parasykit kas nors tu bodyflex'o pratimu,kaip daryt?Kokie?Labai prasau
QUOTE(Žuviss @ 2009 04 02, 13:54)
parasykit kas nors tu bodyflex'o pratimu,kaip daryt?Kokie?Labai prasau
Žuviss tau rekomenduočiau nueiti i bodyflex temą, ten yra dienoraštis, jame pirmiausiai turėtum susipažinti kaip taisyklingai reikia kvėpuoti, o po to tiesios BF būdu sulaikydama kvėpavimą daryk blauzdoms skirtus pratimus/tempimus .
QUOTE(ernesin @ 2009 04 02, 15:03)
Žuviss tau rekomenduočiau nueiti i bodyflex temą, ten yra dienoraštis, jame pirmiausiai turėtum susipažinti kaip taisyklingai reikia kvėpuoti, o po to tiesios BF būdu sulaikydama kvėpavimą daryk blauzdoms skirtus pratimus/tempimus .
Sveikutes,as irgi daznai pagalvoju ,kad pas mane taip pat per storos blauzdos,ypac nervina arciau kulniuko storumas.neesu is storuju ,bet vistiek siek tiek reiketu suploneti(apie pilvuka) As dirbu fiziskai aktyvu darba ,taciau mano kojos atrodo ,kad net su metais storeja.Ir as darznai galvoju ,kad koju grozis visdelto irgi prigimties dalis.
o vat ka daryt, jei mano blauzdos yra is vidaus kazkokios idomiai idubusios... . ka vertetu pabandyti..? gal vidineje puseje raumenuku padauginti, kad kojos neatrodytu tokios kreivos???
o kazin ar masazai tie liekninamieji (ar kaip jie ten vadinas) padetu? bandet gal kas?
manau kad kazkiek padetu, nes saktyvina kraujo apytaka. be tik masazai nepades, reikia ir sportot irmityba reguliuot
O mano kaip tik labai plonos blauzdos jau net atrodo per plonos, suluš nuo svorio kada kažin kaip reiktų jas pastorint, prie čiurnos ten.
Ir vel vasara ir vel reiketu vilktis sijonus... Tik pasvajot! Esu pati smulki, o jau blauzdu storumelis eina sau. Rodos paimtum ir apsidroztum jas. Kai nukrenta koks vienas kitas kg lyg ir truputi pakudeja jos. Bet tik truputi... Tegyvuoja kelnes bei dzinsai ziema ir vasara
mano irgi labai dideles blauzdos bet manau cia gimines bruozas, nes visi tokie pas mus net kai labai sukudus buvau blauzdos vistiek gerokai per dideles buvo, o dabar storesne esu, tai nekas
QUOTE(Just_R @ 2009 06 22, 16:26)
O mano kaip tik labai plonos blauzdos jau net atrodo per plonos, suluš nuo svorio kada kažin kaip reiktų jas pastorint, prie čiurnos ten.
O kokius pratimus darai? As taip pat noreciau storesniu blauzdu.
Labai gerai ant slenkscio ant pirstu galu atsistot ir taip kilnotis aukstyn zemyn
manau kad blogiau kai raumenys ant blauzdu o ne reiabali. Kaip pas mane xD tj vienintelis budas nebent pasidaryt raumenu mazinimo operacija, bet tai kad jau aciu, o raumenu niekur nepadesi, vaikshciot tj reikia, nesumazes..