Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 12:37)
visi misriai odai, nes ten silikonas pirmais nr eina, man silikonas kemsa poras  doh.gif

o kokie ingridientai yra silikonai? kaip juos atpazistate?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 04, 11:19)
o kokie ingridientai yra silikonai? kaip juos atpazistate?

"Naudingos galūnės atskiriant ingredientus (tai nėra taisyklės, tik gairės- ne visada, bet dažniausiai galūnė sutampa):

* -one. Silikonai (pvz., dimethicone- turbūt populiariausias kosmetikoje naudojamas silikonas)- priduoda odai švelnumo, pagerina priemonės poslinkį ant odos.
* -ane. Silikonams giminingi ingredientai be ilgosios anglies grandinės (pvz., isododecane)- naudojami tirštumui, odos švelnumui ir pan."

http://kosmetikosana...to-analize.html
Atsakyti
ketvirtadieni gavau prausikli moisture boost prausikli ir kremuka su spalva.sitas prausiklis man asmeniskai tinka labiau nors ir raso,kad misriai i sausuma,nes hydralight labai man sausindavo,jausdavausi kaip isskalbtu veidu.nors ir tai reikia toniku papleksnot (as pirstais) ypac per skruostus,per kakata labai lengavai.tai tikrai kur kas labiau patinka nei hydralight.arba tik nusiprausiu ir tada barely there kremuka ant virsaus irgi gerai veikia.tuo paciu parsisiunciau ir carbon kaukes meginuku pasiemiau ir siandien isbandziau.likau labai fainai nustebinta,nes pries tai nusiprausiau prausikliu,papusryciavau ir uzsidejau kauke,laikiau apie 15min,tas buvo 10ryto.praktiskai iki5 vakaro kakta atrode super,dar nemaciau saves tokios po5ir daugiau valandu.
man tik keista kaip man toks prausiklis vis dar atrodo per daug nuskalbianti,gal as tiesiog nesuprantu savo veido odos,nes kakta tai tikras riebaliukas doh.gif gal oda dehidratavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 04, 09:31)
"Naudingos galūnės atskiriant ingredientus (tai nėra taisyklės, tik gairės- ne visada, bet dažniausiai galūnė sutampa):

4u.gif
Atsakyti
Klausimas - ar galima siustis is JAV puslapio i Europa ar tik is Europos? Noreciau balinancio kremo, o jie raso europiniam puslapy, kad nepardavineja del medicininiu istatymu ir pan. tai is Paulas choice.com tik per tarpininkes ar ne visgi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 09 04, 17:18)
Klausimas - ar galima siustis is JAV puslapio i Europa ar tik is Europos? Noreciau balinancio kremo, o jie raso europiniam puslapy, kad nepardavineja del medicininiu istatymu ir pan. tai is Paulas choice.com tik per tarpininkes ar ne visgi?  g.gif

Galima ir be tarpininkių. Tik nežinau, ar legaliai jie gali hidrochinoną siųsti į Europą (jis dėl visokių biurokratinių priežasčių Europoj kaip ir draudžiamas/ reguliuojamas).
Atsakyti
Laba diena,
Gal kuri esate naudojus si valikli Gentle Touch Makeup Remover? Domina ar gerai nuvalo tušą ir visą makiažą? 4u.gif
Dar domina, gal kokį tušą galite rekomenduoti iš Paula's Choice?

4u.gif
Atsakyti
vakar išbandžiau mėginuką šio gėrio wub.gif labai labai patiko, akimirksniu nuramino odą, sudrėkino, iš kart susigėrė, neliko jokio nemalonaus jausmo, nuostabi priemonė pasirodė, smile.gif rašo, kad skirtas normaliai riebiai odai, bet mano sausai labai patiko wub.gif įdomu, kodėl nėra kažko tokio sausai odai g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 09 rugsėjo 2011 - 08:25
QUOTE(žvarba @ 2011 09 09, 09:21)
vakar išbandžiau mėginuką šio gėrio wub.gif labai labai patiko, akimirksniu nuramino odą, sudrėkino, iš kart susigėrė, neliko jokio nemalonaus jausmo, nuostabi priemonė pasirodė,  smile.gif rašo, kad skirtas normaliai riebiai odai, bet mano sausai labai patiko wub.gif įdomu, kodėl nėra kažko tokio sausai odai g.gif
user posted image

As jau trecia sio gerio butelaiti uzsisakiau, ir man irgi vis kyla klausimas, kodel nera atskirai sausai odai jo, visada perku ta kur All skin types....
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 09, 09:06)
As jau trecia sio gerio butelaiti uzsisakiau, ir man irgi vis kyla klausimas, kodel nera atskirai sausai odai jo, visada perku ta kur All skin types....

bet tas "for all skin types" kažkoks kitoks ar ne?? ne tas pats?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 09 09, 10:44)
bet tas "for all skin types" kažkoks kitoks ar ne?? ne tas pats?? g.gif

Atsiprasau, sumaisiau su Barrier Repair Moisturizer, bet man rods jie to pacio poveikio ax.gif
Atsakyti
user posted image

gal kuri sita naudojate?
mano misri oda, sis kremukas man patinka. lengvas, gerai susigeria, bet ryte blizga oda. kaip jums?
Atsakyti