Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

merginos, ar Weekly AHA 10% is tikruju sumazina rauksles?
Atsakyti
Laba diena,
Gal kuri esate pirkusi mėginukų. Man įdomu, kaip jie būna įpokuoti...ar kokiuose mažuose buteliukuose ar maišeliuosi (na nežinau kaip čia tikslaii išsireikšt...būna tokie kaip folijos ar pan maišeliai, pvz perkant žurnalus būna įdėta kokie mėginukai kremų tokiuose įpokavimuose).
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:13)
Laba diena,
Gal kuri esate pirkusi mėginukų. Man įdomu, kaip jie būna įpokuoti...ar kokiuose mažuose buteliukuose ar maišeliuosi (na nežinau kaip čia tikslaii išsireikšt...būna tokie kaip folijos ar pan maišeliai, pvz perkant žurnalus būna įdėta kokie mėginukai kremų tokiuose įpokavimuose).

Tokie, kaip prie zurnalu buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:13)
Laba diena,

Meginukai atrodo kaip meginukai biggrin.gif Ne buteliukuose, paprastose plastikinese pakuotese, kaip kad kremai buna zurnaluose smile.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusiom 4u.gif
Tada reikia gerai viską išsistudijuot ir imt normalią pakuotę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 08, 11:48)
Ačiū atsakiusiom  4u.gif
Tada reikia gerai viską išsistudijuot ir imt normalią pakuotę  biggrin.gif

O kodel iskart normalia? As tai neatsidziaugiu, kad isbandyt galima- kai kurie kremai/tonikai visiskai netiko, dziaugiuosi, kad tik meginukus buvau nusipirkusi ax.gif
Atsakyti
merginos, gal kam reikia pabandymui? gavau kitus kremukus:)

user posted image

like apie 1/2, 18lt

user posted image

like apie puse, bet ne daugiau, 17lt

uz abu - 30

i AZ:)
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 08, 21:14)
merginos, gal kam reikia pabandymui? gavau kitus kremukus:)
uz abu - 30
i AZ:)

Rezervuoju, kol isisiaiskinsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos prisiskaiciat as cia kokia gera kosmetika ši o dabar gal kas galetu paaiskint ka po ko ir kaip naudot nes esu visai zalia kosmetikos pasaulyje dazaus tik per sventes mano oda sausa bet vietom prie lupu nosies pasausejimai o siaip kitur normali spuogu neturiu bet oda jautroka bet ko tept negaliu.Buciau labai dekinga jei kuri papasakotu is kurios linijos ir kokiu kremu reiktu man veidui taip pat domina kunui kremas irgi oda sausa.Aciu
4u.gif
Atsakyti
Ir aš noriu konsultacijos... blush2.gif Ar teisingai naudočiau savo mišriai odelei prižiūrėti:
1. Prausiklis (ne PC)
2.Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner
user posted image
3. Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
user posted image
pakaitomis su
Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant
user posted image
Nes odelė šiek tiek teršiasi (BHA), o ir atgaivinti ją norisi (AHA).
4. Hydralight Moisture‑Infusing Lotion
user posted image

Kaip suprantu paskutinė priemonė (Infusing Lotion) tinka tepti paakius? bigsmile.gif O kaip su rūgštimis, jaučiu negalima paakių tepti, nes gali sudirginti?

Būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 09 lapkričio 2011 - 09:46
QUOTE(Louhi @ 2011 11 09, 09:46)
Kaip suprantu paskutinė priemonė (Infusing Lotion) tinka tepti paakius?  bigsmile.gif O kaip su rūgštimis, jaučiu negalima paakių tepti, nes gali sudirginti?

Būčiau labai dėkinga aciuks.gif

Eiliskuma suraset teisingai 4u.gif Ant kiekvieno PC butelaicio yra parasyta ka po ko naudoti mirksiukas.gif
Ant rugstiniu priemoniu parasyta, kad negalima paakiu tepti, o visi veidui skirti kremukai gali drasiai buti naudojami ir paakiams - tai, irgi parasyta ant pakuotes tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrulka @ 2011 11 09, 08:51)
Sveikos merginos prisiskaiciat as cia kokia gera kosmetika ši o dabar gal kas galetu paaiskint ka po ko ir kaip naudot nes esu visai zalia kosmetikos pasaulyje dazaus tik per sventes mano oda sausa bet vietom prie lupu nosies pasausejimai o siaip kitur normali spuogu neturiu bet oda jautroka bet ko tept negaliu.Buciau labai dekinga jei kuri papasakotu is kurios linijos ir kokiu kremu reiktu man veidui taip pat domina kunui kremas irgi oda sausa.Aciu
4u.gif

Kaip pirma karta, as vietoj jusu pirkciau meginukus ir ziureciau, kas man tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 09, 10:05)
Eiliskuma suraset teisingai  4u.gif  Ant kiekvieno PC butelaicio yra parasyta ka po ko naudoti  mirksiukas.gif
Ant rugstiniu priemoniu parasyta, kad negalima paakiu tepti, o visi veidui skirti kremukai gali drasiai buti naudojami ir paakiams - tai, irgi parasyta ant pakuotes  tongue.gif

Ačiū labai 4u.gif Nevisas pakuotes dar turiu (pakeliui iš USA), o ką įsigyjau pabandymui, tai dar nespėjau apžiūrėti kaip reikiant... blush2.gif Na ir mano anglų šlubuoja... doh.gif Suprantu kas parašyta, bet labai bijau suklįsti, nes jei ne taip suprasiu, tai paskui viskas bus tiesiogine prasme "ant veido parašyta" biggrin.gif
Atsakyti