Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(anj @ 2011 10 18, 17:02)
As naudojau BHA liquid 2 proc , tai man apie mėnesį bėrė. Kiek žinau, naudojant rūgštis taip ir turi būti. Vėliau, išsivalius odai, veidukas paskaistėjo, išnyko inkštyrai.

man ir taip,vos 1% BHA pasitepu taip ir nukala spuogai,bet man labai nuriebejo oda nuo gelio,nors tepdavau tik vakare. bandysiu liquid uzsisakyt,nes inkstirai tikrai issikrausto biggrin.gif
as ir turiu hydralight tonika,tikrai jauciasi kaip drekina,bet man asmeniskai jauciasi kaip ''sydas'' ant veido po jo g.gif
dar turiu to balaning cleanser meginuku,turiu smulkiu tokiu lyg granulyciu,mano odai jokie baeriai su dalelem didelis ne,tai pilno dydzio nepirksiu.hydralight lotion bent jau man greitai nuriebaluoja,nors susigeria labai greitai ir oda pasidaro svelni,bet paskui greitai nusiriebaluoja pilnos irgi nepirksiu.
Atsakyti
merinos, sorry, jei mano klausimas pasirodys kvailas, bet.. ar aha ir bha rugstys (ar dar kokios kitos rugstys) yra VISUOSE Paulos produktuose ar tik tuose exfoliantuose?

jei naudoju, pvz, tik kremuka (kurio pavadinime nera ivardintu rugsciu), ar man reikia spf dienai?

is anksto dekoju uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Is visu bandytu PC toniku (nebandziau tik CLEAR serijos), apsistojau ties dviem (naudoju apie 3 men):
RESIST toniku (visiems odos tipams) ir Skin Recovery (normal to dry skin) toniku.
Oda misri i sausuma, tai visi bandyti tonikai arba erzino oda (parausdavo), arba net sausino.
RESIST ypac patinka, naudoju vakarais pamaitint oda.
user posted image
Rytais, kadangi nenaudoju vandens, norisi skystesnes konstinencijos toniko, nei RESIST, tai naudoju Skin Recovery - atgaivina, jokiu nemaloniu pojuciu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 20 spalio 2011 - 10:37
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 20, 10:21)
merinos, sorry, jei mano klausimas pasirodys kvailas, bet.. ar aha ir bha rugstys (ar dar kokios kitos rugstys) yra VISUOSE Paulos produktuose ar tik tuose exfoliantuose?

jei naudoju, pvz, tik kremuka (kurio pavadinime nera ivardintu rugsciu), ar man reikia spf dienai?

is anksto dekoju uz atsakymus ax.gif

Tikrai ne visuose gaminiuose yra rugstys schmoll.gif Ten kur ju yra, taip ir parasyta AHA arba BHA smile.gif
SFP dienai visad reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 10 14, 13:42)
Sveikos smile.gif ar galetumet patart ,kurias priemones tureciau isigyt-mano oda misri i riebuma.kovoju su spuogais..... kasdien vis lenda su baltom galvutem,nemazai randu,raudonu demiu  doh.gif spuogai dideli,raudoni ir baltom virsunem  doh.gif aciu labai !! smile.gif

Patinkantį prausiklį, priemonę su 2.5% benzoilo peroksidu ir BHA gelį arba skystį arba Clear linijos Regular Strength toniką mirksiukas.gif Ir gal kokį drėkiklį lengvą, losjoną ar gelį.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 20, 17:59)
Patinkantį prausiklį, priemonę su 2.5% benzoilo peroksidu ir BHA gelį arba skystį arba Clear linijos Regular Strength toniką  mirksiukas.gif Ir gal kokį drėkiklį lengvą, losjoną ar gelį.

ar man reiktu produktu is acne skin care serijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 10 20, 12:45)
ar man reiktu produktu is acne skin care serijos?  4u.gif

Benzoilo peroksidas (Regular Strength) ir BHA tonikas (irgi Regular) ir yra iš tos linijos mirksiukas.gif Nors šiaip galima BP ir LT nusipirkti. Su BHA jau sudėtingiau.
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 10 18, 15:36)
dar turiu to balaning cleanser meginuku,turiu smulkiu tokiu lyg granulyciu,mano odai jokie baeriai su dalelem didelis ne,tai pilno dydzio nepirksiu.

Neturėtų būti jokių granulyčių. Jie neseniai pakeitė formulę, tai matyt nusiformulavo į kairę ir nestabilus produktas išėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 20, 20:15)
Neturėtų būti jokių granulyčių. Jie neseniai pakeitė formulę, tai matyt nusiformulavo į kairę ir nestabilus produktas išėjo  g.gif

zinok tikrai tokie smulkuciai grudeliai yra,gal del to,kad meginukas g.gif nu prakirpsiu ryt ir nufitkinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 10 20, 15:23)
zinok tikrai tokie smulkuciai grudeliai yra,gal del to,kad meginukas g.gif nu prakirpsiu ryt ir nufitkinsiu 4u.gif

Aš suprantu, būna pasitaiko. Man irgi keli mėginukai nei šiokie, nei tokie yra atėję (pvz., serumas riebiai odai buvo visas atsiskyręs, į tokį neaiškų gelį pavirtęs). Tik sakau, kad čia netyčia tos granulytės susiformavo, pagal idėją neturi jų būti. Paskaičiau atsiliepimus, tai daug kas skundžiasi pastaruoju metu. Kol nesutvarkys problemos, irgi pilnos pakuotės nepirkčiau, nes loterija išeina. Aš dar grąžint galėčiau, bet į LT siunčiantis tai visai nekas būtų tokį susigumulavusį gaut.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 20, 22:54)
Aš suprantu, būna pasitaiko. Man irgi keli mėginukai nei šiokie, nei tokie yra atėję (pvz., serumas riebiai odai buvo visas atsiskyręs, į tokį neaiškų gelį pavirtęs). Tik sakau, kad čia netyčia tos granulytės susiformavo, pagal idėją neturi jų būti. Paskaičiau atsiliepimus, tai daug kas skundžiasi pastaruoju metu. Kol nesutvarkys problemos, irgi pilnos pakuotės nepirkčiau, nes loterija išeina. Aš dar grąžint galėčiau, bet į LT siunčiantis tai visai nekas būtų tokį susigumulavusį gaut.

man ir serumo meginukas atejo neaiskios konsistencijos doh.gif toks kaip buna lyg suvarskejes doh.gif
dabar pasigooglinau apie kokia priemones vis su peroksidu kalbat,bet paulas choice eu jo nera unsure.gif
Atsakyti
Gal gali parekomenduot koki drekinanti kremuka riebiai, inkstiruotai odai naudoti po BHA ar AHA rugsciu? ax.gif
Atsakyti
Matėt? 50 proc nuolaida 2 proc BHA bigsmile.gif http://www.paulascho...-liquid/on-sale
Atsakyti