Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Vitulka @ 2008 03 21, 11:23)
aš tą losjoną vakare tepu, ant švarios odos  ax.gif paskui dar tepu ROC kremą Purif AC. Bet kai jaučiu, kad spuogas kalas, tada tą vietą kelis kartus tepu losjonu, prieš tai nuvalius visus kremus  ax.gif

Gal tas Roc'as pjaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 11:35)
Gal tas Roc'as pjaunasi?  g.gif

aš tai net nenumanau g.gif gal reik pertrauką su Roc'u padaryt tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 21, 11:37)
aš tai net nenumanau  g.gif gal reik pertrauką su Roc'u padaryt tada  unsure.gif

pabandyk mirksiukas.gif žinok eksperimentavimas tiesiausias kelias į tinkamo odos priežiūros plano suradimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 21, 13:23)
aš tą losjoną vakare tepu, ant švarios odos  ax.gif paskui dar tepu ROC kremą Purif AC. Bet kai jaučiu, kad spuogas kalas, tada tą vietą kelis kartus tepu losjonu, prieš tai nuvalius visus kremus  ax.gif

As tai pakaitom naudoju krema su rugstimis ir ta "ROC" emulsija ir matau rezultatus tiek nuo vieno, tiek nuo kito bigsmile.gif Kartu netepu, nes nemanau, kad butu efektas nuo tos kitos priemones, teptos ant virsaus schmoll.gif
Atsakyti
tai va ir aš susigundžiau tuo BHA losijonu. Ir užsidegiau būtinai šiandien užsisakyti. Kad šipingui būtų 50proc šiandien nuolaida, tai reikėjo man imti 3 buteliukus. Bet pas mane kažkas su paypalu, kai tik suma virš 200lt ir kažkodėl apmokėti nebeleidžia. reikėtų į banką nueiti g.gif
Bet kadangi vis tiek reikia, tai įlindau į JAv puslapį. Ten kainos tik 17USD už buteliuką. Rašo, kad siunčia ir į Europą, bet siuntimas 29 USD. Paskaičiavau, kad vis tiek pigiau.
Reultatas - tai aš apakus iš malonaus netikėtumo. (Aišku, dar negavau, gal gžiaugtis dar anksti) wub.gif

DU BUTELIUKAI SU SIUNTIMU MAN KAINAVO 44,40usd. t.y tik 100lt .thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kažkodėl tik 8 usd už shipingą uždėjo g.gif

p.s. aišku visada mokėjau per paypalą, o dabar leido tik kreditine kortele. Gal dar susidursiu su problemom. Bet užsakymas kaip ir patvitintas.
Atsakyti
nusipirkau ir as ta grasuji ir isgirta 2proc BHA losjona,bet kazkodel mane nuo jo dar labiau pabere,nzn ka daryt,toliau naudot ar parduoti kam?ar dar kuriai taip buvo?naudoju apie savaite kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 08 04, 22:04)
nusipirkau ir as ta grasuji ir isgirta 2proc BHA losjona,bet kazkodel mane nuo jo dar labiau pabere,nzn ka daryt,toliau naudot ar parduoti kam?ar dar kuriai taip buvo?naudoju apie savaite kazkur  4u.gif

Tai gal tau iškėlė tuos ,kurie jau ant ribos buvo ?aš tai prasivalyčiau tuos inkštiriukus ,žiūrėdama per didnamąjį veidrodėlį ,tada pora kaukių sutraukiančių poras,valančių [pvz žalią ar juodą molį ,ar kukurūzinę TBS] ant veiduko ,po jų tą losjoną ir tada žėk kas bus.Man tai padeda ,o losjoną naudoju ne kasdien ,maždaug 3 kart į savaitę 4u.gif
Atsakyti
gal kas renka užsakymą iš paula's choice? nusižiūrėjau porą daiktelių ax.gif
o gal žinote kur pigiau gaunasi su visais pristatymais nei www.cosmeticscop.com? 4u.gif
arba gal kas perka per tarpininkus iš JAV? (mačiau į JAV pristatymas nemokamas iki rugsėjo 30 d. perkant daugiau kaip už 75 $)
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 09 16, 13:32)
gal kas renka užsakymą iš paula's choice? nusižiūrėjau porą daiktelių ax.gif
o gal žinote kur pigiau gaunasi su visais pristatymais nei www.cosmeticscop.com? 4u.gif
arba gal kas perka per tarpininkus iš JAV? (mačiau į JAV pristatymas nemokamas iki rugsėjo 30 d. perkant daugiau kaip už 75 $)

nu ir ka, suplakiau dvi nuolaidas i viena doh.gif iki rugsejo 30 d. 10 % nuolaida perkant BHA europiniame psl, o JAV pristatymas nemokamas kaip suprantu visad, kai uzsakymas virs 75 zaliu blush2.gif
Atsakyti
na ką,
tris vakarus panaudojau 2% BHA gelį, jau galiu dėti diiiiidelį pliusą
paskutiniu metu nuo bėrimo oda buvo kaip švitrinis popierius
su kiekviena diena situacija akivaizdžiai taisosi - oda švelnėja, gyvesnė atrodo, ir spalva lygesnė viso veido
kol kas esu sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
uzsisakiau per tarpininkes (meistromargarita) Paulos priemoniu is www.cosmeticscop.com, jei kas norit, junkites. Labai noriu ir as pabandyt ar veiksmingas tas BHA's ant mano problematines odeles.
Atsakyti
gal kas bandėte ir 2% BHA losjoną ir 2% BHA gelį, ir galite palyginti ar tas lipnumas ant veido toks pats lieka po abiejų?
Atsakyti