje turejau ilgus batus- uzsegdavo mama per jega, bet jie vis tiek smukdavo tai prie kulno taip ir susigarbanojo visa oda (batu ta prasme) .
ir turbut tai yra paveldima nes mano dukrai tik 3 metai, bet jau pastebejau kad blauzdos pas ja ne plonos, nors pati kuda kaip sakaliukas. ir blauzdose visai ne riebaliukai, o vieni gryni raumenukai. ech, negana kad as kankinuos, dar ir vaikui tokia "nelaime" padovanojau
mano blauzdos irgi ziauriai storos - bet ne kaip cia kai kurios skundziasi, kad lasiniai. Mano blauzdos - raumenu kalnai, ir cia jau tikriausiai nelabai kaip jas suploninsiu, joks sportas ir jokie svorio metimai cia jau nepades tikriausiai....
QUOTE(Nataliukė @ 2005 03 26, 14:23)
Turiu tokia pat problemą ir klausymą, gal kas žinot? Namuose turių treniruoklį - dviratį, ar jei šitaip sportuosiu neužauginsių dar stambesnes blauzdas?
TU nejuokauk su tais treniruokliais jei turi storas blauzdas! nuo visu dviraciu ir stepperiu auga raumenukai ant koju kaip pasiute, ir jei galvoju susiplonint tai nieko nebus
sveikos mamytes! kaip smagu kad cia daug kaunieciu.. jo.. as irgi turiu tokia beda.. stambios blauzdos, irgi galvoju kad reikia kokia plastine chirurgija taikyti, nes pratimai bejegiai.. be to batus ilgus po ilgo ieshkojimo susiradau, tai kaifuoju.. nes su batais jos atrodo lyg ir normalios (t.y. ne tokios storos).. gal kas bande plonintis kojytes chirurgiskai?
gal kas galit patarti? ar begiojimas stambina blauzdas? šiaip visi susitarę sako, venkite didesnio kruvio.. bet logiškai mastant-nejudinsi-apaugs.. man atrodo komiškai treniruoti tik viršutinę dalį... kojos liks kaip buvę... pasimečiau atrodo padėtis be išeities..
Kaž kas rašė, kad bėgiojimas ir tempimo pratimai padeda paploninti blauzdas. Man kylo klausymas ? Tikriausiai girdėjot apie bodyflex sistemą, tai va, ten yra keli tempimo pratimai kurie tikrai apima ir blauzdas. Ne visiems patinka, o gi ne visiems ir tinka - BodyFlex, o jei atlikti tempimo pratimukus be kvepavimo? Kazin ar būtų koks rezultatas, o jei ir būtų tai koks būtent? . Gal kas žinot?
Jezau badavimais tik neuzsiimkit . Del blauzdu, tai priklauso ar ant ju daug riebaliuku ar raumenu daug. Jei riebaliuku, tada sportu galima daug ka padaryt. Ir dviratis, kas ji peiket, atsiimkit Sportuojant kad ir dviraciu, pirmiausia ne raumenys auga, o riebalinis sluoksnis dega. Paprastai blauzdoms mankstinti labai pravercia staipymasis Taip, taip, pvz, ant kokios mazos pakileles (kaip tarkim saligatvio krastas) uzsilipi ir pasistebi aukstyn ir nusileidi visai zemyn. Bandykit.
Na cia rase apie dviracio minima reik zinot kokia programa pasirinkt koki minimo tempa kiek laiko minti reikia.as pvz 30 min minu programa vidutine greitis 40-45 km/h.O riebalinis sluoksnis ne taip greit ir dega.o cia kas rase jog bado dieta +sportas tai negalima taip daryt tada ne riebalai degs o raumeni naikinsim tokiu sportu koja kudes aisku bet taip daryt negalima.o minant dvirati ar darant kitokius pratimus tai raumuo siaip ar taip apkraunamas i ji priplusta kraujo ir jis tvirteja tik veliau auga bet kad augtu tas raumuo tai ojojoij kiek reik dirbt.Reikia moket derint maista ir butinai pasirinkt sau tinkancia programa,nes pas kiekviena zmogu skirtingai raumuo auga ir skirtingai deginasi riebalai.Kojom labai padeda biogiojimas jugi dabar arteja pavasaris atsils orai tai labai liuks yra pabegiot ankstyvais rytais bent jau mes su vyru stengiames kai orai atsyla rytais pabegiot jis tai tingi bet man tai patinka.
svarbiausia reikia noro ir laaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaiii daug pastangu be to daug daug ziniu.
svarbiausia reikia noro ir laaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaiii daug pastangu be to daug daug ziniu.
Na turiu tokia pacia problema Dabar sedejau ir galvoju kas yra storos? Nu galvoju jau kokia 40cm tai butu storos...Pasimatuoju: per storiausia vieta 45cm ciut nenugriuvau Kokia jusu blauzdu apimtis?