Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

gal kuri naudojate RESIST Barrier Repair Moisturizer ir siek tiek galetumete perparduoti?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 13, 15:08)
gal kuri naudojate RESIST Barrier Repair Moisturizer ir siek tiek galetumete perparduoti?

as naudoju, bet neparduosiu tongue.gif tara nesamoninga, nes realiai pasibaigus dozatoriaus veikimui, kai jau nebetraukia kremo, atsukus dangteli pamatai, akd ten to kremo dar kokiai savaitei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 13, 16:14)
as naudoju, bet neparduosiu tongue.gif  tara nesamoninga, nes realiai pasibaigus dozatoriaus veikimui, kai jau nebetraukia kremo, atsukus dangteli pamatai, akd ten to kremo dar kokiai savaitei  rolleyes.gif

Man ir keista, kad Paula isvis turi tokia pakuote, kurioj lieka produkto smile.gif
Atsakyti
skaiciau atsiliepimuose, kad daug kas skundziasi ta nesamoninga pakuote, ir zadejo perdaryti
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 13, 01:01)
O jis kas dieną naudojamas?

Aš irgi galvoju, kad kaži kiek veiksmingumo prausiklyje, kai trumpai taip ant odos pabūna...

Galima kasdien. Aš jį vietoj 2% BHA gelio naudoju.

Prausiklis prausikliui nelygu... Kai tų rūgščių ten dėl akių įdėta, koks 1%, tai nelabai naudos yra. Bet didesni procentai su tinkamu ph yra veiksmingi. Aišku, ne tas pats efektas bus, kaip nenuplaunamos priemonės, bet vis tiek. Dar pliusas rūgštinio prausiklio, ypač spuoguotai odai, kad jis nėra šarminis. Šarmas paprastai geriau nuplauna, bet labiau odą sausina.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 13, 09:25)
skaiciau atsiliepimuose, kad daug kas skundziasi ta nesamoninga pakuote, ir zadejo perdaryti

Man irgi ji tokia be ryšio... Nei naudojimas patogus, nei dizainas gražus. Ir pompa neužsifiksuoja, dangtelio nėra, tai keliaut nepatogu.
Atsakyti
o bha 2 proc ir dienai, ir nakciai galima pries kremus? ar juo galima paakius tepti?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 13, 19:22)
Galima kasdien. Aš jį vietoj 2% BHA gelio naudoju.

Pasimečiau, jis tik su BHA rūgštimi? Ar ir su AHA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 13, 21:56)
Pasimečiau, jis tik su BHA rūgštimi? Ar ir su AHA?  g.gif

gal tik su BHA unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 13, 22:01)
gal tik su BHA  unsure.gif

Aš labai noriu, kad būtų vienoje priemonėje abi rūgštys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 10 13, 14:00)
o bha 2 proc ir dienai, ir nakciai galima pries kremus? ar juo galima paakius tepti?

Galima ir dieną, galima ir paakius, jei toleruoja. Bet kam? ax.gif Paakiam geriau AHA.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 13, 14:56)
Pasimečiau, jis tik su BHA rūgštimi? Ar ir su AHA?  g.gif

Tik BHA.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 13, 15:27)
Aš labai noriu, kad būtų vienoje priemonėje abi rūgštys  biggrin.gif

Iš PC vienintelė priemonė su 5% AHA ir 0.5% BHA yra RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Daugiau nėra, kad abi būtų sudėty.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 13, 22:38)
Iš PC vienintelė priemonė su 5% AHA ir 0.5% BHA yra RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Daugiau nėra, kad abi būtų sudėty.

O kaip jis naudojamas?
Atsakyti
Jis toks kaip lengvas losjonas, daugiau normaliai/ sausai odai, bet lengvai susigeria, nepalieka riebumo, tai mano normali/ riebi labai gerai jį toleravo. Naudodavau kaip drėkiklį ir AHA priemonę 2 in 1, vakarais. Ryte tikrai su skaistesne oda atsibusdavau.
Atsakyti