Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

user posted image

Darysiu užsakymą, tai jei kas norit - rašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
Prieblanda, man tokis klausimukas iskilo blush2.gif Jeigu as naudoju paulos 2 proc. BHA losjona tik nakciai, ar butina diena naudoti krema su SPF? Ir taip turiu du kremus veidui,tai trecio pirkti SPF nenoriu. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 09:23)
Prieblanda, man tokis klausimukas iskilo blush2.gif Jeigu as naudoju paulos 2 proc. BHA losjona tik nakciai, ar butina diena  naudoti krema su SPF? Ir taip turiu du kremus veidui,tai trecio pirkti SPF nenoriu. ax.gif  4u.gif  4u.gif

Reikia priemonę naudot būtinai. Gali būti pudra mirksiukas.gif Nustojus BHA naudot priemones su SPF dar kokią savaitę reikia panaudot smile.gif
Atsakyti
Tai man dabar dar viena krema reikes pirkt? blink.gif Siaip as jau naudoju pora savaiciu ta losjona bet tik naktims ir netepu kremo su SPF. O kas gali buti, jei nenaudosiu su SPF? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as tai noriu pasidziaugt PC 2 proc losjonu rolleyes.gif tikrai padeda man kazkiek, nes poros akivaizdziai maziau kemsasi.. thumbup.gif
Atsakyti
O as kazkokio ypatingo poveikio dar nepastebejau, na tik tiek, kad pora dienu jau neiskilo nauju spuogu, o poroms tai neber jau kur ir besikimst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 10:49)
O as kazkokio ypatingo poveikio dar nepastebejau, na tik tiek, kad pora dienu jau neiskilo nauju spuogu, o poroms tai neber jau kur ir besikimst  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 21, 09:32)
Tai man dabar dar viena krema reikes pirkt? blink.gif Siaip as jau naudoju pora savaiciu ta losjona bet tik naktims ir netepu kremo su SPF. O kas gali buti, jei nenaudosiu su SPF? 4u.gif  4u.gif

Nu dar žiemą, kai saulės praktiškai nematom, dar galiu įsivaizduoti gyvenimą be SPF, bet artėja pavasaris, o ypač vasara, kai UV spinduliavimas yra nemažas, tai rizikuoji nusvilti odą, nes nuo rūgščių ji tampa kur kas jautresnė UV spindulių poveikiui.
Gali naudoti pvz birią ar kompaktinę pudrą su SPF. Aš naudoju mineralinę, tai mano kremas be SPF ax.gif

Dviejų savaičių per mažai pajusti poveikiui. Reikia nors mėnesio smile.gif

Ai tiesa, turėjau čia tokį giluminį skaudų spuogą, nuo kurio net galvą buvo pradėję skaudėt blink.gif Tai taip nepagailėjau kelis kartus to BHA losjono ir mano spuogas susitraukė. Paskui liko tik toks kietas inkštiriukas, kurį tiesiog gražiai išspaudžiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 21 kovo 2008 - 10:07
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 10:05)
Ai tiesa, turėjau čia tokį giluminį skaudų spuogą, nuo kurio net galvą buvo pradėję skaudėt  blink.gif  Tai taip nepagailėjau kelis kartus to BHA losjono ir mano spuogas susitraukė. Paskui liko tik toks kietas inkštiriukas, kurį tiesiog gražiai išspaudžiau  thumbup.gif

nu tau sekas, aš kaip tik jauiču, kad spuogas kyla, patepu, bet nieko nesidaro unsure.gif nei jis traukias, nei mažėja, nei mažiau skauda unsure.gif kiba kažką ne taip darau unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz konsultacija, merginos 4u.gif 4u.gif Taip stengiausi apmazint tas tuteles... blush2.gif o dabar reiks ieskot dar vieno kremo su spf ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 21, 10:19)
nu tau sekas, aš kaip tik jauiču, kad spuogas kyla, patepu, bet nieko nesidaro  unsure.gif nei jis traukias, nei mažėja, nei mažiau skauda  unsure.gif kiba kažką ne taip darau  unsure.gif

O ką dar naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 10:27)
O ką dar naudoji?  g.gif

aš tą losjoną vakare tepu, ant švarios odos ax.gif paskui dar tepu ROC kremą Purif AC. Bet kai jaučiu, kad spuogas kalas, tada tą vietą kelis kartus tepu losjonu, prieš tai nuvalius visus kremus ax.gif
Atsakyti