išbandžiau
Skin Balancing Carbon Mask
Normal to Oily/Combination Skin
http://www.paulascho...uct.asp?pid=482
malonios tekstūros, kaip kremas, spalva juoda
išdžiūvus ant veido odos netraukė
sakyčiau skaistina ir drėkina odą
QUOTE(Žizel @ 2008 02 29, 12:57)
išbandžiau
O tau nebuvo to badymo jausmo?
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 29, 13:37)
O tau nebuvo to badymo jausmo?
buvo bet tik pradžioj ir nelabai stipriai
purvas žymiai stipriai "bado"
jau 5 dienos (tiksliau vakarai) kaip naudoju PC 2 proc. BHA losjona.. na ka galiu pasakyti - o gi man jis patinka tepu kas vakara, nes odai jokiu neigiamu reakciju nuo jo nebuvo
Sveikos
O siuntimui būna nuolaidos? AR matėt kada kad būtų? Nes aš visko taip noriu taip noriu, nu bet tas siuntimas Labai gaila tokius pinigus mokėt. Įtariu ir teks, bet na gal dar palaukt?
O siuntimui būna nuolaidos? AR matėt kada kad būtų? Nes aš visko taip noriu taip noriu, nu bet tas siuntimas Labai gaila tokius pinigus mokėt. Įtariu ir teks, bet na gal dar palaukt?
QUOTE(Palomina @ 2008 03 02, 14:41)
jau 5 dienos (tiksliau vakarai) kaip naudoju PC 2 proc. BHA losjona.. na ka galiu pasakyti - o gi man jis patinka tepu kas vakara, nes odai jokiu neigiamu reakciju nuo jo nebuvo
O kokios teigiamos buvo?
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 08, 11:03)
Sveikos
per valentino diena nemokamai siunte tai ir pasinaudojau ta proga dabar gal velyku proga kas nors bus
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 08, 11:12)
O kokios teigiamos buvo?
na poros tikrai nesikemsa taip kaip anksciau
QUOTE(Palomina @ 2008 03 08, 12:43)
na poros tikrai nesikemsa taip kaip anksciau
O pastebejot kokia nors itaka inkstirams?
QUOTE(Palomina @ 2008 03 08, 12:43)
per valentino diena nemokamai siunte tai ir pasinaudojau ta proga dabar gal velyku proga kas nors bus
Kaip gerai, palauksiu velykų tada Ačiū
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 08, 10:03)
Sveikos
Geriausia yra kooperuotis, nes noriunčių atsisiųsti tikrai yra nemažai Šiaip iki šiol tai tik per Valentiną nemokamai siuntinė nepriklausomai nuo sumos, o kitais kartais reikėdavo surinkti užsakymą 100 eur, kad gautum 50 proc. nuolaidą siuntimuisi
Žadėjau mamom padėti parsisiųsti, bet siūliau laukti nuolaidų, kurių gal prieš Velykas bus
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 08, 17:34)
Geriausia yra kooperuotis, nes noriunčių atsisiųsti tikrai yra nemažai Šiaip iki šiol tai tik per Valentiną nemokamai siuntinė nepriklausomai nuo sumos, o kitais kartais reikėdavo surinkti užsakymą 100 eur, kad gautum 50 proc. nuolaidą siuntimuisi
Žadėjau mamom padėti parsisiųsti, bet siūliau laukti nuolaidų, kurių gal prieš Velykas bus
Tai prašau manęs nepamiršti Lauksiu žinių, ir velykų Visko norisi baisiausiai
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 08, 11:46)
O pastebejot kokia nors itaka inkstirams?
tokia ir itaka, poros maziau kemsasi (negaliu sakyt kad visai nesikemsa, nes dar nelabai daug laiko praejo), tai ir inkstyru neatsiranda nauju, o senus po truputi naikinu..