Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

išbandžiau
Skin Balancing Carbon Mask
Normal to Oily/Combination Skin

http://www.paulascho...uct.asp?pid=482

malonios tekstūros, kaip kremas, spalva juoda biggrin.gif
išdžiūvus ant veido odos netraukė

sakyčiau skaistina ir drėkina odą
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 02 29, 12:57)
išbandžiau
Skin Balancing Carbon Mask
Normal to Oily/Combination Skin

http://www.paulascho...uct.asp?pid=482

malonios tekstūros, kaip kremas, spalva juoda biggrin.gif
išdžiūvus ant veido odos netraukė

sakyčiau skaistina ir drėkina odą

O tau nebuvo to badymo jausmo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 29, 13:37)
O tau nebuvo to badymo jausmo?  unsure.gif

buvo doh.gif bet tik pradžioj ir nelabai stipriai
purvas žymiai stipriai "bado"
Atsakyti
jau 5 dienos (tiksliau vakarai) kaip naudoju PC 2 proc. BHA losjona.. na ka galiu pasakyti - o gi man jis patinka thumbup.gif tepu kas vakara, nes odai jokiu neigiamu reakciju nuo jo nebuvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O siuntimui būna nuolaidos? AR matėt kada kad būtų? Nes aš visko taip noriu taip noriu, nu bet tas siuntimas doh.gif Labai gaila tokius pinigus mokėt. Įtariu ir teks, bet na gal dar palaukt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 02, 14:41)
jau 5 dienos (tiksliau vakarai) kaip naudoju PC 2 proc. BHA losjona.. na ka galiu pasakyti - o gi man jis patinka  thumbup.gif tepu kas vakara, nes odai jokiu neigiamu reakciju nuo jo nebuvo  smile.gif

O kokios teigiamos buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 08, 11:03)
Sveikos smile.gif
O siuntimui būna nuolaidos? AR matėt kada kad būtų? Nes aš visko taip noriu taip noriu, nu bet tas siuntimas doh.gif Labai gaila tokius pinigus mokėt. Įtariu ir teks, bet na gal dar palaukt? blush2.gif

per valentino diena nemokamai siunte smile.gif tai ir pasinaudojau ta proga biggrin.gif dabar gal velyku proga kas nors bus g.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 08, 11:12)
O kokios teigiamos buvo?  smile.gif

na poros tikrai nesikemsa taip kaip anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 08, 12:43)
na poros tikrai nesikemsa taip kaip anksciau  thumbup.gif

O pastebejot kokia nors itaka inkstirams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 08, 12:43)
per valentino diena nemokamai siunte  smile.gif  tai ir pasinaudojau ta proga  biggrin.gif  dabar gal velyku proga kas nors bus  g.gif

Kaip gerai, palauksiu velykų tada rolleyes.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 08, 10:03)
Sveikos smile.gif

Geriausia yra kooperuotis, nes noriunčių atsisiųsti tikrai yra nemažai ax.gif Šiaip iki šiol tai tik per Valentiną nemokamai siuntinė nepriklausomai nuo sumos, o kitais kartais reikėdavo surinkti užsakymą 100 eur, kad gautum 50 proc. nuolaidą siuntimuisi ax.gif

Žadėjau mamom padėti parsisiųsti, bet siūliau laukti nuolaidų, kurių gal prieš Velykas bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 08 kovo 2008 - 15:36
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 08, 17:34)
Geriausia yra kooperuotis, nes noriunčių atsisiųsti tikrai yra nemažai  ax.gif  Šiaip iki šiol tai tik per Valentiną nemokamai siuntinė nepriklausomai nuo sumos, o kitais kartais reikėdavo surinkti užsakymą 100 eur, kad gautum 50 proc. nuolaidą siuntimuisi  ax.gif

Žadėjau mamom padėti parsisiųsti, bet siūliau laukti nuolaidų, kurių gal prieš Velykas bus  g.gif

Tai prašau manęs nepamiršti ax.gif Lauksiu žinių, ir velykų biggrin.gif Visko norisi baisiausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 08, 11:46)
O pastebejot kokia nors itaka inkstirams?  smile.gif

tokia ir itaka, poros maziau kemsasi (negaliu sakyt kad visai nesikemsa, nes dar nelabai daug laiko praejo), tai ir inkstyru neatsiranda nauju, o senus po truputi naikinu..
Atsakyti