Įsidėjau ZoneAlarm'o ugniasienę ir atsitiko toks dalykas - stabdo "Youtube" vaizdus. Anksčiau, kol naudojai Norton'o ugniasienę, viskas buvo OK. Bandžiau nustatyt, kad nefiltruotų to puslapio, bet nesuveikė. Ką dar būtų galima padaryt?
Patarciau Zone Alarma isvis trint lauk ir ieskotis naujos antivirusines. Sesuo is pradziu turejo, tai pastoviai problemos su juo Pasikeite ir dabar laiminga.
QUOTE(shwiesulka @ 2007 05 28, 23:11)
Patarciau Zone Alarma isvis trint lauk ir ieskotis naujos antivirusines. Sesuo is pradziu turejo, tai pastoviai problemos su juo Pasikeite ir dabar laiminga.
ZoneAlarm'as - ne antivirusinė, o ugniasienė. Kiek teko girdėt, iš nemokamų ji viena patikimiausių.
Bet kuriuo atveju as jo nerekomenduoju. Kiek mano pazistamu turejo, visi issitryne.
Sveiki,
iškilo tokia problema - įkėlinėju video į youtube, jis uploadinasi, rašo, kad viskas gerai, kai jau 100 procentų būna, prašo palaukti, kol jis bus įkeltas į youtube.
Bet kai nueinu į My Videos. ten rašo to video statusą:
Broadcast: Public | Failed (unable to convert video file)
Tai ką man reikia pakeisti tame video dabar, nesuprantu
Mano video yra wmw formatu, nejaugi jie netinka?
Laukiu pagalbos.
iškilo tokia problema - įkėlinėju video į youtube, jis uploadinasi, rašo, kad viskas gerai, kai jau 100 procentų būna, prašo palaukti, kol jis bus įkeltas į youtube.
Bet kai nueinu į My Videos. ten rašo to video statusą:
Broadcast: Public | Failed (unable to convert video file)
Tai ką man reikia pakeisti tame video dabar, nesuprantu
Mano video yra wmw formatu, nejaugi jie netinka?
Laukiu pagalbos.
QUOTE(Akukaračia @ 2007 08 29, 21:31)
kiek atsimenu reikia tą video prieš keliant .flv formatu konvertuoti. Padarei tai?
O kaip reikia konvertuoti?
Nepadariau
QUOTE(Akukaračia @ 2007 08 29, 21:31)
kiek atsimenu reikia tą video prieš keliant .flv formatu konvertuoti. Padarei tai?
Ne, tikrai nereikia konvertuoti i flv. Galima ir avi ivairiu rusiu deti.
tiesiog reikia ziureti, kad failas nebutu sunkesnis nei 100MB ir ilgesnis nei 10 min.
O kokius ten failus kilnoji, Makaliau ?
Beje, as konvertuoju su TOTAL VIDEO CONVERTER, bet jei nori gali tai padaryti ir internete www.zamzar.com
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 30, 00:37)
Ne, tikrai nereikia konvertuoti i flv. Galima ir avi ivairiu rusiu deti.
tiesiog reikia ziureti, kad failas nebutu sunkesnis nei 100MB ir ilgesnis nei 10 min.
Tai jau visai susipainiojau... žodžiu, įkeliu, bet sako man, kad neišeina suprast formato... reiks bandyt pakeist
Ai Savo sukurtą nuotraukų filmuką keliu