Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(shemsa @ 2011 08 20, 13:15)
s man patarkit, isigijau meginuku pradziai, visus misriai odai, ir jau savaite kokia naudoju ir taip spuogais isvare T zona, ar cia normali tokia reakcija, ar man tas BHA sveitiklis gal perstiprus?
as pati seip itariu , kad nuo serumo ir kremuko, nes ten pirmoj vietoj silikonas eina, tai itariu, kad jis man gal poras kemsa  g.gif
ar buvo kam tokia situacija?

visko gali būt - pvz BHA gel yra to nelemtojo man Vitis vinifera oil - vynuogių kauliukų aliejaus. Beje, jis moksliniuose tyrimuose apibūdinamas kaip kemšantis odos poras lygiai taip pat, kaip ir kokosų aliejus... Tai ir ofkoz, žiūriu, kodėl man tie inkštirai nemažėja ir nenyksta :/ netgi rodos, daugėja.
Vieninteliai be to vynuogių kauliukų aliejaus yra iš CLEAR linijos, Extra strength a.k.a BHA liquid (šitas man labai labai sausinantis, rekomenduočiau tik labai riebiai nedehidratuotai odai) ir Regular strength.
Silikonas moksliškais tyrimais tikrinant - nekomedogeninis, nebent kieno nors oda individualiai reaguoja. Čia mokslininkai teigia, kad silikonai nekemša: komedogeniniai ingredientai ar ne? Victorious, gal galėtumėt man mestelt linką ar citatą, kur apie tai rašoma, kad kemša?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 20 rugpjūčio 2011 - 15:41
man silikonai kemša, įsitikinau, kai pradėjau naudot Olay regenerist serumą. o Paula silikoną mėgsta labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 20, 17:36)
man silikonai kemša, įsitikinau, kai pradėjau naudot Olay regenerist serumą. o Paula silikoną mėgsta labai g.gif

na jei ir olay, ir paula's choice turi silikonų - o abi firmos gana populiarios pasauly - tada belieka tik eko kosmetika (iš jų man visai patinka margaritos eko drėkinamasis) smile.gif tačiau aš regenerist serumo peptidų neatsisakysiu smile.gif) tikrai veiksmingas. Serumą nesusenusios odos savininkėms nebūtina naudoti kasdien - nebent mėnesį, kiekvieno sezono pradžioje/pabaigoje, taip palepinant odą prieš tepant įprastą drėkiklį.
Atsakyti
deja ir as pati savo veidu isitikinau,kad silikonas kemsa ir varo spuogais.viena karta su MAC finishing powder,kita karta su benefit porefesional doh.gif abi priemones silikonu prikimstos.
kaip galvojat ar verta bandyt siustis balancing cleanser ir clear linijos clenaseri?nes hydralight deja naudoju jau gera men,bet kakta baisiausiai riebaluojasi kaip ir anksciai,baltu spuogiuku irgi kyla,tik juodi iinkstiriukai pasivale kaip reikalas. ar paprasciausiai nusipirkt clinique mild prausikli ir tiek,nes pas mane oda tikrai jautri.
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 08 20, 14:31)
tai vat as ir ko gero nepirksiu jos kremu ir serumu, o prausiklis balancing neblogas, bet esu nusiziurejus kitos firemos pigesni aha prausikli, tai kogero pirksiu ana  4u.gif
o paulos ko gero tik isigysiu gal aha sveitikli  g.gif

koki prausikli nusizurejai?
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 08 20, 18:51)
deja ir as pati savo veidu isitikinau,kad silikonas kemsa ir varo spuogais.viena karta su MAC finishing powder,kita karta su benefit porefesional doh.gif abi priemones silikonu prikimstos.
kaip galvojat ar verta bandyt siustis balancing cleanser ir clear linijos clenaseri?nes hydralight deja naudoju jau gera men,bet kakta baisiausiai riebaluojasi kaip ir anksciai,baltu spuogiuku irgi kyla,tik juodi iinkstiriukai pasivale kaip reikalas. ar paprasciausiai nusipirkt clinique mild prausikli ir tiek,nes pas mane oda tikrai jautri.
Papildyta:

koki prausikli nusizurejai?

