QUOTE(shemsa @ 2011 08 20, 13:15)
s man patarkit, isigijau meginuku pradziai, visus misriai odai, ir jau savaite kokia naudoju ir taip spuogais isvare T zona, ar cia normali tokia reakcija, ar man tas BHA sveitiklis gal perstiprus?
as pati seip itariu , kad nuo serumo ir kremuko, nes ten pirmoj vietoj silikonas eina, tai itariu, kad jis man gal poras kemsa
ar buvo kam tokia situacija?
as pati seip itariu , kad nuo serumo ir kremuko, nes ten pirmoj vietoj silikonas eina, tai itariu, kad jis man gal poras kemsa
ar buvo kam tokia situacija?
visko gali būt - pvz BHA gel yra to nelemtojo man Vitis vinifera oil - vynuogių kauliukų aliejaus. Beje, jis moksliniuose tyrimuose apibūdinamas kaip kemšantis odos poras lygiai taip pat, kaip ir kokosų aliejus... Tai ir ofkoz, žiūriu, kodėl man tie inkštirai nemažėja ir nenyksta :/ netgi rodos, daugėja.
Vieninteliai be to vynuogių kauliukų aliejaus yra iš CLEAR linijos, Extra strength a.k.a BHA liquid (šitas man labai labai sausinantis, rekomenduočiau tik labai riebiai nedehidratuotai odai) ir Regular strength.
Silikonas moksliškais tyrimais tikrinant - nekomedogeninis, nebent kieno nors oda individualiai reaguoja. Čia mokslininkai teigia, kad silikonai nekemša: komedogeniniai ingredientai ar ne? Victorious, gal galėtumėt man mestelt linką ar citatą, kur apie tai rašoma, kad kemša?