Sveikutės Pasisakysiu ir as mano blauzdos nesportuojant būna apie 32cm. taip yra todėl,kad nuo pat vaikyės daug sportavau ir turiu gan didelius raumenis, tačiau jei reguliariai sportuoju, blauzdų paploninimui( padailinimui) man padeda reguliarus bėgiojimas, kaip jau buvo minėta- pasistiebimai, tenisas ir kas vakarą blauzdų masažas(įtrinimas) anticeliulitiniu kremuku su tokia pastovia programėle mano blauzdukai pasidailina apie 1-2cm
QUOTE(cikita @ 2010 03 01, 19:49)
Sveikutės Pasisakysiu ir as mano blauzdos nesportuojant būna apie 32cm. taip yra todėl,kad nuo pat vaikyės daug sportavau ir turiu gan didelius raumenis,
vat ir nesupratau, 32cm cia daug ar cia mazai? mano pacios buna 31-32cm (ir raumeningos), tai gaunu komentaru, kad labai plonos blauzdos apskritai kojos, bet man asmeniskai pats tas
QUOTE(*tiute* @ 2010 03 03, 21:06)
vat ir nesupratau, 32cm cia daug ar cia mazai? mano pacios buna 31-32cm (ir raumeningos), tai gaunu komentaru, kad labai plonos blauzdos apskritai kojos, bet man asmeniskai pats tas
32 cm labai mažai. skaitosi labai plonos blauzdos.
QUOTE(mandy* @ 2010 03 05, 06:34)
32 cm labai mažai. skaitosi labai plonos blauzdos.
niu tai ir as galvoju, kad plonos, bet is tos zinutes apie didelius raumenis, kai yra 32cm galima suprasti ir kitaip gal jie ryskus, nors nelygu koks jos pacios sudejimas
O mano blauzdos baisiai storos. 35-36 cm pradėjus sportuot todėl kad raumenukų labai priaugo. Įtempus juos ir 37 visi
Kaip jas sumažinti? Gal yra kokių pratimų kurie nestangrintų (neauginti raumenų) bet atvirkščiai jas sumažintų?
Kaip jas sumažinti? Gal yra kokių pratimų kurie nestangrintų (neauginti raumenų) bet atvirkščiai jas sumažintų?
QUOTE(UnknownArtist @ 2009 05 08, 15:55)
o vat ka daryt, jei mano blauzdos yra is vidaus kazkokios idomiai idubusios... . ka vertetu pabandyti..? gal vidineje puseje raumenuku padauginti, kad kojos neatrodytu tokios kreivos???
vat vat, pas lygiai tas pats kiek domejaus, reikia daryti pratimukus vidiniams blauzdu raumenis, bet reiktu kokiu pratimuku, gal kas zinot?
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 03 29, 12:08)
O mano blauzdos baisiai storos. 35-36 cm pradėjus sportuot todėl kad raumenukų labai priaugo. Įtempus juos ir 37 visi
O 36 čia jau labai storos skaitos? Mano tiek.. aišku, nėra kūdos, bet mano ir šlaunis ne iš plonųjų 54 cm, čia jei imt santykį jų... bet sakau, iš mano patirties, blauzdų pratiškai neįmanoma suplonint nenumetus labai daug svorio. Man numetus 4 kg sumažėjo tik 1 cm.
[COLOR=green] blauzdas sunku istreniruot,bet prisiziurint ka valgai,reguliarus sportas pades. Begimas,pasistiebimai,tempimas gerai padeda
Svorio numetimas tikrai padeda suplonint blauzdas, sakau tai iš savo patirties. Kai svėriau 76 tai negalėjau užsisegti vienų batų net iki pusės, o dabar kai sveriu 66 tai tuos pačius batus laisvai užsisegu.
QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 11 22, 18:24)
turiu problema- storas blauzdas. niu ir nzn ka daryt, pati neturiu virsvorio, sveriu lb normaliai (1,72m 63kg) bet va su blauzdom? net batu ilgu negaliu nusipirkti, nes blauzda netelpa! padekit, kaip jas nors kiek pamazint
aš irgi turiu tokią bėdą.. jokių sijonų nenešioju, aptemptų kelnių irgi nelabai.. vat galvojau, kad sportas padeda, pasirodo, ne matyt, reikia varyti šalin kompeksus
man asmeniskai negrazu motes blauzdos raumeningos, norisi akd moteris butu grazi, o ne raumenu kalnas.juk jos tokios trapios butybes, turi buti grozio ispuoseletos. raumenu kalnas pas moteris man