Jungiuosi ir as i storablauzdziu kluba . Turiu as jas pakankamas, bet batus ilgus sugebi atrasti. Aisku noreciau tokiu, i kuriuos mano "kalade" netelpa, bet...kada nors tilps. Pries gera pusmeti lankiau sporto kluba. Ten treneris patare blauzdoms daryti pratimus be kruvio (be svarmenu). Tiesiog kad raumuo nebeaugtu, o lasinukai tirptu. Nes vaikysteje nuo "sokiu" bureliu man uzaugo raumeningos blauzdos, kurios po daug metu tapo "zelatininem" . Tik klausimas, ar veiksmingi tie pratimai bus, nes kol kas rezultato nesimato .
Sveikutes. Pas mane blauzdos tai siaubingai kudos Nerandu ilgu batu, kurie graziai aptemtu kojas, net su dzinsais ir tai plaukioja Kokie pratimai gali pastorinti blauzdas?
QUOTE(Kristepala @ 2009 01 03, 17:18)
Sveikutes. Pas mane blauzdos tai siaubingai kudos Nerandu ilgu batu, kurie graziai aptemtu kojas, net su dzinsais ir tai plaukioja Kokie pratimai gali pastorinti blauzdas?
Manau blauzdas pastorintu pratimai kojoms su svarmenimis, na kad augtu ten raumenukas .
Aš irgi tokią bėdą turiu ir dar šiek tiek didesnę Nes mano blauzdos nevienodo dydžio - viena apie 2 cm plonesnė Gydytoja man patarė šokinėt namuose su virvute ant tos plonesnės kojos. Manau veiksminga, bet kad aš tinginė
Aš ankščiau irgi turėjau labai plonas blauzdas,bet kai pradėjau plaukiot,o poto ir jodinėt,šitą problemą pamiršau.Dabar gal neatsisakyčiau kiek plonesnių blauzdų,bet tokios kokios yra dabar patapo per 6 metus plaukiojimo ir 3,5 metų jodinėjimo
Nesuprantu problemos esmės Kūdos blauzdos, storos blauzdos...koks skirtumas, svarbu nekreivos Va kai kreivos kojos, tai tada, taip, problema
Dare man operacija blauzdos vienos kai buvo man 12 metu,ir matyt nedaziurejo mane ir siaip nepaskyre jokiu mankstu po operacijos kad koja atsigautu,tai va dabar man 20 ir iki siol ta blauzda tokia liesa 6 cm liesesne nei kita,ir net nezinau ka daryti tikrai kraupiai atrodo...gal galetumet pasiulyti kokius pratimukus blauzdai kad ja sustiprinti? ar jau neimanoma? nes siaip nemazai laiko praejo...Aciu labai uz pagalba!
QUOTE(inga. @ 2009 02 15, 15:45)
Nesuprantu problemos esmės Kūdos blauzdos, storos blauzdos...koks skirtumas, svarbu nekreivos Va kai kreivos kojos, tai tada, taip, problema
o jums nekada neteko uzeiti i parduotuve,paimti patikusius ilgus batus ir galop ju neuzsidet,nes uztrauktukas nesueina?merginos,kuriu blausdos normalaus storio apie tokias problemas net nezino.Be to,storos blauzdos optiskai negraziai atrodo,nes neproporcingos.
Del kudu nieko negaliu pasakyti,nors kai batas kabo,tai irgi negrazu
Vakar beviltiskai ieskojau batu , bet nei vienu neuzsegiau
Grizau net melyna is pasiutimo Niekada nebuvo mano kytes dailutes ir plonos, bet kad taip... Puoliau skaityt tema, paskui matuoti blauzda... Vos koma neistiko -45 cm!!!!! Ka daryti??? Patarkit.... Gal koks pratimukas mano lasinukus aptirpdytu...Tesla.....
Grizau net melyna is pasiutimo Niekada nebuvo mano kytes dailutes ir plonos, bet kad taip... Puoliau skaityt tema, paskui matuoti blauzda... Vos koma neistiko -45 cm!!!!! Ka daryti??? Patarkit.... Gal koks pratimukas mano lasinukus aptirpdytu...Tesla.....
QUOTE(Raile @ 2009 02 21, 08:39)
Vakar beviltiskai ieskojau batu , bet nei vienu neuzsegiau
Ramiau, nereikia saves taip pravardziuoti .
Siulyciau siek tiek nusiraminti ir leistis toliau i batu paieskas. Turiu tokia pacia problema, ir prisipazinsiu, man batu ieskojimas tai katastrofa . Kaskart susigadinu sau nuotaika, nes tokiu kokiu noriu - negaliu nusipirkti. Vieniems koja didele, kit skundiziasi maza kojyte, o treti turi problemu su stora blauzda. Visi mes turim siokiu tokiu trukumu .
Pirkim tada trumpus mano irgi,tookia didele,batu niekaip nerast bet be susitaikymu ar yra kas nors,kad jie tirptu? mano kuno lasinukai minstuciai,o cia tai kieti,ziauriai man jie nukris,k,ai pati numesiu kg?
Niekada gyvenime nesu mačius storų blauzdų Net neįsivaizduoju, kaip jos turėtų atrodyti, kad būtų neproporcingos
Gal galima būtų kokių nuotraukų įmest? Galbūt jūsų blauzdos ne tokios ir neproporcingos, kaip jums atrodo?
Gal galima būtų kokių nuotraukų įmest? Galbūt jūsų blauzdos ne tokios ir neproporcingos, kaip jums atrodo?