Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(žvarba @ 2011 09 02, 17:11)
būtinai, nes rūgštys nusluoksniuoja- išplonina odą, todėl be apsaugos saulė gali ją nudeginti ir dar daugiau bėdų pridaryti? berods apie mėn turi praeiti (netepant rūgščių,) kol oda vėl sustorėja, t.y atsistato visi sluoksniai smile.gif

nustojus naudoti AHA i soliariuma turbut ir tik po kokio menesio galima?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 20, 16:36)
man silikonai kemša, įsitikinau, kai pradėjau naudot Olay regenerist serumą. o Paula silikoną mėgsta labai g.gif

man asmeniskai Paulos silikonai nekemsa, bet tas visu isgirtasis OLAY serumas tai vajei vajei ka padare po vieno pabandymo doh.gif

QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 11:45)
vis del to zinokit tie kremai kemsa poras man  doh.gif , bet va AHA gelis tai geris wub.gif , jau noriu dideles bonkes, o ji parsisiust galima dar is kur nors, ar tik is jos psl? nes siuntimas ten tai  doh.gif
o jai sakykit as AHA naudoju tik nakciai ar dienai butina vistiek naudot SPF? doh.gif

cia kuris tas gelis? tas 8% for normal-dry skin?

QUOTE(jearmaine @ 2011 09 04, 23:18)
Klausimas - ar galima siustis is JAV puslapio i Europa ar tik is Europos? Noreciau balinancio kremo, o jie raso europiniam puslapy, kad nepardavineja del medicininiu istatymu ir pan. tai is Paulas choice.com tik per tarpininkes ar ne visgi?  g.gif

na ar bandete siustis?
irgi labai noriu sio kremuko, tik idomu ar is jav psl atsiustu i uk?
plius dabar jav puslapyje 15% viskam nuolaidos rolleyes.gif
Papildyta:
ar gali buti,jog bha 2% gelis nustojo veikti? jis galioja 12men nuo atidarymo, as jau kazkur 10-11men ji turiu, ir paskutiniu metu jokio poveikio jau nebejauciu g.gif tai arba jo galiojimo laikas rimtai jau baigiasi, na tu rugsciu veiksmingumas, arba reikia pirkti ir bandyti AHA geli rolleyes.gif

ar esat kuri pastebejusi kad AHA kemsa poras?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 11:34)
ar gali buti,jog bha 2% gelis nustojo veikti? jis galioja 12men nuo atidarymo, as jau kazkur 10-11men ji turiu, ir paskutiniu metu jokio poveikio jau nebejauciu  g.gif

Manau, kad gali, man lygiai tas pats buvo su 2% BHA geliu smile.gif Nebejaučiau jokio poveikio, o va kai naują nusipirkau ir pradėjau naudoti, ohoho koks poveikis vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 22, 10:55)
Manau, kad gali, man lygiai tas pats buvo su 2% BHA geliu smile.gif Nebejaučiau jokio poveikio, o va kai naują nusipirkau ir pradėjau naudoti, ohoho koks poveikis vėl biggrin.gif

jau buvau nusprendusi aha 8% geli imti, bet dabar bha gelis vel isteisintas doh.gif biggrin.gif nezinau kuris geriau? vis tu naujoviu norisi rolleyes.gif
Atsakyti
jo tas 8% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 11:58)
jau buvau nusprendusi aha 8% geli imti, bet dabar bha gelis vel isteisintas  doh.gif  biggrin.gif  nezinau kuris geriau? vis tu naujoviu norisi  rolleyes.gif

Jamkit ir AHA, ir BHA, blogiau neturėtų būti 4u.gif biggrin.gif Aš naudoju abi rūgštis, tik AHA ne Paula's Choice.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 12:34)
ar gali buti,jog bha 2% gelis nustojo veikti? jis galioja 12men nuo atidarymo, as jau kazkur 10-11men ji turiu, ir paskutiniu metu jokio poveikio jau nebejauciu  g.gif tai arba jo galiojimo laikas rimtai jau baigiasi, na tu rugsciu veiksmingumas, arba reikia pirkti ir bandyti AHA geli  rolleyes.gif

