Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 25, 12:34)
man asmeniskai negrazu motes blauzdos raumeningos, norisi akd moteris butu grazi, o ne raumenu kalnas.juk jos tokios trapios butybes, turi buti grozio ispuoseletos. raumenu kalnas pas moteris man  schmoll.gif

Niekas neklausia, kokios tamstai gražios blauzdos, klausiama, ką daryti, kad jos būtų gražios. Beje, "raumeningos blauzdos", dažniausiai yra ne tai, kas vadinama raumenų kalnu ir yra būdinga tam tikros sporto rūšies gerbėjams. Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 20:30)
Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.

Ooo... taip. O bjauriausia, kad kai kuriuos kūno raumenis be proto sunku ištreniruoti, kad ir kiek "ant jų" dirbtum. Aš su blauzdom vargau visad, tabalai do tabalai... va bicepsai jau galėtų ir nebedidėt...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 25, 21:36)
Ooo... taip. O bjauriausia, kad kai kuriuos kūno raumenis be proto sunku ištreniruoti, kad ir kiek "ant jų" dirbtum. Aš su blauzdom vargau visad, tabalai do tabalai... va bicepsai jau galėtų ir nebedidėt...

O maniškės atvirkščiai...apleidi, tai storos ir glemba, patreniruoji, tai storos ir "akmeninės", nu ūkiško tipažo aš moteris..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 21:49)
nu ūkiško tipažo aš moteris..... unsure.gif

nu tas nėr blogai... iš stuomens ir iš liemens biggrin.gif aš tada nežinau, pieno kibirų kilnotoja galėč būt cool.gif
Atsakyti
Treniruokimes kartu wink.gif

http://www.treneris.weebly.com/
Atsakyti
Na taip su slaunu vidine ir uzpakaline,blauzdom daugiausia problemu sunku istreniruot. Vieni sako kad ju netreniruot kiti sako kad daugiau begiot tempimo pratimus daryt. Bet pati is patirties galiu pasakyt sportuodama daugiau kai metus tai begiojimas,ejimas,tempimo pratimai,masazai padejo aisku matos rezultatai bet dar vistiek yra tu riebaliuku ant blauzdu,slaunu tikrai sunkiai isjudint eina bet neprarandu vilties ir toliau sportuosiu . Ir tom kur bijo kad uzaugs raumenukas galiu pasakyt tik tiek kai raumenuka dideja na stangreja,jis degina riebalus dengencius. Tikrai neuzsiauginsit raumenu kaip kulturistai nes tai neimanoma moterim turetume tada vartot nezinau kokius steroidus,papildus augimui. O seip sunku ta raumenuka uzaugyt jis tik ryskeja pas mus ir tikrai graziau atrodo nei glezna zeline koja:)
Atsakyti
chu net geriau pasidare, kai pamaciau, kad be manes ir daugiau yra plonom slaunim. beje visos tik praso patarimu, tad teko nemazai puslapiu perverst, kad rasciau pratimu. Taigi pasistiebimai liuks pratimas. 5 min ji atliekant jauciasi blauzdu raumenukai. Manau jis tinka tiek norincioms sustorint (atsiras raumenukai), tiek suplonint (lasinukai dinks, atsiras raumenukai). Tik neissigaskit raumenu, ju neturetu atsirasti lb daug.
Atsakyti
O kad būtų kokių būdų, kaip tuos raumenis sumažinti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 03 03, 22:06)
vat ir nesupratau, 32cm cia daug ar cia mazai?  g.gif  mano pacios buna 31-32cm (ir raumeningos), tai gaunu komentaru, kad labai plonos blauzdos apskritai kojos, bet man asmeniskai pats tas  unsure.gif

Ar blauzda reikia matuoti per pacia storiausia vieta g.gif ? Jei taip, tai mano vos 30,5 cm...Nenormaliai kudos unsure.gif Geda su sijonu vaikscioti verysad.gif . Esu nedidelio ugio, bet vis tiek labai kudos atrodo... doh.gif
Kokie pratimai padetu pastorinti jas apie viena ar pora cm blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 11 03, 23:36)
Ar blauzda reikia matuoti per pacia storiausia vieta  g.gif ? Jei taip, tai mano vos 30,5 cm...Nenormaliai kudos  unsure.gif  Geda su sijonu vaikscioti  verysad.gif . Esu nedidelio ugio, bet vis tiek labai kudos atrodo... doh.gif
Kokie pratimai padetu pastorinti jas apie viena ar pora cm  blush2.gif
Aciu  4u.gif

As tai per storiausia matavau. Tai 34,5 cm kazkur,ypac padidejo dabar, nes jau kuri laika sportuoju, begioju. Man negrazu.. jos suglaudus kojas liecias, o anksciau taip nebudavo.. Na bent tiek gerai, kad ciurna nera stora apie 20 cm. Tai koja vis graksciau atrodo. Tie raumenys blauzdos ypac i vidine puse koju padidejo. Beje pas mane irgi ten vienas raumuo, jokiu riebalu.. Tik man baisu, kad dar dides. Stengiuos vengt atskiru pratimu spec blauzdom, neinu i step treniruotes, va paskaiciau, kad tempimas padeda, gal reiktu uzsiimt..
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2010 11 04, 12:53)
As tai per storiausia matavau. Tai 34,5 cm kazkur,ypac padidejo dabar, nes jau kuri laika sportuoju, begioju. Man negrazu.. jos suglaudus kojas liecias, o anksciau taip nebudavo.. Na bent tiek gerai, kad ciurna nera stora apie 20 cm. Tai koja vis graksciau atrodo. Tie raumenys blauzdos ypac i vidine puse koju padidejo. Beje pas mane irgi ten vienas raumuo, jokiu riebalu.. Tik man baisu, kad dar dides. Stengiuos vengt atskiru pratimu spec blauzdom, neinu i step treniruotes, va paskaiciau, kad tempimas padeda, gal reiktu uzsiimt..

O kokius konkreciai pratimukus namu salygomis butu galima atlikti, kad nors kiek pastambetu blauzdos, nes begiojimui laiko nera.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 11 04, 12:57)
O kokius konkreciai pratimukus namu salygomis butu galima atlikti, kad nors kiek pastambetu blauzdos, nes begiojimui laiko nera.
Aciu  4u.gif

Pasistiebimus su svoriu
Atsakyti