Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Victorious @ 2011 08 21, 17:19)
Ačiū, Meskala 4u.gif Reiks bandyti kažką atsirinkti iš BP priemonių. Nėra didelio reikalo. Išsiversčiau ir be, bet nepakenktų turėti smile.gif O BHA jau atradusi savo. Paulos man toks neblogas, bet, sakyčiau, "Rasos" gelis dar ir su siera geresnį ispūdį paliko ir atrodo, jog labiau padeda su inkštirais kovoti cool.gif Bet atradimas - "NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12%", kuris puikiai minkština odą, inkštirus tirpdo (!) ir t.t.

oo ačiū už rekomendacijas :] įtrauktas į išbandytinų sąrašą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 26, 13:44)
visus juos rekomenduoja ir paakiams, kas domisi paulos kosmetika, tas zino, kad paakiams naudojami tie patys lengvi drekikliai, kaip ir visai veido odai rolleyes.gif

Tai labai individualu. Jei paakiai ar kitos veido zonos problemiškos, joms vien lengvo drėkiklio nepakaks, reiks specialių, labiau drėkinančių ar kitaip stipriau odą veikiančių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 29, 20:53)
Tai labai individualu.

tai aisku, kad individualu, anokia cia naujiena. bet kuri kosmetine priemone savo poveikiu kiekvienam yra individualiai veikianti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 01, 12:10)
tai aisku, kad individualu, anokia cia naujiena. bet kuri kosmetine priemone savo poveikiu kiekvienam yra individualiai veikianti rolleyes.gif

doh.gif
Atsakyti
mamkos, o kaip Paulos "balikliai" odai? Mačiau yra du resist linijos,- vienas su 7proc AHA ir hidrochinonu ir kitas su BHA ir hidrochinonu g.gif atsiliepimai, mačiau, labai kontraversiški g.gif gal kuri išbandėte?? sausaodei turbūt geresnis būtų su AHA?? g.gif Ar iš vis verti jie dėmesio??
Po vaikų liko kelios stipriau pigmentuotos vietos ant veido, kaip jos mane erzina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 02 rugsėjo 2011 - 07:46
vis del to zinokit tie kremai kemsa poras man doh.gif , bet va AHA gelis tai geris wub.gif , jau noriu dideles bonkes, o ji parsisiust galima dar is kur nors, ar tik is jos psl? nes siuntimas ten tai doh.gif
o jai sakykit as AHA naudoju tik nakciai ar dienai butina vistiek naudot SPF? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 12:45)
vis del to zinokit tie kremai kemsa poras man  doh.gif , bet va AHA gelis tai geris  wub.gif , jau noriu dideles bonkes, o ji parsisiust galima dar is kur nors, ar tik is jos psl? nes siuntimas ten tai  doh.gif
o jai sakykit as AHA naudoju tik nakciai ar dienai butina vistiek naudot SPF? doh.gif

Ka gero jum jis padare? Uzsisakius as jy laukiu nesulaukiu kada galesiu isbandyti. Taip apsauga reikia naudoti, nes rugsciu poveikis islieka ne keliom valandom o ilgam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 02, 12:56)
Ka gero jum jis padare? Uzsisakius as jy laukiu nesulaukiu kada galesiu isbandyti. Taip apsauga reikia naudoti, nes rugsciu poveikis islieka ne keliom valandom o ilgam laikui.

nu as nakciai naudoju, tai man sutrauke poras, patrauke spuogus, padziovina, nu as is po kiekvienos nakties matsau rezultata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 13:04)
nu as nakciai naudoju, tai man sutrauke poras, patrauke spuogus, padziovina, nu as is po kiekvienos nakties matsau rezultata  thumbup.gif

Kaip fainai thumbup.gif Man AHA irgi patinka (turiu meginukus ir gelio, ir to weekly treatment).

O koks kremas kemsa poras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 02, 13:25)
Kaip fainai  thumbup.gif  Man AHA irgi patinka (turiu meginukus ir gelio, ir to weekly treatment).

O koks kremas kemsa poras?  unsure.gif

visi misriai odai, nes ten silikonas pirmais nr eina, man silikonas kemsa poras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 11:45)

būtinai, nes rūgštys nusluoksniuoja- išplonina odą, todėl be apsaugos saulė gali ją nudeginti ir dar daugiau bėdų pridaryti? berods apie mėn turi praeiti (netepant rūgščių,) kol oda vėl sustorėja, t.y atsistato visi sluoksniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 09 02, 08:45)
mamkos, o kaip Paulos "balikliai" odai?

mane irgi domina, noriu randa sviesint doh.gif
Atsakyti