Man irgi buvo šiek tiek sumažėjęs poveikis. Dabar naudoju pakaitomis su kita rūgštine priemone ir poveikiu nesiskundžiu. Gal priprato oda - pabandykite rečiau tepti ar daryti pertraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugsėjo 2011 - 11:49
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 11:34)

na ar bandete siustis?

nesisiunciau, buvau susidejus i krepseli, tai siuntimo kaina i UK buvo didesne negu paties produkto, nebeatsimenu kokia, bet gal virs 20 doleriu. Bandysiu per tarpininkes i UK siustis, kai prisiruosiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 22 rugsėjo 2011 - 12:28
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 11:58)
jau buvau nusprendusi aha 8% geli imti, bet dabar bha gelis vel isteisintas  doh.gif  biggrin.gif  nezinau kuris geriau? vis tu naujoviu norisi  rolleyes.gif

suo metu naudoju abi sias priemones pakaitom (AHA8% ir BHA 2%) pries tai naudojau vien BHA tai ojoj kaip man jis oda sausino, bandziau nors ir kas antra diena naudot, bet oda lupinejosi baisiai, nors poveikis buvo, spuogeliu,inkstiru apmazejo, dabar dar ir AHA isbandziau, tai si rugstis daug labiau patiko,atsikeli su gerokai pagrazejusia oda, nesausina ji jos atvirksciai, panaikina pleiskanojimus visus.
Idomu kaip efektyviausia butu naudoti sias dvi rugstis viena vakara viena naudoti sekanti kita, ar tarkim savaite viena rugsti savaite kita. Dabar tepuosi du vakarus AHA ir viena BHA, odai lyg patinka, ir siandien neiziurejau nei vieno inkstiro thumbup.gif bet ar galima tas rugstus taip kaitaliot g.gif
Nors pas mane su supgais ir insktirai idomiai, atrodo ner ner ju o sekancia diena ir ziurek ir spuogeliai keli ir inkstiru mase pupso. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 22, 11:15)
Jamkit ir AHA, ir BHA, blogiau neturėtų būti 4u.gif biggrin.gif Aš naudoju abi rūgštis, tik AHA ne Paula's Choice.

o kieno AHA naudoji?
jauciu si karta pirksiu AHA, labai jau geri atsiliepimai, idomu koks bus poveikis rolleyes.gif

QUOTE(jearmaine @ 2011 09 22, 12:27)
nesisiunciau, buvau susidejus i krepseli, tai siuntimo kaina i UK buvo didesne negu paties produkto, nebeatsimenu kokia, bet gal virs 20 doleriu. Bandysiu per tarpininkes i UK siustis, kai prisiruosiu wink.gif

dabar siuntimas uz dyka, jei perki virs 50$ jei gerai supratau.bandysiu vakare uzsisakineti,ziuresiu ka parasys - sius ar ne g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 09, 09:06)
As jau trecia sio gerio butelaiti uzsisakiau, ir man irgi vis kyla klausimas, kodel nera atskirai sausai odai jo, visada perku ta kur All skin types....

QUOTE(Sunreja @ 2011 09 09, 09:49)
Atsiprasau, sumaisiau su Barrier Repair Moisturizer, bet man rods jie to pacio poveikio  ax.gif

tai kuris tiksliai cia taip patinka??
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 22, 17:43)
o kieno AHA naudoji?

acne.org 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 09 22, 12:27)

o kur rasti galima tas tarpininkes,kurios i uk siuncia?
vat idomu dabar pasidare, kur galima paskaityti,kiek mokesciu bus kai atsius siuntinuka del to,kad is JAV? arba pvz kiek jus mergaites mokat mazdaug kai ir i lt atsiuncia?

nes is jav puslapio pirkciau vien del to remarkable kremuko su hidrochininu, bet idomu kada suzinociau ar atsiustu ji i europa ar ne, nes jei suzinociau tik gauvs siuntini,tai gali buti veltui tas muito mokestis sumoketas g.gif
ot neturejau problemu,kol neprisireike doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 22 rugsėjo 2011 - 16:58