Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(shemsa @ 2011 08 11, 16:46)
o jie tui ka nors nakciai misriai odai? koki kremuka ar ka? g.gif

visi Paulos kremai pritutinti antioksidantų, yra skirtų ir riebiai, ir sausai odai smile.gif tad tik mitas, kad reikia dienai ir nakčiai - visiškai puikūs visi moisturising kremai ir dienai, ir nakčiai.
Tik viena pastabėlė - dienai reiktų SPF (apsaugos nuo saulės). Kadangi maniškis kremas be spf - tai turiu Paula's Choice SPF30 purškiamą priemonę. Lengvutė, papurškiu į delnus, apglostau veidą, susigeria ir - voila, galima eit laukan smile.gif

Peržvelkite ingredientus - įspūdingi antioksidantais, drėkinamaisiais elementais smile.gif Paula FAQ rašo, kad norint pamaitinti naktį veido odą, galima naudoti labiau maitinantį kremą - šiuo atveju normaliai odai labiausiai toks būtų Moisture Boost ar Recovery linijos drėkinantis. Tam taip pat tiktų kai kurie kremai iš Resist linijos. Tačiau dar nesu bandžius, nieko negaliu pasakyt - reikia mėginukų smile.gif

Kita vertus, nesakau, kad Paulos kremai geriausi - labai galimas dalykas, kad kažkur yra geresnis ir pigesnis variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 08 11, 23:20)
visi Paulos kremai pritutinti antioksidantų, yra skirtų ir riebiai, ir sausai odai smile.gif tad tik mitas, kad reikia dienai ir nakčiai - visiškai puikūs visi moisturising kremai ir dienai, ir nakčiai.
Tik viena pastabėlė - dienai reiktų SPF (apsaugos nuo saulės). Kadangi maniškis kremas be spf - tai turiu Paula's Choice SPF30 purškiamą priemonę. Lengvutė, papurškiu į delnus, apglostau veidą, susigeria ir - voila, galima eit laukan smile.gif

Peržvelkite ingredientus - įspūdingi antioksidantais, drėkinamaisiais elementais smile.gif Paula FAQ rašo, kad norint pamaitinti naktį veido odą, galima naudoti labiau maitinantį kremą - šiuo atveju normaliai odai labiausiai toks būtų Moisture Boost ar Recovery linijos drėkinantis. Tam taip pat tiktų kai kurie kremai iš Resist linijos. Tačiau dar nesu bandžius, nieko negaliu pasakyt - reikia mėginukų smile.gif

Kita vertus, nesakau, kad Paulos kremai geriausi - labai galimas dalykas, kad kažkur yra geresnis ir pigesnis variantas smile.gif

aciuka uz issamu atsakyma 4u.gif uzsisakiau meginuku kruva, bandysiu atsirinkt, o jai mano misri normali ir nakciai pasirinkciau kremuka normaliai sausai kazin nekimstu poru? g.gif
kaip supratau ju kremai misriai odai tokie geliniai, lengvi, tai bijau, kad neissausintu odos per laika g.gif o tu spf tepi ant to paprasto kremo be spf ar tik vie na kremuka su spf?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 12, 10:47)
aciuka uz issamu atsakyma  4u.gif uzsisakiau meginuku kruva, bandysiu atsirinkt, o jai mano misri normali ir nakciai pasirinkciau kremuka normaliai sausai kazin nekimstu poru? g.gif
kaip supratau ju kremai misriai odai tokie geliniai, lengvi, tai bijau, kad neissausintu odos per laika  g.gif o tu spf tepi ant to paprasto kremo be spf ar tik vie na kremuka su spf?

aš veidą pasitepu paprastu kremu, o tada pasipurškių ant delno purškiamą apsaugą (ne Paulas Choise) ir lengvai įtapšnoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 08 10, 22:22)
As irgi prausiklio ieskosiu, bet ko gero pradesiu nuo meginuku. Mano oda jautriai labai i vandens proceduras reaguoja, nesu dar turejusi prausiklio, kuris odos nesausintu.  unsure.gif

meginukais pradejau ir uzbaigiau, iki siol bandyti prausikliai netiko - netiko ir Paulos.
noreciau nenuplaunamo valiklio is Paulos, nes jos tonikai man super
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 12, 11:47)
aciuka uz issamu atsakyma  4u.gif uzsisakiau meginuku kruva, bandysiu atsirinkt, o jai mano misri normali ir nakciai pasirinkciau kremuka normaliai sausai kazin nekimstu poru? g.gif
kaip supratau ju kremai misriai odai tokie geliniai, lengvi, tai bijau, kad neissausintu odos per laika  g.gif o tu spf tepi ant to paprasto kremo be spf ar tik vie na kremuka su spf?