http://www.bravuralo...ser-100ml.html#
gundaus bandyt ju ir krema veidui, kiek ziurejau be silikonu lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 20, 20:48)
http://www.bravuralo...ser-100ml.html#
gundaus bandyt ju ir krema veidui, kiek ziurejau be silikonu lyg g.gif

shemsa,bet sitie nuorodoje tai nepigiau nei paula's nes 6.99£ uz 100ml.pas paula 237ml 16.95£.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 08 20, 17:38)
Victorious, gal galėtumėt man mestelt linką ar citatą, kur apie tai rašoma, kad kemša?

Po visiems odos tipams ir normaliai/riebiai/mišriai odai skirtų serumų aprašymais pakankamai atsiliepimų, kad užkimšo poras ar išbėrė ir prašo "išimti" silikoną.

Pvz.:
"Can you make a serum without silicone?
I decided to give this a try even though it had silicone in it, which I had suspected contributed to some acne issues I had. I really wanted to like this and add it to my routine, but it makes me break out in tiny comedones, as all products that contain silicone seem to. I love all the other Paula's Choice products I've tried and use... but it would be awesome if you guys could create a serum without silicone!
—Lindsay"

"No Luck
Sorry, this product makes me break out. I rarely ever get blemishes and now I have a chin full. My skin also looks very dry. I do, however, like the texture of this product. Customer Care Response: We are sorry to hear about your unusual experience with this product. Please contact our Customer Care Team who can help you find alternate products that meet your skin-care needs.
—Patricia"
ir kt.
http://www.paulascho...tioxidant-serum

"Broke out
Don't want to give a bad review but I ordered the whole system for anti-aging and acne and I love all the products except for this one. I tried this product for almost a week and in just a few days I broke out in tiny little whiteheads all over my forehead. Something is not right with this product as I have read this in many reviews. Hopefully you guys will be able to figure it out. But other then that I am enjoying everything else.
—Christine"

"Nice finish but break out city
I have used PC products for years and LOVED them. I seem to have a problem with mattifying products, though. I got this to try to address the idea that my skin is getting older. The finish was very nice, not too matte, not greasy at all. But every single time I tried to use it, I got breakouts. I tried sticking it out, I tried using it intermittently. Too bad, I just broke out anytime this stuff came near my face. Oddly enough the Skin Recovery serum for normal to very dry skin has been just the thing for my skin!
—Serene Pedersen"
etc.
http://www.paulascho...tioxidant-serum

Man atrodo, ne koks eksperimentas tos silikoninės priemonės į riebumą ir problemas linkusiai odai, nors nemažai ir kam "pritinka", bet jei yra polinkis kimštis poroms nuo minėtos sudėtinės dalies arba šiaip oda probleminė bei pasižyminti jautrumu, tai nerizikuočiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugpjūčio 2011 - 09:01
Victorious, labai ačiū!
khmm, užsisakiau serumo mėginukų - RESIST, Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum w/Retinol ir žiūrėsim kas bus smile.gif
Šiaip rimtai, galėtų ir nebūti visai tų silikonų, nežinau, kodėl beveik visa kosmetikos pramonė jais apsėsta.
Tačiau radau ir vieną komentarą:

Silky, but I broke out
I love most of Paula's products, but not this, despite how silky it feels. It's not the silicone, as Olay serum doesn't break me out, but this gave me cysts on my neck.

