Įkraunama...
Įkraunama...

Youtube

QUOTE(Mona187 @ 2009 11 27, 15:50)
Ar gali man neleisti kai kurių vaizdo klipų atsisiųsti iš youtube? Na, nes nesuformuoja atsisiuntimo nuorodos, bandžiau visais įmanomais formatais, bet nieko neduoda doh.gif Kas galėtų būti? g.gif

Jei su DownloadHelper siunti, tai neturėtų tokių dalykų kilt.
Mėgink spaust ctrl+F5 arba podėlį išvalyt. Turėtų atsigaut. Kartais dingsta galimybė siųstis, kai pilnai užkrauna video.
Atsakyti
o kaip juos isvis galima atsisiusti ?
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 08, 15:01)
o kaip juos isvis galima atsisiusti ?

O neįmanoma imt ir paskaityt 10 paskutinių komentarų?
Atsakyti
sveiki

gal kas gales padeti,anksciau sekmingai ykeldavau savo video i youtube,o dabar kazkodel pakrauna yrasa,ir tada meta raudona uzrasa ''eror'' unsure.gif kame gali buti problema?
Atsakyti
Jeigu youtube striginėja galima tai pataisiti.
Plačiau http://mkservisas.com/?p=630
Atsakyti
laba diena
Gal kas galite man pasakyti kas gali buti...man jokio garso nera Youtube.vaizda matau,o garso nera.Naudoju Mozila,bet tas pats ir per IE g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2010 02 27, 21:32)
laba diena
Gal kas galite man pasakyti kas gali buti...man jokio garso nera Youtube.vaizda matau,o garso nera.Naudoju Mozila,bet tas pats ir per IE g.gif

Suinstaliuok naujausias Flash ir shockwave versijas. Dar kokie nors k-lite kodekai nepakenktų.
Aišku, visų pirma reikia nueit į kompiuterio nustatymus ir pažiūrėt, ar garsas neišjungtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 02 28, 00:24)
Suinstaliuok naujausias Flash ir shockwave versijas. Dar kokie nors k-lite kodekai nepakenktų.
Aišku, visų pirma reikia nueit į kompiuterio nustatymus ir pažiūrėt, ar garsas neišjungtas biggrin.gif

pas mus pc visur grasas yra išskyrus yotube.dabar paziurejau,kad man per viena kaloneles vos girdisi garsas is sesiu unsure.gif
kai pvz klausau muzika ar ziuriu filma tai garsas yra geras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2010 02 28, 12:03)
pas mus pc visur grasas yra išskyrus yotube.dabar paziurejau,kad man per viena kaloneles vos girdisi garsas is sesiu unsure.gif
kai pvz klausau muzika ar ziuriu filma tai garsas yra geras  unsure.gif

Greičiausiai bus nustatymai netinkami, arba driverius reikia atnaujint. Kai žiūrit per Youtube filmukus, pakeiskit garso plokštės nustatymus, t.y. nustatykit, kad pas jus paprasčiausia 2.0 arba 2.1 sistema. Nes jei girdisi silpnai per vieną garsiakalbį, reiškia tą stereo signalą bando suprasti kaip 5 kanalų, ir matomai jam sunkiai sekasi. wink.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kaip pagerinti vaizdą,kad šiek tiek matytusi veiksmai ką ten daro, tarkim žiūrint video pamokėles per youtube?
nes tokiu blankiu vaizdu, kaip šitame žemiau esančiame paveikslėlyje, neįmanoma matyti kaip ten ką daro verysad.gif ačiū už tikslią info suteikimą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2009 02 04, 14:27)
Cia  super programa siustis is youtubes . Iskarto konvertuoja i avi formata vdownloader

Nebloga ta programa vdownloader, bet kad labai video kokybe gaunasi bloga kaip parsiunčia.

Patikdavo ši nuoroda ir labai lengvai pasiusdavo video iš youtuble, bet kažkas tam saitui nutiko, nieko nesiunčia verysad.gif
http://download.uzeik.net/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 27 gegužės 2010 - 17:16
Sveiki 4u.gif ,
Neskaičiau komentarų, bet aš youtube video siunčiuos iš http://keepvid.com/, galima pasirinkti įvairius formatus thumbup.gif .
Atsakyti