kaip Žvarba rašė, naudoju purškiamą SPF 30 iš Paula's Choice smile.gif papurškiu ant delnų, tada švelniai glostau veidą, kurį prieš tai sudrėkinu paprastu kremu be spf smile.gif

ai dar prisiminiau...norint pamaitinti odą naktį ir atitolinti senėjimą, labai geri yra Paula's Choice serumai (su retinoliu) o Resist linijos girdėjau, be retinolio, užtat daug vitamino C. Užsisakiau šias priemones, žiūrėsim kas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 08 12, 19:15)
kaip Žvarba rašė, naudoju purškiamą SPF 30 iš Paula's Choice smile.gif papurškiu ant delnų, tada švelniai glostau veidą, kurį prieš tai sudrėkinu paprastu kremu be spf smile.gif

ai dar prisiminiau...norint pamaitinti odą naktį ir atitolinti senėjimą, labai geri yra  Paula's Choice serumai (su retinoliu) o Resist linijos girdėjau, be retinolio, užtat daug vitamino C. Užsisakiau šias priemones, žiūrėsim kas bus smile.gif

ouris cia su retinoliu? galima nuoroda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 08 11, 12:06)
vakar turėjau progos nusistatyti savo odos tipą, žinojau, kad oda sausoka, dehidratuota, bet kosmetologė "nudžiugino", kad oda labai sausa... nors keista, nes maniškė nei kiek nešerpetoja, kaip mano manymu būna su sausa oda... tai va, įkvėpimo pagauta vakar išsirinkau kelis Paulos produktus, kurie tikiuosi padės atstatyti odos drėgmę. Patarkit ar gerai išsirinkau, gal kas turit atsiliepimų..
šitie tikiuosi drėkins
user posted imageuser posted image
gal turit patirties su šiu recovery toniku?
user posted image
o prausiklį išsirinkau šį recovery
user posted image
patarkit mergaitės 4u.gif

Mano oda irgi sausa, meginau meginukus prausiklio ir toniko is Recovery serijos(normal/dry/very dry skin) ir Moisture Boost (normal/dry skin) serijos, tai geriau tiko Recovery serijos. Labai padrekina, netraukia odos, ypac patiko tonikas, toks labai svelnus, oda lieka gaivi ir elastinga. Dar meginau tuos serumus, kur su Retinoliu ir is Resist serijos, tai abu super tiko sausai odai.

Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 12, 21:46)
ouris cia su retinoliu? galima nuoroda? blush2.gif

paula's choice serumai
čia tik tas mėlynas RESIST su vitaminu C; o kiti du - mišriai ir sausai odai, abu su retinoliu.

beje, paulos kremai įprastai nekemša odos porų; tačiau kiekvienam individualiai; pvz aš vengiu vitis vinifera oil (arba grapeseed oil, vynuogių kauliukų aliejaus) abrikosų kauliukų ir migdolų aliejaus. Kemša man jie, nors pasiusk. tai pažiūriu, ar kremai jų turi. Tačiau kam nors kitam šie aliejai kaip tik gali būti puikūs.
Atsakyti
s man patarkit, isigijau meginuku pradziai, visus misriai odai, ir jau savaite kokia naudoju ir taip spuogais isvare T zona, ar cia normali tokia reakcija, ar man tas BHA sveitiklis gal perstiprus?
as pati seip itariu , kad nuo serumo ir kremuko, nes ten pirmoj vietoj silikonas eina, tai itariu, kad jis man gal poras kemsa g.gif
ar buvo kam tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 20, 14:15)
as pati seip itariu , kad nuo serumo ir kremuko, nes ten pirmoj vietoj silikonas eina, tai itariu, kad jis man gal poras kemsa  g.gif
ar buvo kam tokia situacija?

Skaičiau atsiliepimus Paulos puslapyje, kad kemša kemša tas silikonas cool.gif

Dairiausi serumo, bet suabejojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 rugpjūčio 2011 - 13:19
QUOTE(Victorious @ 2011 08 20, 14:12)
Skaičiau atsiliepimus Paulos puslapyje, kad kemša kemša tas silikonas cool.gif

Dairiausi serumo, bet suabejojau unsure.gif

tai vat as ir ko gero nepirksiu jos kremu ir serumu, o prausiklis balancing neblogas, bet esu nusiziurejus kitos firemos pigesni aha prausikli, tai kogero pirksiu ana 4u.gif
o paulos ko gero tik isigysiu gal aha sveitikli g.gif
Atsakyti
shemsa, blogai, kad vienu metu visas naujas priemones pradėjote naudoti 4u.gif Sunku bus atsekti kas netinka Jūsų odai. Kurį laiką nenaudokite nei vienos, o paskui įveskite į odos priežiūros rutiną po vieną priemonę. Tarkim BHA panaudokit savaitę, pažiūrėkit kaip oda reaguoja, paskui įveskit į rutiną serumą ir vėl stebėkit odos pokyčius ir t.t. Gali būti, kad oda sudirgo nuo kelių naujų priemonių vartojimo vienu metu.
Atsakyti