visiskai nesutinku su jusu, mergytes, pasakymu, kad reikia svorio numest, kad blauzdos sumazetu...as per pastaraji pusmeti netekau apie 19 kg (ugis 1,70, svoris 67), bet blauzdos kokios buvo baisios, tokios ir liko... netikiu, kad jos gali sumazeti, nes juk toj vietoj vien raumenukas (cia man gal is vaikystes liko, kai sokau sportinius sokius ir be proto ilgai mindavau dvirati kieme, + paveldejimas is tevo 100 %)...
as irgi be galo noriu ilgu zieminiu batu, tik visur net matuotis neverta, nes nera sansu, kad rasciau tinkamus...tik dabar apsisniukstinejau, kad galima praplest ta bato aula, todel zadu pirkt siaurus batus ir nest batsiuvei, surizikuosiu, mat ji galas...
QUOTE (Brazile @ 2004 11 24, 15:41) |
Jeigu sakot, kad nuo sporto jums storeja blauzdos, reiskia renkates arba ne ta sporto rusi arba ne taip atliekate pratimus. Gal tada kuno stangrejimui ir lieknejimui rinkites tempima, joga, pilatesa ir pan. Siaip treniruokliai irgi gerai, tik jokiu svoriu ir mazesne apkrova kojoms. |
As su tavim pilnai sutinku.Pati turejau nelabai dailias blauzdas,o taip norejosi plonyciu graziu blaudzu....Klube tiesiog pasakiau treneriui apie savo beda ir pirmas jo patarimas buvo tempimo pratimai ir begiojimas.Darant pratimus kojom venkit dideliu svoriu.Dar vienas superinis pratimukas-atsiremkit abiem rankom i siena ar spinta,nu neesme ir ant vienos kojos,pirstu galiukais -aukstyn zemyn tik zemes nelieskit,kulnas visalaik pakeltas turi but.Aisku reikia turet nemazai kantrybes bet uztai rezultatas mane nustebino.Dar vartojau L-karnitina,jis skaido riebalus,padeda raumeni ishryshkint,bet ji vartojant butina sportuot,priesingu atveju nieko jis nepades Svorio metimas ir nieko nedarymas blauzdu nepagrazins,juk riabaliakas krenta nuo visur,blauzdos vistiek atrodys stambios..
QUOTE (afera @ 2004 11 29, 23:12) |
Tavo svoris - mano svajoniu svoris ... Susirupinau, kokia gi ta Tavo (ir kitu besiskundzianciu) tu storu blauzdu apimtis ? Gal ir mano blauzdos storos... |
Ne esme kokia apimtis, palyginti su kitom proporcijom jos atrodo storos. Ir zinoma svajone apie ilgus batus lieka...As net kai kuriu trumpu batu negaliu per kulksni uztraukti, ka jau cia apie ilgus batus kalbeti.
Labutis
Aš sutinku kad ne visiems vienodai.Va kai aš budama neščia svėriau 126kg ,tai kokie batai galėjo tilpt ?Po gymd. numetus svorio per pus ir batai užsisegė be problėmu.
Gal jūsų kojų išmeros labai mažos,na tada ir neatitinka blauzda,o siūna tai standarta .Žinau daug moteru,kurios prasiplatina gumom ir problėmos kaip nebuta.
Aš sutinku kad ne visiems vienodai.Va kai aš budama neščia svėriau 126kg ,tai kokie batai galėjo tilpt ?Po gymd. numetus svorio per pus ir batai užsisegė be problėmu.
Gal jūsų kojų išmeros labai mažos,na tada ir neatitinka blauzda,o siūna tai standarta .Žinau daug moteru,kurios prasiplatina gumom ir problėmos kaip nebuta.
QUOTE (Iraida @ 2004 12 01, 09:42) |
... Gal jūsų kojų išmeros labai mažos,na tada ir neatitinka blauzda,o siūna tai standarta .Žinau daug moteru,kurios prasiplatina gumom ir problėmos kaip nebuta. |
supratau , kadangi mano koja 40 numerio, tai ir neturiu problemu del batu... matyt nesiuva siauru tokio dydzio batu ... O de gumu, tai tikrai gera ideja, viena mano drauge visus aukstus zieminius ar demisezoninius batus taip platindavo...
ka as galiu pasakyti. pas mane irgi ne pacios ploniausios blauzdos , tos pacios problemos kamuoja kaip ir jus visas (trumpi sijonai, batai...) bet pazvelkim i problema is kitos puses - turiu drauge, kuri turi neproporcingai plonas blauzdas tai su visu taip issvajotais ilgaauliais batais atrodo kaip su botais
siandien nusipirkau ilgus batus... ale kiek ieskojau... siaip tai ziauru, kad taip gaunas... va veza is uzsienio smulkiem zmonem, o lietuviai tai ne mazi italai... jiem reikia normaliu batu... bet radau... nors ir kokias 5 min. bandau uzsegt, bet niu ne iki galo gaunas... bet ka darysi, sijona tai noriu nesiot, o su trumpais salta..
ash irgi gariunuose iehskojau ilgu batu , mano ishmiera 37, blauzdos tikrai ne kudos, ir ka jus manot, nusipirkau tik pusilgius batus, ir tai dziaugiausi,kad bent vieni batai uzsisege
kažkaip įsivaizdavau, kad tik vieną mane tokios bėdos kamuoja kaip batai , turiu blauzdas storas tikrai laaabai storas, bet ant savo kojos nr.40 visai neblogus bazėje pusei blazdų batus radau ir ne vienus , dabar galiu ir kelnias žemiau kelių nešioti seniai apie tai svajojau
QUOTE(lauma @ 2004 12 02, 19:10)
Gana cia raudoti . ciuozk pas chirurgus ir pasidrozk tas savo blauzdas . ir neerzink kitu storablauzdiu .
domejausi tuo "pasidrozimu",kaina apie 1000lt,nusiurbia igimta riebalini sluksni-galife,kurio jokiom dietom ir sportu neatsikratysi...Geriausiai sita procedura ziema daryt,nes 2men reikia vaiskciot su specialiomis kelmenis(apteshkem) kol atslugsta tinimas Tai va,planuoju pasidailint kojytes :valioTas galife sluoksniukas jau nebeatauga,atauga tik riebalai kuriu prisiauginam,o tas genetinis igimtas sluoksniukas nusiurbiamas suvisam
QUOTE(asilisa @ 2004 12 14, 17:10)
domejausi tuo "pasidrozimu",kaina apie 1000lt,nusiurbia igimta riebalini sluksni-galife,kurio jokiom dietom ir sportu neatsikratysi...Geriausiai sita procedura ziema daryt,nes 2men reikia vaiskciot su specialiomis kelmenis(apteshkem) kol atslugsta tinimas Tai va,planuoju pasidailint kojytes :valioTas galife sluoksniukas jau nebeatauga,atauga tik riebalai kuriu prisiauginam,o tas genetinis igimtas sluoksniukas nusiurbiamas suvisam
o as maniau, kad "galife" yra riebalu sankaupos ant isoriniu SLAUNU pusiu, na kaip kelnes galife, ten blauzdos juk aptemptos, tik slaunys tokios su isputimais