Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Prieblanda, kodėl pardavei savo BHA losjoną? Labai būtų idomu sužinot, nes aš tiesąsakant nuo jo didelio poveikio nepajutau blush2.gif ... kur kas geriau kita priemonė gelbėjo
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 09, 11:59)
Prieblanda,  kodėl pardavei savo BHA losjoną? Labai būtų idomu sužinot, nes aš tiesąsakant nuo jo didelio poveikio nepajutau blush2.gif ... kur kas geriau kita priemonė gelbėjo

Gal isduosi kuri? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 09, 11:59)
Prieblanda,  kodėl pardavei savo BHA losjoną? Labai būtų idomu sužinot, nes aš tiesąsakant nuo jo didelio poveikio nepajutau blush2.gif ... kur kas geriau kita priemonė gelbėjo

Kuri priemonė pagelbėjo geriau? bigsmile.gif

Pardaviau, nes seno turiu dar ketvirtadalį bonkos, be to, norėjau parduoti kremą ax.gif Bet šiaip BHA neketinu atsisakyti tongue.gif

Va šią savaitę išlindo toks šlykštus giluminis spuogas prie antakio - kai pradėjo kilti, tai net galvą užskaudo blink.gif Bet patepiau tuo losjonu ir nunyko per dvi dienas thumbup.gif
Atsakyti
Na, kaip pasakysiu, tai dar užpeiksit blush2.gif
Kadangi mane spuogai ir šiaip nekokia oda kurį laiką gerokai pakankino tai neištvėrus
nuėjau pas dermatologą. Prirašė visokių teplaiukų, vaistu... Ir vienas buvo ten vaistinėje gaminamas toks spiritinis losjonas, kurio sudėtin įėjo kaip tik 2% salicilio rūgšties ir dar lygtais bromo ar ko ten.. Tai va liepė dermatologė man juo tept išbertas vietas. Ir jau po 2 - 3 savaičių pastebėjau kaip prskaidrėjo kakta, smakras tikrai labai gerai atrodė. Daug išnyko tokių poodinių inkštirų kurių nemaniau kad atsikratysiu... Tokio efekto su Paulas Choice losjonu tikrai neišgavau + jis gerokai brangesnis... Žinau, kad alkoholis odai tikrai nėra draugas, bet kai pamatau efektą tai net ir šypsena veide pasimato bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip jus tepate ta losiona pirstais ar vatos kokiu tamponeliu? kazkaip gaila kai tokios brangybes daug susigeria i vatos diskeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 03 10, 00:05)
o kaip jus tepate ta losiona pirstais ar vatos kokiu tamponeliu? kazkaip gaila kai tokios brangybes daug susigeria i vatos diskeli  blush2.gif

as kur turiu, tai jis kaip kremukas.. tai tepu pirstais
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 09, 21:35)
Na, kaip pasakysiu, tai dar užpeiksit  blush2.gif
Kadangi mane spuogai ir šiaip nekokia oda kurį laiką gerokai pakankino tai neištvėrus
nuėjau pas dermatologą. Prirašė visokių teplaiukų, vaistu... Ir vienas buvo ten vaistinėje gaminamas toks spiritinis losjonas, kurio sudėtin įėjo kaip tik 2% salicilio rūgšties ir dar lygtais bromo ar ko ten..  Tai va liepė dermatologė man juo tept išbertas vietas. Ir jau po 2 - 3 savaičių pastebėjau kaip prskaidrėjo kakta, smakras tikrai labai gerai atrodė. Daug išnyko tokių poodinių inkštirų kurių nemaniau kad atsikratysiu... Tokio efekto su Paulas Choice losjonu tikrai neišgavau + jis gerokai brangesnis... Žinau, kad alkoholis odai tikrai nėra draugas, bet kai pamatau efektą tai net ir šypsena veide pasimato  bigsmile.gif

Tai gal problema pas tave buvo kur kas didesnė nei šiek tiek spuogų ir inkštirų? g.gif Nes šiaip sau dermatologai neprirašo kalno vaistų ir tepalų rolleyes.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 03 09, 23:05)
o kaip jus tepate ta losiona pirstais ar vatos kokiu tamponeliu? kazkaip gaila kai tokios brangybes daug susigeria i vatos diskeli  blush2.gif

Tik su pirštais. Velniam ta vata? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 10, 17:44)
Tai gal problema pas tave buvo kur kas didesnė nei šiek tiek spuogų ir inkštirų?  g.gif  Nes šiaip sau dermatologai neprirašo kalno vaistų ir tepalų  rolleyes.gif

Nu tai va, kad net nežinau ar mano situacija jau buvo tokia sunki kad net antibiotikų išrašė blink.gif Kurį laiką jie stovėjo namie, bijojau gert doh.gif , bet poto praėjau visą kursą, su visais kitais tepaliukais ir negaliu atsidžiaugt blush2.gif Pas mane paauglystės spuogai ax.gif

Kalbant į temą galvoju, gal reik parduot tą losjoną, kažkaip nematau prasmės jį naudot.. na bet gal dar apsigalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo purpurinė: 10 kovo 2008 - 23:48
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 10, 23:46)
Nu tai va, kad net nežinau ar mano situacija jau buvo tokia suki kad net antibiotikų išrašė  blink.gif Kurį laiką jie stovėjo namie, bivojau gert  doh.gif , bet poto praėjau visą kursą, su visais kitais tepaliukais ir negaliu atsidžiaugt blush2.gif Pas mane paauglystės spuogai ax.gif

Kalbant į temą galvoju, gal reik parduot tą losjoną, kažkaip nematau prasmės jį naudot.. na bet gal dar apsigalvosiu  rolleyes.gif

Tai va, kad tas losjonas nėra vaistas, o kosmetinė priemonė ax.gif Mano supratimu, jis puikiai tinka profilaktikai ir toms, kurios neturi problemų su oda, kai tikrai reikia gydytojo įsikišimo.
Bet kuriuo atveju, tavo teisė rinktis, o jei nutarsi parduot, tai žinok norinčių pirkti yra laaabai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 09, 23:35)
Na, kaip pasakysiu, tai dar užpeiksit  blush2.gif
nuėjau pas dermatologą. Prirašė visokių teplaiukų, vaistu... Ir vienas buvo ten vaistinėje gaminamas toks spiritinis losjonas, kurio sudėtin įėjo kaip tik 2% salicilio rūgšties ir dar lygtais bromo ar ko ten..  Tai va liepė dermatologė man juo tept išbertas vietas. Ir jau po 2 - 3 savaičių pastebėjau kaip prskaidrėjo kakta, smakras tikrai labai gerai atrodė. Daug išnyko tokių poodinių inkštirų kurių nemaniau kad atsikratysiu... Tokio efekto su Paulas Choice losjonu tikrai neišgavau + jis gerokai brangesnis... Žinau, kad alkoholis odai tikrai nėra draugas, bet kai pamatau efektą tai net ir šypsena veide pasimato  bigsmile.gif

Apie koki losjona konkreciai eina kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 11, 16:47)
Apie koki losjona konkreciai eina kalba?  g.gif

2% BHA
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 03 12, 22:16)

Supratau. O kokioj vaistinej gaminamas ir koks tikslus pavadinimas? 4u.gif
Atsakyti