Ateinu pasidalinti savo ispaudziais apie Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner for Normal Oily Combination skin
Pries tai naudojau Moisture Boost Hydrating Toner Normal to Dry skin
Man asmeniskai labiau patiko ir tiko antrasis, bet vedama smalsumo ir pirmojo geresnio ivertinimo, nusprendziau nusipirkti pilna pakuote. Siaip mano oda yra ir misri, ir sausa, ir vietom normali. Su antruoju toniku jausdavosi, jog oda susidrekina, lyg kokia plevele pasidengia, atsiranda svelnumas, o pirmu nusivalius veida lieka toks nemalonus pojutis lyg oda butu kazkuo lipniu patepta, sunkiai braukiasi pirstai, na kazkoks keistas jis man.... Sunaudosiu, ir, ko gero, grisiu prie antrojo
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 14, 15:00)
Ateinu pasidalinti savo ispaudziais apie Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner for Normal Oily Combination skin
nenuostabu Hydralight yra skirtas labai riebiai odai, nors ir rašo, kad normaliai taip pat tiktų. Tad jei bent kiek turim sausų plotelių, geriau balancing (normaliai, mišriai odai), moisture boost - normaliai, į sausumą
Savo ruožtu ateinu pagirti Regular Targeted Acne Relief BHA toniko
Na, ir turėjau nelaimę išbandyti nuo paties labiausiai man netinkančio (lotion, gel, liquid -pastarąjį galiu perleist kuriai merginai, gal tik porąkart panaudotas . pagal eiliškumą) kol pagaliau šitą nusipirkau ))) Turi drėkiklių, beveik nesausina - mano oda mišri į sausumą. Naudoju kas antrą dieną vakarais, po šio bha toniko - drėkinančiu kremu užtepu
turiu ir RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum w/ Retinol. Pastarojo dar nenaudojau, o apie pirmąjį - odos porų nekemša, lengvutis tarsi aliejukas, jo mažai tereik. Tačiau kažkokio ypatingo efekto dar nepastebėjau - nebent gal kažkiek truputį sausina (nors ir neturi retinolio...).
Na, o sekančių pirkinių sąraše iš Paulos - RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Išmėginau mėginuką, oda labai gerai toleravo. Net atrodė, padrėkinta :]
merginos, vel naudoju (jau mzd 2 sav) Hydralight tonika, BHA liquid 2 proc ir Hydralight kremuka. man beria kakta, skruostas prie nosies, siek tiek smakra. ar tai normalu pradzioje ar nutraukti naudojima?
prasau patarkite:)
Papildyta:
man sis patinka, pagydo berimus
Papildyta:
Sveikos ar galetumet patart ,kurias priemones tureciau isigyt-mano oda misri i riebuma.kovoju su spuogais..... kasdien vis lenda su baltom galvutem,nemazai randu,raudonu demiu spuogai dideli,raudoni ir baltom virsunem aciu labai !!
QUOTE(Meskala @ 2011 10 14, 17:24)
Savo ruožtu ateinu pagirti Regular Targeted Acne Relief BHA toniko
Na, o sekančių pirkinių sąraše iš Paulos - RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Išmėginau mėginuką, oda labai gerai toleravo. Net atrodė, padrėkinta :]
Jau kurį laiką naudoju ir aš šiuos produktus, todėl galiu drąsiai pagirt Turiu abu, mano problematiškai, mišriai-riebiai odai labai patinka. RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid tikrai kartu ir padrėkina. Prieš tai naudojau Actipur su panašiu rūgščių kiekiu, pastarasis labai išsausindavo odą, būtinai reikdavo papildomai gausiai padrėkint., o su paulos... drėkinimo man netrūksta. Net CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner, neišsausina man odos, nusivalius juo oda nereikalauja jokių papildomų priemonių.
Dar naudoju RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator, mano oda jį taip pat labai puikiai toleruoja.
Esu labai patenkinta atradus šiuos produktu, didelis pliusas, kad nereikia paildomai pirkti paakiams kremų, tepu abu turimus RESIST
Mano odai tai geriausi produktai ką iki šiol esu naudojus
Dar kartelį dėkoju himalaia už patarimus besirenkant priemones
QUOTE(Amellie @ 2011 10 15, 12:25)
ar sitas tiktu, jei mano oda riebi, inkstiruota? Paula's Choice exfoliating 2% BHA Lotion
BHA inkštiruotai odai labai tiks, tik Jūsų vietoje riebiai odai vietoj BHA losiono rinkčiausi BHA liquid
QUOTE(žvarba @ 2011 10 17, 09:10)
BHA inkštiruotai odai labai tiks, tik Jūsų vietoje riebiai odai vietoj BHA losiono rinkčiausi BHA liquid
pritariu. irgi naudoju liquid misriai/riebiai
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 14, 15:00)
PMan asmeniskai labiau patiko ir tiko antrasis, bet vedama smalsumo ir pirmojo geresnio ivertinimo, nusprendziau nusipirkti pilna pakuote. Siaip mano oda yra ir misri, ir sausa, ir vietom normali. Su antruoju toniku jausdavosi, jog oda susidrekina, lyg kokia plevele pasidengia, atsiranda svelnumas, o pirmu nusivalius veida lieka toks nemalonus pojutis lyg oda butu kazkuo lipniu patepta, sunkiai braukiasi pirstai, na kazkoks keistas jis man.... Sunaudosiu, ir, ko gero, grisiu prie antrojo
PMan asmeniskai labiau patiko ir tiko antrasis, bet vedama smalsumo ir pirmojo geresnio ivertinimo, nusprendziau nusipirkti pilna pakuote. Siaip mano oda yra ir misri, ir sausa, ir vietom normali. Su antruoju toniku jausdavosi, jog oda susidrekina, lyg kokia plevele pasidengia, atsiranda svelnumas, o pirmu nusivalius veida lieka toks nemalonus pojutis lyg oda butu kazkuo lipniu patepta, sunkiai braukiasi pirstai, na kazkoks keistas jis man.... Sunaudosiu, ir, ko gero, grisiu prie antrojo
as siuo metu turiu si. neturiu palyginti su kitais PCh tonikais, bet sitas man visai patinka. tik po jo kartais atrodo skruostai parausta siek tiek.
gal zinote kuri tarpininke artimiausia sav uzsakines PCh?
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 14, 20:16)
merginos, vel naudoju (jau mzd 2 sav) Hydralight tonika, BHA liquid 2 proc ir Hydralight kremuka. man beria kakta, skruostas prie nosies, siek tiek smakra. ar tai normalu pradzioje ar nutraukti naudojima?
Papildyta:
Papildyta:
As naudojau BHA liquid 2 proc , tai man apie mėnesį bėrė. Kiek žinau, naudojant rūgštis taip ir turi būti. Vėliau, išsivalius odai, veidukas paskaistėjo, išnyko inkštyrai.
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 18, 16:50)
Dabar ten pristatymas nemokams perkant už 20$, taigi gali pas bet kurią kreiptis
QUOTE(jurgina@ @ 2011 10 18, 19:17)
Dabar ten pristatymas nemokams perkant už 20$, taigi gali pas bet kurią kreiptis
as jau viena pateikiau, bet nusprendziau dar meginuku. bet meginuku tik uz 7 usd. gal kas jungtusi?