Bet, merginos, matau, kad sioje temoje tik guodziames, isklojam savo bedas Bet, kad kuri nors parasytu efektyviu pratimuku, kaip tas blauzdeles paploninti nors 3-4cm, tai tikrai neradau cia As irgi turiu problema-43 cm . Paguoda, kad esu auksta-178 cm, tai dar neatrodo taip katastrofiskai Bet trumpesnio sijonuko, sortu ar bridzu nesiot negaliu, tad slepiuos po kelnem
tie pasistiebimai veikia - blauzdos tikrai ploneja
o sanariams ar nepakenks pritupimai ant vienos kojos? as kazkada bandziau daryt, tai galvojau mano keliu sanariai i sipulius islakstys
Va kreivos blauzdos yra tada kai per kelius nesueina,bet dauguma sako,kad grazu..nu man tai ne..o kaip paploninti blauzdas?Tie pasistiebimai padeda?Placiau papasakokit,ka isbandet?
Sveikos, grazuoles! Na, ir as turiu tokia problemele - storokas blauzdas Nors sportuoju jau daugiau negu 2 m., bet blauzdos mano nepasiduoda. Bet negaliu nepzymet, jog forma aisku isgrazejo, bet apimtis nedaug tepasikeite. Be to, viena blauzda storesne vienu cm uz kita Ir dar toks dalykas kaip proporcijos...manau, jog tos blauzdos gadina visa vaizda, kadangi siaip mano figura visai nebloga, kol nepasiziuri i pacia apacia (91-61-93, o blauzdos 38 ir 39).
Kazkada turejau ziaaaauru kompleksa ir net negalvojau apie sijonus bei sortus, bet laikui begant pradejau save mylet, nusprendziau, kad reikia pagaliau islist is to kevalo Pradejau seget sijonus ir ne karto nesu girdejus negraziu zodziu mano atzvilgiu. Aisku, tema ne apie tai, ne apie pasitikejima savimi, bet, mano manymu, kai save pradedi mylet, tai ir pasiekt kazka yra lengviau
Kazkada turejau ziaaaauru kompleksa ir net negalvojau apie sijonus bei sortus, bet laikui begant pradejau save mylet, nusprendziau, kad reikia pagaliau islist is to kevalo Pradejau seget sijonus ir ne karto nesu girdejus negraziu zodziu mano atzvilgiu. Aisku, tema ne apie tai, ne apie pasitikejima savimi, bet, mano manymu, kai save pradedi mylet, tai ir pasiekt kazka yra lengviau
QUOTE(aggree @ 2009 02 26, 15:54)
O pasitiebt reikia su abiem kojom, ar pakaitom viena su kita?
QUOTE(aggree @ 2009 02 26, 15:54)
Tiesą sakant man treneris pasakė kitaip - jei blauzdos stambios, pasistiebimai tiesiog tvirtina raumenį ir kažkiek koreguoja formą, bet apimtys vargiai mažėja. Geriausia lieknint blauzdas - užsiėmimai, kuriose dirba giluminiai raumenys - kalanetika, bodyflex ar joga.
mano kairioji blazuda irgi 1 cm didesne,bet nesimato,forma grazi,tik,kad cm per daug 36,bent jau kai nesu zema,matosi,ka patartumet?
Sveikutes,
oj, su blauzdom vargau ir vargstu, ir turbut toliau vargsiu.. esu gana trumpu koju, kaip sakant reksiniu koju na, cia ne juoktis, o verkt reiketu... neskaitant, kad jau slaunys kaip nzn kas, bet dar ir blauzdos nerealiai storos... pries metus sveriau 60kg, dabar - 49-50. atriodo, oho, kaip sulieknejau, bet...blauzdos kokios buvo, tokios ir liko..na, gal siek tiek pakudo, gal, bet... nuo visu begiojimu ir aerobiku + mamos keptu kotletu, man dar tik sustorejo blauzdos. ir nors jau keleri metai nebegyvenu su mama, kotletu nekertu, bet is tu raumenu ant blauzdu pasidare lasinukai, kuriuos nebezinua kaip ir panaikinti... bet kaip matau, nelabai ka galima ir padaryt..
oj, su blauzdom vargau ir vargstu, ir turbut toliau vargsiu.. esu gana trumpu koju, kaip sakant reksiniu koju na, cia ne juoktis, o verkt reiketu... neskaitant, kad jau slaunys kaip nzn kas, bet dar ir blauzdos nerealiai storos... pries metus sveriau 60kg, dabar - 49-50. atriodo, oho, kaip sulieknejau, bet...blauzdos kokios buvo, tokios ir liko..na, gal siek tiek pakudo, gal, bet... nuo visu begiojimu ir aerobiku + mamos keptu kotletu, man dar tik sustorejo blauzdos. ir nors jau keleri metai nebegyvenu su mama, kotletu nekertu, bet is tu raumenu ant blauzdu pasidare lasinukai, kuriuos nebezinua kaip ir panaikinti... bet kaip matau, nelabai ka galima ir padaryt..