Paziurejau UK puslapy produktu, tai ar vaidenasi ar rimtai Paulute kainas susikele - uz seruma su retinoliu anksciau rodos 25£ mokejau, dabar 27£, BHA gelis2% irgi pora svariuku uzkeltas
Isbandziau drekinancia kauke, tai man pritruko drekinimo, nepanaikino odos pleiskanojimo, kaip kitu firmu kaukes, ir po jos oda reikalavo kremo.
Subaigiau jau seniau plauku kondicionieriu - tai nieko ypatingo uz tokia kaina
QUOTE(Tresor @ 2012 01 27, 19:26)
Isbandziau drekinancia kauke, tai man pritruko drekinimo, nepanaikino odos pleiskanojimo, kaip kitu firmu kaukes, ir po jos oda reikalavo kremo.
Ar sita?
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 28, 03:53)
Taip sita Nebuvau radusi komentaru, tai nusprendziau isbandyti. Mano oda ziema labai issauseja, tai butinai turiu naudoti kaukes padrekinimui. O si kauke man nepatiko, aisku sunaudosiu, bet daugiau nepirksiu. Dar uzsisakiau keleta kremu meginuku drekinancios serijos, tai irgi nesuzavejo..
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 28, 02:53)
O man sita labai patiko, pabaigsiu - butinai kartosiu
QUOTE(snace @ 2012 01 25, 09:42)
Sveikutes, keliu savo klausimuka i sia temute ir labai laukiu jusu patarimo..
Labai noriu ismeginti Himalajos isgirta PC Resist linijos losjonas su 5% http://kosmetikosana...-smoothing.html
patarkit prasau ka dar prie jo reiktu pasimti.. Oda pakankamai svari, be spuogeliu,odos tipas normali-misri, gal kiek T zonoje ant nosiuko yra inkstyriuku, bet tikrai nezymiai, skruostuose kiek labiau issriskeja kapiliarai... Si geri noreciau naudoti pimuju rauksleliu profilaktikai, man 32 metai tai jau taip ir norisi joms matytis ant kaktos... Aciu labai
Labai noriu ismeginti Himalajos isgirta PC Resist linijos losjonas su 5% http://kosmetikosana...-smoothing.html
patarkit prasau ka dar prie jo reiktu pasimti.. Oda pakankamai svari, be spuogeliu,odos tipas normali-misri, gal kiek T zonoje ant nosiuko yra inkstyriuku, bet tikrai nezymiai, skruostuose kiek labiau issriskeja kapiliarai... Si geri noreciau naudoti pimuju rauksleliu profilaktikai, man 32 metai tai jau taip ir norisi joms matytis ant kaktos... Aciu labai
Didelis juk ten priemonių pasirinkimas... Žiūrint, ko reikia ir ko norisi. Man be rūgštinio losjono dar Resist drėkiklis labai patinka, Barrier Repair Moisturizer with Retinol. Paakiams ypač, kur daugiau drėkinimo reikia, raukšlelės ryškėja. Ir Skin Balancing Toner.
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 01 27, 14:16)
Subaigiau jau seniau plauku kondicionieriu - tai nieko ypatingo uz tokia kaina
Man irgi nieko ypatingo. Tiek kondicionierius, tiek šampūnas.
Apsvieskite, prasau, mane, ar rugstine kosmetika tinka raustanciai, jautriai odai su isryskejusiais kapiliarais. Jau seniai vaikstau aplink PC kaip katinas apielasinius, buvau meginuku rinkini nusipirkus, bet taip ir nesupratau, tinka ar netinka is principo. Aciu
P.S. Truputi OT, bet paziurejau Paulos video tam puslapy - tiek botokso veidas privarytas
P.S. Truputi OT, bet paziurejau Paulos video tam puslapy - tiek botokso veidas privarytas
QUOTE(svete @ 2012 01 30, 13:11)
Apsvieskite, prasau, mane, ar rugstine kosmetika tinka raustanciai, jautriai odai su isryskejusiais kapiliarais. Jau seniai vaikstau aplink PC kaip katinas apielasinius, buvau meginuku rinkini nusipirkus, bet taip ir nesupratau, tinka ar netinka is principo. Aciu
Kai oda jautri, sunku nuspėti, kas tiks, kas ne. Šiaip kapiliarams, raustančiai odai rūgštinė kosmetika gali padėti (ypač su salicilo rūgštimi, nes ji mažina uždegimą). Salicilas rekomenduojamas ir žmonėms su rožine. Bet visada yra rizika, kad netiks.
Dėl botoxo, tai ji ir neslepia, kad leidžiasi, yra krūtis pasididinusi
Jau koki pora metu naudoju Paulos kremukus veidui, bet va dabar uzejus salciams susimasciau, kad pas ja nera kazkokio riebesnio kremo butent saltuoju metu laikotarpiu... O gal klystu? Ka naudojat, merginos, veidukui, esant -20 lauke?