Darysiu užsakymą, tai jei kas norit - rašykit į AŽ
Prieblanda, man tokis klausimukas iskilo Jeigu as naudoju paulos 2 proc. BHA losjona tik nakciai, ar butina diena naudoti krema su SPF? Ir taip turiu du kremus veidui,tai trecio pirkti SPF nenoriu.
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 09:23)
Prieblanda, man tokis klausimukas iskilo Jeigu as naudoju paulos 2 proc. BHA losjona tik nakciai, ar butina diena naudoti krema su SPF? Ir taip turiu du kremus veidui,tai trecio pirkti SPF nenoriu.
Reikia priemonę naudot būtinai. Gali būti pudra Nustojus BHA naudot priemones su SPF dar kokią savaitę reikia panaudot
Tai man dabar dar viena krema reikes pirkt? Siaip as jau naudoju pora savaiciu ta losjona bet tik naktims ir netepu kremo su SPF. O kas gali buti, jei nenaudosiu su SPF?
o as tai noriu pasidziaugt PC 2 proc losjonu tikrai padeda man kazkiek, nes poros akivaizdziai maziau kemsasi..
O as kazkokio ypatingo poveikio dar nepastebejau, na tik tiek, kad pora dienu jau neiskilo nauju spuogu, o poroms tai neber jau kur ir besikimst
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 10:49)
O as kazkokio ypatingo poveikio dar nepastebejau, na tik tiek, kad pora dienu jau neiskilo nauju spuogu, o poroms tai neber jau kur ir besikimst
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 09:32)
Tai man dabar dar viena krema reikes pirkt? Siaip as jau naudoju pora savaiciu ta losjona bet tik naktims ir netepu kremo su SPF. O kas gali buti, jei nenaudosiu su SPF?
Nu dar žiemą, kai saulės praktiškai nematom, dar galiu įsivaizduoti gyvenimą be SPF, bet artėja pavasaris, o ypač vasara, kai UV spinduliavimas yra nemažas, tai rizikuoji nusvilti odą, nes nuo rūgščių ji tampa kur kas jautresnė UV spindulių poveikiui.
Gali naudoti pvz birią ar kompaktinę pudrą su SPF. Aš naudoju mineralinę, tai mano kremas be SPF
Dviejų savaičių per mažai pajusti poveikiui. Reikia nors mėnesio
Ai tiesa, turėjau čia tokį giluminį skaudų spuogą, nuo kurio net galvą buvo pradėję skaudėt Tai taip nepagailėjau kelis kartus to BHA losjono ir mano spuogas susitraukė. Paskui liko tik toks kietas inkštiriukas, kurį tiesiog gražiai išspaudžiau
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 10:05)
Ai tiesa, turėjau čia tokį giluminį skaudų spuogą, nuo kurio net galvą buvo pradėję skaudėt Tai taip nepagailėjau kelis kartus to BHA losjono ir mano spuogas susitraukė. Paskui liko tik toks kietas inkštiriukas, kurį tiesiog gražiai išspaudžiau
nu tau sekas, aš kaip tik jauiču, kad spuogas kyla, patepu, bet nieko nesidaro nei jis traukias, nei mažėja, nei mažiau skauda kiba kažką ne taip darau
Aciu uz konsultacija, merginos Taip stengiausi apmazint tas tuteles... o dabar reiks ieskot dar vieno kremo su spf
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 21, 10:19)
nu tau sekas, aš kaip tik jauiču, kad spuogas kyla, patepu, bet nieko nesidaro nei jis traukias, nei mažėja, nei mažiau skauda kiba kažką ne taip darau
O ką dar naudoji?
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 10:27)
O ką dar naudoji?
aš tą losjoną vakare tepu, ant švarios odos paskui dar tepu ROC kremą Purif AC. Bet kai jaučiu, kad spuogas kalas, tada tą vietą kelis kartus tepu losjonu, prieš tai nuvalius visus kremus