Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

Bet, merginos, matau, kad sioje temoje tik guodziames, isklojam savo bedas verysad.gif unsure.gif Bet, kad kuri nors parasytu efektyviu pratimuku, kaip tas blauzdeles paploninti nors 3-4cm, tai tikrai neradau cia g.gif As irgi turiu problema-43 cm doh.gif . Paguoda, kad esu auksta-178 cm, tai dar neatrodo taip katastrofiskai verysad.gif Bet trumpesnio sijonuko, sortu ar bridzu nesiot negaliu, tad slepiuos po kelnem cool.gif
Atsakyti
tie pasistiebimai veikia - blauzdos tikrai ploneja thumbup.gif
Atsakyti
na,cia priklauso nuo to,kokia operacija dare...
gal cia operacijos padariniai.
siaip gerai butu daugiau judet,nezinau ar iseis,bet galima pritupimu ant vienos stos kojos daryt,siaip cia problematiskas pratimas,nes nera lengvas
Atsakyti
o sanariams ar nepakenks pritupimai ant vienos kojos? blink.gif as kazkada bandziau daryt, tai galvojau mano keliu sanariai i sipulius islakstys biggrin.gif
Atsakyti
Va kreivos blauzdos yra tada kai per kelius nesueina,bet dauguma sako,kad grazu..nu man tai ne..o kaip paploninti blauzdas?Tie pasistiebimai padeda?Placiau papasakokit,ka isbandet? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, grazuoles! smile.gif Na, ir as turiu tokia problemele - storokas blauzdas sad.gif Nors sportuoju jau daugiau negu 2 m., bet blauzdos mano nepasiduoda. Bet negaliu nepzymet, jog forma aisku isgrazejo, bet apimtis nedaug tepasikeite. Be to, viena blauzda storesne vienu cm uz kita sad.gif Ir dar toks dalykas kaip proporcijos...manau, jog tos blauzdos gadina visa vaizda, kadangi siaip mano figura visai nebloga, kol nepasiziuri i pacia apacia biggrin.gif (91-61-93, o blauzdos 38 ir 39).
Kazkada turejau ziaaaauru kompleksa ir net negalvojau apie sijonus bei sortus, bet laikui begant pradejau save mylet, nusprendziau, kad reikia pagaliau islist is to kevalo smile.gif Pradejau seget sijonus ir ne karto nesu girdejus negraziu zodziu mano atzvilgiu. Aisku, tema ne apie tai, ne apie pasitikejima savimi, bet, mano manymu, kai save pradedi mylet, tai ir pasiekt kazka yra lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 02 26, 15:54)
tie pasistiebimai veikia - blauzdos tikrai ploneja  thumbup.gif

O pasitiebt reikia su abiem kojom, ar pakaitom viena su kita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 02 26, 15:54)
tie pasistiebimai veikia - blauzdos tikrai ploneja  thumbup.gif

Tiesą sakant man treneris pasakė kitaip - jei blauzdos stambios, pasistiebimai tiesiog tvirtina raumenį ir kažkiek koreguoja formą, bet apimtys vargiai mažėja. Geriausia lieknint blauzdas - užsiėmimai, kuriose dirba giluminiai raumenys - kalanetika, bodyflex ar joga.
Atsakyti
suploninti blauzdas tikrai rimtas uzdavinys,dazniausiai kokias jas paveldejai,tokias ir turesi,mazai ka galima ten pakeisti.. manyciau labiausiai jas galima suplonint,tik laikantis dietos,daznai pasitaiko,jog netinkamai parinkti pratimai blauzdai,jas gali tik pastorinti..
Atsakyti
mano kairioji blazuda irgi 1 cm didesne,bet nesimato,forma grazi,tik,kad cm per daug 36,bent jau kai nesu zema,matosi,ka patartumet?
Atsakyti
Sveikutes,

oj, su blauzdom vargau ir vargstu, ir turbut toliau vargsiu.. sad.gif esu gana trumpu koju, kaip sakant reksiniu koju smile.gif na, cia ne juoktis, o verkt reiketu... neskaitant, kad jau slaunys kaip nzn kas, bet dar ir blauzdos nerealiai storos... pries metus sveriau 60kg, dabar - 49-50. atriodo, oho, kaip sulieknejau, bet...blauzdos kokios buvo, tokios ir liko..na, gal siek tiek pakudo, gal, bet... nuo visu begiojimu ir aerobiku + mamos keptu kotletu, man dar tik sustorejo blauzdos. ir nors jau keleri metai nebegyvenu su mama, kotletu nekertu, bet is tu raumenu ant blauzdu pasidare lasinukai, kuriuos nebezinua kaip ir panaikinti... bet kaip matau, nelabai ka galima ir padaryt.. sad.gif
Atsakyti
Laurytuke, juk panos labai giria pasistiebimus, pabandyk, gal dar ne viskas prarasta, o jei bodyflex'o metu šį pratimą atlikinėsi, tai tuo labiau apimtys turetų mažėti. mirksiukas.gif
Atsakyti