Matyt, ir kažkuris kitas ingredientas (arba netgi nuslėptas...) kenkia...
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 08 20, 23:10)
shemsa,bet sitie nuorodoje tai nepigiau nei paula's nes 6.99£ uz 100ml.pas paula 237ml 16.95£.

man pigiau iseina, nes uz paulos siuntima man 5£, o uz bravura 2£ lyg, o ir kremu sudetis man pasirode lyg geresne gal g.gif , nu bent jau be silikono, nes kiek bandziau kremu su silikonu rezultatas taspats-spuogai, tai nerizikuosiu doh.gif
nu as pati dar nebandziau bravuros, tai negaliu komentuot dar, bet atsiliepimai geri, tai ketinu isbandyt g.gif
Atsakyti
Meskala, o Paulos benzoilperoksidą naudojat ar kokį? Kuris geriausias? Man netiko tiek "Akne BP5", tiek "Duac" (su BP) kietino odą baisiai doh.gif
Beje, esu bandžius PCH treatment ir tonikus su 2-5% BP, tai gan stiproki pasirodė g.gif Ir kainos tokios gan aukštos kaip už bazines priemones (ypač į Lietuvą siunčiantis ir mokant visokius mokesčius tarpininkėms ir pan. susisumuoja neblogai) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugpjūčio 2011 - 10:32
QUOTE(Victorious @ 2011 08 21, 11:13)
Meskala, o Paulos benzoilperoksidą naudojat ar kokį? Kuris geriausias? Man netiko tiek "Akne BP5", tiek "Duac" (su BP) kietino odą baisiai doh.gif
Beje, esu bandžius PCH treatment ir tonikus su 2-5% BP, tai gan stiproki pasirodė g.gif Ir kainos tokios gan aukštos kaip už bazines priemones (ypač į Lietuvą siunčiantis ir mokant visokius mokesčius tarpininkėms ir pan. susisumuoja neblogai) g.gif

Paulos choice nebandžiau.
Aš tik tuos du minėtus ir tebandžiau - Akne BP5, Duac, bei šio tepalo gamintojo kitą bp - Stiefel PanOxyl Aquagel 5%. Šis Aquagel - labiau toks drėkinantis, tikrai komfortiškas. Kitų BP nemėginau, arba niekam tikę. Jei jau gydyt, tai manau - duac geriausias.
Tačiau iš esmės visi jie ilgainiui išsausina odą :/ Galbūt geriausia naudoti lokaliai, taškiniu būdu ant spuogų arba kartkartėmis, kas kelias dienas, itin plonai paskirstyti ant probleminių plotų.

iš beautypedia perpeistinu paulos rekomenduojamų bp sąrašiuką:
10% Benzoyl Peroxide Acne Treatment Gel Zapzyt $5.29 1 fl. oz.
Persa-Gel 10, Maximum Strength Clean & Clear $6.49 1 fl. oz.
StayClear Tinted Acne Treatment Cream Clearasil $6.29 1 fl. oz.
Daily Clear Vanishing Acne Treatment Cream Clearasil $5.99 1 fl. oz.
Acne Solutions Emergency Gel Lotion Clinique $14.50 5 fl. oz.
Acne Treatment Gel Mary Kay Benzoyl Peroxide $7.00 1 fl. oz.
Maximum Vanishing Oxy Spot Treatment Oxy $5.79 0.65 fl. oz.
Clearz-It Nano Hydra+ On-the-Spot Treatment Acne Medication Serious Skin Care $18.50 2 fl. oz.
Oxy Clinical Clearing Treatment Oxy Oxy Clinical $8.49 1.25 fl. oz.

išmečiau discontinued ir ryškiai per brangius smile.gif
bp bha paulos rekomenduojami
Atsakyti
Ačiū, Meskala 4u.gif Reiks bandyti kažką atsirinkti iš BP priemonių. Nėra didelio reikalo. Išsiversčiau ir be, bet nepakenktų turėti smile.gif O BHA jau atradusi savo. Paulos man toks neblogas, bet, sakyčiau, "Rasos" gelis dar ir su siera geresnį ispūdį paliko ir atrodo, jog labiau padeda su inkštirais kovoti cool.gif Bet atradimas - "NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12%", kuris puikiai minkština odą, inkštirus tirpdo (!) ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugpjūčio 2011 - 16:25