Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Peru @ 2011 12 11, 22:31)
Kas per nesamones su tom paula choice kainom, jai perki is .com kainos vienos, jai is .eu kainos ciut ne perpus didesnes. Eina is .com parsisiut i lietuva? Kokia siuntimo kaina gaunas mazdaug?

as uzisakiau is .com per tarpininkes, pagal savo uzsakyma pasiskaiciavau, kiek man butu kainave siustis is .eu tai vos ne dvigubai daugiau butu iseje, priejau isvados, kad is .com per tarpininkes pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Koks esminis skirtumas tarp odą šviesinančio losjono su 7 proc. AHA ir kito su 2 proc. BHA? Ar tas su BHA daugiau riebiai odai, o su AHA sausesnei, ar yra dar skirtumų? Noriu nelemtą randą kažkaip išviesint ant rankos...
Atsakyti
Mėnesį paudojusi Paulos priemones ateinu pasidalinti tik geriausiais atsiliepimais wub.gif . Naudoju 2 proc. BHA ir 8 proc. AHA gelį pakaitomis, tai išnyko visi inkštirai nuo veido, dar nėra buvę kad braukčiau su pirštu per nosį ir nebūtų jokių atsišerpetojimų, švelni kaip šilkas, jokių inkštirų bigsmile.gif ir šiaip viso veido oda ryškiai pašvelnėjo, paskaistėjo, jei vakare pasiteu AHA, tai ryte veidas dar būna labai glotnus kaip kūdikio wub.gif . Žodžiu milijonas ačiū šitoms rūgštims biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 12 28, 20:52)
Mėnesį paudojusi Paulos priemones ateinu pasidalinti tik geriausiais atsiliepimais wub.gif .  Naudoju 2 proc. BHA ir 8 proc. AHA gelį pakaitomis, tai išnyko visi inkštirai nuo veido, dar nėra buvę kad braukčiau su pirštu per nosį ir nebūtų jokių atsišerpetojimų, švelni kaip šilkas, jokių inkštirų  bigsmile.gif ir šiaip viso veido oda ryškiai pašvelnėjo, paskaistėjo, jei vakare pasiteu AHA, tai ryte veidas dar būna labai glotnus kaip kūdikio  wub.gif . Žodžiu milijonas ačiū šitoms rūgštims  biggrin.gif  wub.gif

O kaip naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 12 28, 19:52)
Mėnesį paudojusi Paulos priemones ateinu pasidalinti tik geriausiais atsiliepimais wub.gifNaudoju 2 proc. BHA ir 8 proc. AHA gelį pakaitomis, tai išnyko visi inkštirai nuo veido, dar nėra buvę kad braukčiau su pirštu per nosį ir nebūtų jokių atsišerpetojimų, švelni kaip šilkas, jokių inkštirų  bigsmile.gif ir šiaip viso veido oda ryškiai pašvelnėjo, paskaistėjo, jei vakare pasiteu AHA, tai ryte veidas dar būna labai glotnus kaip kūdikio  wub.gif . Žodžiu milijonas ačiū šitoms rūgštims  biggrin.gif  wub.gif

mano potyriai identiški wub.gif net savo mamai skeptikei nupyliau AHA ir BHA gelių pabandyti, po poros sav paprašė užsakyti po pilną pakuotę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 28, 23:49)
O kaip naudojate?

rašė, kad naudojo pakaitomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 29 gruodžio 2011 - 10:58
QUOTE(žvarba @ 2011 12 29, 11:58)
rašė, kad naudojo pakaitomis smile.gif

Bet idomu kaip - viena ryte, kita vakare, ar tik karta per diena kaitaliojant kas antra diena ar dar kaip kitaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 29, 11:06)
Bet idomu kaip - viena ryte, kita vakare, ar tik karta per diena kaitaliojant kas antra diena ar dar kaip kitaip?  ax.gif

Aš naudojau vieną vakarą BHA, kitą vakarą AHA smile.gif
Atsakyti
o man pakaitom naudojant BHA ir AHA nepasiteisino (bandziau apie pora menesiu), BHA labai isausindavo veida, nors AHA pagerindandavo kazkiek situacija, bet vistiek tepant makiazo pagrinda isausejimai isryskedavo, tekdavo BHA naudot kas antra - trecia diena, inksiru daugejo. Jau menesi naudoju kartu rugstis is pradziu BHA ant virsaus AHA,kai jos nudziuna tepu storai drekinama seruma, ir stebuklas nei insktiru, nei veidas isausejas, spuogeliai taip pat jau savaite kaip nekyla. Nepamenu kada tokia oda turejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 29, 00:49)
O kaip naudojate?

Iš pradžių naudojau savaitę BHA ryte ir vakare (norėjau atsikratyt inkštirų), kai jų apmažėjo, pradėjau naudoti AHA vakarais, BHA rytais (taip gal kokias 5 dienas), kai inkštirai išnyko, naudoju tik AHA vakarais ir jei koks spuogelis išdygsta, tą vakarą vietoj AHA užtepu BHA, nieko man neišsausino, dar tokios gražios veido odos nesu turėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 12 24, 10:17)
Koks esminis skirtumas tarp odą šviesinančio losjono su 7 proc. AHA ir kito su 2 proc. BHA? Ar tas su BHA daugiau riebiai odai, o su AHA sausesnei, ar yra dar skirtumų? Noriu nelemtą randą kažkaip išviesint ant rankos...

Esminis skirtumas tas, kad su BHA yra gelis, labiau skirtas riebiai odai (tiek pats pagrindas, tiek BHA poveikis), o AHA losjonas- labiau sausai. Jei nesvarbu odos tipas, rinkčiausi AHA losjoną, nes hidrokinonas, sukombinuotas su AHA veikia efektyviau. Jei randas matomoj vietoj, pirmiausia kasdien ant jo naudočiau apsaugą nuo saulės (žiemą vasarą)- padėtų pašviesinti. Mano randai ant rankų buvo ryškiai raudoni ilgą laiką, kol nepradėjau saulės apsaugos naudoti. Po poros mėnesių visiškai susilygino spalva su aplinkinės odos mirksiukas.gif
O šiaip hidrokinonas randams nebaisiai naudingas, jis melaniną reguliuoja, o rando pagrindinė problema- uždegimas, tad jį ir reikia mažinti, padėti odai gyti. Bet tam losjone yra ir šiaip naudingų medžiagų, kurios gelbėja odai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 12 29, 14:53)
Jau menesi naudoju kartu rugstis is pradziu BHA ant virsaus AHA,kai jos nudziuna tepu storai drekinama seruma, ir stebuklas nei insktiru, nei veidas isausejas, spuogeliai taip pat jau savaite kaip nekyla. Nepamenu kada tokia oda turejau  thumbup.gif

QUOTE(Abejoklė @ 2011 12 30, 17:05)
Iš pradžių naudojau savaitę BHA ryte ir vakare (norėjau atsikratyt inkštirų), kai jų apmažėjo, pradėjau naudoti AHA vakarais, BHA rytais (taip gal kokias 5 dienas), kai inkštirai išnyko, naudoju tik AHA vakarais ir jei koks spuogelis išdygsta, tą vakarą vietoj AHA užtepu BHA, nieko man neišsausino, dar tokios gražios veido odos nesu turėjus  smile.gif

Nu va, būtinai reikia ir man tos AHA doh.gif
BHA jau turiu rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 31 gruodžio 2011 - 01:07
Pradėjau naudoti PCH BHA 2% skystį (liquid) ir galiu pasakyti, kad jis man labiau patinka ir veiksmingesnis nei tokio pat stiprumo gelis rolleyes.gif. Labiau suminkština, skaistina odą, geriau kovoja su inkštirais. Aišku, būtinas geras drėkinimas kaip ir po bet kurios BHA rūgšties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 sausio 2012 - 01:42