Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(himalaia @ 2010 08 07, 23:13)

Ta prasme, kuo skiriasi 2% liquid nuo 2% gel, kurį aš naudoju? Baze, t.y. drėkinimu.
Abu yra skirti normaliai/ į riebumą, liquid ir labai riebiai odai. Gel daugiau drėkina, liquid yra jau visiškas skysti, galima naudoti ir kaip toniką.
O lotion yra daugiau sausesnei odai, nes bazė labiau drėkinanti. Manau, sumaištis yra dėl to, kad PC Europos puslapyje neaiškiai viskas išdėstyta. JAV puslapyje viskas paaiškinta- Liquid labai riebiai odai, Gel riebiai, ir labai riebiai tiks, Lotion- daugiau sausai.

Atsakyti
Koki galetumete rekomenduoti prausikli riebiai/misriai odai? g.gif Kazkaip negaliu apsispresti, kuri verciausias demesio blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 08, 10:57)
Koki galetumete rekomenduoti prausikli riebiai/misriai odai? g.gif  Kazkaip negaliu apsispresti, kuri verciausias demesio blush2.gif .

as npirkau hydra light,mano zandai normal,tai man su juo nusiprausus kiek tempia zandukus,kakta beje nepasakyciau,kad maziau riebaluotusi,sakyciau kad man asmeniskai pirmiausia reikia kreipti demesi i odos jautruma,nei i riebuma.as tikrai bandysiu Skin Balancing ir Clear Normalizing Cleanser.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 08, 10:57)
Koki galetumete rekomenduoti prausikli riebiai/misriai odai? g.gif  Kazkaip negaliu apsispresti, kuri verciausias demesio blush2.gif .

man patinka balancing drinks_cheers.gif puikiai nuplauna makiaza ir net akiu tusa, po jo vatukas su toniku buna svarus, ne taip, kaip su kitais putojanciais prausikliais misriai/riebiai odai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 10, 21:46)
man patinka balancing  drinks_cheers.gif puikiai nuplauna makiaza ir net akiu tusa, po jo vatukas su toniku buna svarus, ne taip, kaip su kitais putojanciais prausikliais misriai/riebiai odai  wub.gif

Vat butent apie Balancing ir galvoju biggrin.gif . Jauciu, kad teks griebti butent ji mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi prausiklio ieskosiu, bet ko gero pradesiu nuo meginuku. Mano oda jautriai labai i vandens proceduras reaguoja, nesu dar turejusi prausiklio, kuris odos nesausintu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 10, 22:46)
man patinka balancing  drinks_cheers.gif puikiai nuplauna makiaza ir net akiu tusa, po jo vatukas su toniku buna svarus, ne taip, kaip su kitais putojanciais prausikliais misriai/riebiai odai  wub.gif

"Balancing" ir man gerą įspūdį paliko drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar turėjau progos nusistatyti savo odos tipą, žinojau, kad oda sausoka, dehidratuota, bet kosmetologė "nudžiugino", kad oda labai sausa... nors keista, nes maniškė nei kiek nešerpetoja, kaip mano manymu būna su sausa oda... tai va, įkvėpimo pagauta vakar išsirinkau kelis Paulos produktus, kurie tikiuosi padės atstatyti odos drėgmę. Patarkit ar gerai išsirinkau, gal kas turit atsiliepimų..
šitie tikiuosi drėkins
user posted imageuser posted image
gal turit patirties su šiu recovery toniku?
user posted image
o prausiklį išsirinkau šį recovery
user posted image
patarkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 11 rugpjūčio 2011 - 11:28
toliau imsiu siuos produktus - Exfoliator Liquid BHA 2 %, Balancing tonika ir Carbon kaukyte, nes turejau jos meginuka, visai patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 08 11, 12:06)
vakar turėjau progos nusistatyti savo odos tipą, žinojau, kad oda sausoka, dehidratuota, bet kosmetologė "nudžiugino", kad oda labai sausa... nors keista, nes maniškė nei kiek nešerpetoja, kaip mano manymu būna su sausa oda... tai va, įkvėpimo pagauta vakar išsirinkau kelis Paulos produktus, kurie tikiuosi padės atstatyti odos drėgmę. Patarkit ar gerai išsirinkau, gal kas turit atsiliepimų..

gerai pasirinkote, Recovery - linija, skirta labai sausai odai smile.gif (dry, very dry skin)
Moisture boost - tokiai į sausumą, nelabai sausai. (normal to dry)

Rekomenduoju dar paimti drėkinančią kaukę, nors būtent Paulos firmos nebandžiau; (jų Paula turi dvi: riebiai su anglimi, ir drėgmės rekalaujančiai odai, drėkinančią).
Dienai reiktų kremo su SPF, gal tokio - Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 20
user posted image
patarčiau naudoti pirma Recovery drėkinantį, o ant viršaus - kremą su spf. Galima pirkti tiesiog purškiamą Paulos Choice SPF, neperkant kremo smile.gif
Atsakyti
o jie tui ka nors nakciai misriai odai? koki kremuka ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 08 11, 14:02)
gerai pasirinkote, Recovery - linija, skirta labai sausai odai smile.gif (dry, very dry skin)
Moisture boost - tokiai į sausumą, nelabai sausai. (normal to dry)

Rekomenduoju dar paimti drėkinančią kaukę, nors būtent Paulos firmos nebandžiau; (jų Paula turi dvi: riebiai su anglimi, ir drėgmės rekalaujančiai odai, drėkinančią).
Dienai reiktų kremo su SPF, gal tokio - Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 20
user posted image
patarčiau naudoti pirma Recovery drėkinantį, o ant viršaus - kremą su spf. Galima pirkti tiesiog purškiamą Paulos Choice SPF, neperkant kremo smile.gif

ačiū už mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti