merginos, ar Weekly AHA 10% is tikruju sumazina rauksles?
Laba diena,
Gal kuri esate pirkusi mėginukų. Man įdomu, kaip jie būna įpokuoti...ar kokiuose mažuose buteliukuose ar maišeliuosi (na nežinau kaip čia tikslaii išsireikšt...būna tokie kaip folijos ar pan maišeliai, pvz perkant žurnalus būna įdėta kokie mėginukai kremų tokiuose įpokavimuose).
Gal kuri esate pirkusi mėginukų. Man įdomu, kaip jie būna įpokuoti...ar kokiuose mažuose buteliukuose ar maišeliuosi (na nežinau kaip čia tikslaii išsireikšt...būna tokie kaip folijos ar pan maišeliai, pvz perkant žurnalus būna įdėta kokie mėginukai kremų tokiuose įpokavimuose).
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:13)
Laba diena,
Tokie, kaip prie zurnalu buna
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:13)
Laba diena,
Meginukai atrodo kaip meginukai Ne buteliukuose, paprastose plastikinese pakuotese, kaip kad kremai buna zurnaluose
Ačiū atsakiusiom
Tada reikia gerai viską išsistudijuot ir imt normalią pakuotę
Tada reikia gerai viską išsistudijuot ir imt normalią pakuotę
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:48)
O kodel iskart normalia? As tai neatsidziaugiu, kad isbandyt galima- kai kurie kremai/tonikai visiskai netiko, dziaugiuosi, kad tik meginukus buvau nusipirkusi
merginos, gal kam reikia pabandymui? gavau kitus kremukus:)
like apie 1/2, 18lt
like apie puse, bet ne daugiau, 17lt
uz abu - 30
i AZ:)
like apie 1/2, 18lt
like apie puse, bet ne daugiau, 17lt
uz abu - 30
i AZ:)
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 08, 21:14)
Rezervuoju, kol isisiaiskinsiu
Sveikos merginos prisiskaiciat as cia kokia gera kosmetika ši o dabar gal kas galetu paaiskint ka po ko ir kaip naudot nes esu visai zalia kosmetikos pasaulyje dazaus tik per sventes mano oda sausa bet vietom prie lupu nosies pasausejimai o siaip kitur normali spuogu neturiu bet oda jautroka bet ko tept negaliu.Buciau labai dekinga jei kuri papasakotu is kurios linijos ir kokiu kremu reiktu man veidui taip pat domina kunui kremas irgi oda sausa.Aciu
Ir aš noriu konsultacijos... Ar teisingai naudočiau savo mišriai odelei prižiūrėti:
1. Prausiklis (ne PC)
2.Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner
3. Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
pakaitomis su
Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant
Nes odelė šiek tiek teršiasi (BHA), o ir atgaivinti ją norisi (AHA).
4. Hydralight Moisture‑Infusing Lotion
Kaip suprantu paskutinė priemonė (Infusing Lotion) tinka tepti paakius? O kaip su rūgštimis, jaučiu negalima paakių tepti, nes gali sudirginti?
Būčiau labai dėkinga
1. Prausiklis (ne PC)
2.Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner
3. Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
pakaitomis su
Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant
Nes odelė šiek tiek teršiasi (BHA), o ir atgaivinti ją norisi (AHA).
4. Hydralight Moisture‑Infusing Lotion
Kaip suprantu paskutinė priemonė (Infusing Lotion) tinka tepti paakius? O kaip su rūgštimis, jaučiu negalima paakių tepti, nes gali sudirginti?
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Louhi @ 2011 11 09, 09:46)
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
Eiliskuma suraset teisingai Ant kiekvieno PC butelaicio yra parasyta ka po ko naudoti
Ant rugstiniu priemoniu parasyta, kad negalima paakiu tepti, o visi veidui skirti kremukai gali drasiai buti naudojami ir paakiams - tai, irgi parasyta ant pakuotes
Papildyta:
QUOTE(ausrulka @ 2011 11 09, 08:51)
Sveikos merginos prisiskaiciat as cia kokia gera kosmetika ši o dabar gal kas galetu paaiskint ka po ko ir kaip naudot nes esu visai zalia kosmetikos pasaulyje dazaus tik per sventes mano oda sausa bet vietom prie lupu nosies pasausejimai o siaip kitur normali spuogu neturiu bet oda jautroka bet ko tept negaliu.Buciau labai dekinga jei kuri papasakotu is kurios linijos ir kokiu kremu reiktu man veidui taip pat domina kunui kremas irgi oda sausa.Aciu
Kaip pirma karta, as vietoj jusu pirkciau meginukus ir ziureciau, kas man tinka
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 09, 10:05)
Eiliskuma suraset teisingai Ant kiekvieno PC butelaicio yra parasyta ka po ko naudoti
Ant rugstiniu priemoniu parasyta, kad negalima paakiu tepti, o visi veidui skirti kremukai gali drasiai buti naudojami ir paakiams - tai, irgi parasyta ant pakuotes
Ačiū labai Nevisas pakuotes dar turiu (pakeliui iš USA), o ką įsigyjau pabandymui, tai dar nespėjau apžiūrėti kaip reikiant... Na ir mano anglų šlubuoja... Suprantu kas parašyta, bet labai bijau suklįsti, nes jei ne taip suprasiu, tai paskui viskas bus tiesiogine prasme "ant veido parašyta"