Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(oge @ 2008 09 30, 09:25)
gal kas bandėte ir 2% BHA losjoną ir 2% BHA gelį, ir galite palyginti ar tas lipnumas ant veido toks pats lieka po abiejų?

Bandžiau abu, labiau patinka losjonas, nes kiek jo užtepu - tiek susigeria, o gelio reikia labai mažai, nes jei per daug, tai ilgai geriasi. Dėl lipnumo neprisimenu, bet losjonas man tikrai nelipnus.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 30, 10:24)
Bandžiau abu, labiau patinka losjonas, nes kiek jo užtepu - tiek susigeria, o gelio reikia labai mažai, nes jei per daug, tai ilgai geriasi. Dėl lipnumo neprisimenu, bet losjonas man tikrai nelipnus.

visiskai pritariu - jei gelio padauginsi - ilgiau geriasi ir lieka vos vos lipnumo, kuris beje po valandos ar panasiai dingsta smile.gif

bet gelis tikrai puikus dalykas wub.gif

losjono dar nebandziau, bus kitas pirkinys kai subaigsiu geli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 09 30, 15:12)
jei gelio padauginsi - ilgiau geriasi ir lieka vos vos lipnumo, kuris beje po valandos ar panasiai dingsta smile.gif

Na tas lipnumas man tai ilgai nedingsta, kad ir nedaug tepu. Ryte prausdamasi irgi jaučiu tokią, kaip iš želės plėvelę ant veido. Bet man tai nėra didelis minusas, kol gelis savo pareigą atlieka puikiai, tuo labiau, kad aš jį tepu nakčiai.
Bet kitas pirkinys bus losjonas ax.gif
Atsakyti
gal kas zadat usisakineti artimiausiu metu?
Atsakyti
Sveikos,
Jei kas uzsisakinetu is jav, prisijungciau. Labai man patinka paulos priemones, nieko geresnio iki tol nebuvau radus(isskyrus bare esscentuals serumuka), super thumbup.gif .
Atsakyti
Jei kas iš Kauno norite užsisakyt Paula's choice (Europa), tai koperuojames. Pasidalintume siuntimo išlaidas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Darau užsakymą Paula's Choice. Darysiu ne vėliau kaip 24 d. Užsakymo išlaidas dalinsimės po lygiai. Jei kam reikia rašykite į AŽ. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ciki79 @ 2008 12 18, 13:02)
Darau užsakymą Paula's Choice. Darysiu ne vėliau kaip 24 d. Užsakymo išlaidas dalinsimės po lygiai. Jei kam reikia rašykite į AŽ.  drinks_cheers.gif

Is europinio tinklapio?
Atsakyti
kaip tik ko reikia "out of stock" doh.gif
Atsakyti
naudojau Paulos BHA 2% losjoną, tą momentą atrodo, kad kažką daro, bet jei ilgai be pertraukų naudoju nematau jokios naudos g.gif
antrą kartą nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 20, 00:31)
naudojau Paulos BHA 2% losjoną, tą momentą atrodo, kad kažką daro, bet jei ilgai be pertraukų naudoju nematau jokios naudos  g.gif
antrą kartą nepirksiu  ax.gif

o kam naudos nematai? inkštirams? g.gif
man buvo panašiai, kai atrodė, kad nieko nedaro, tai padariau pertrauką, dabar vėl kasdien naudoju, nebent užtingiu tept ax.gif
Atsakyti
Užsakinėsiu iš Europos, pristataymui 50 proc. nuolaida.
Atsakyti