Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(lauryna @ 2011 07 22, 21:32)
Man aha puikiai sutvarke visokius nuo BHA pleiskanojimus. thumbup.gif O kremas diena su SPF butinas, as naudoju spf 25.

Ta paprasta AHA8% naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 07 23, 09:55)
Ta paprasta AHA8% naudojat?

Ne, as naudoju kito gamintoja aha 10%. 4u.gif bet principas tas pats.
Atsakyti
As uz siuntima sumokejau 13 eu. Emiau prausikli,tonika,exfolianta ir dar kruva meginuku. Viso gavosi virs 80eu. Negaliu sulaukt kada isbandyt galesiu.
Atsakyti
O kaip daznai paleidziama nuolaidu gal kas zino? g.gif
Pavelavau i lauretos renkama uzsakyma, bet lyg dar nupirks, tad junkites kas pramiegojo smile.gif
Atsakyti
dabar kaip tik BHA 2 proc nuolaida...14 doleriu bekainuoja smile.gif
Atsakyti
tonikam taip pat nuolaidos 14svaru 4u.gif
pries kelias valandas gavau savo siuntinuka.tikiuosi tiks.parasysiu veliau kas ir kaip.
Atsakyti
merginos, patarkite ka reiketu tepti normaliai/misriai odai. pastaruoju metu beria ivairiais spuogeliais ir giluminiais.
ar reiketu bha, aha ar ir vieno ir kito? reiketu veikti prevenciskai pries akne ir rauksles, bei naikinti esamas mimikos rauksles

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 07 28, 22:27)
merginos, patarkite ka reiketu tepti normaliai/misriai odai. pastaruoju metu beria ivairiais spuogeliais ir giluminiais.
ar reiketu bha, aha ar ir vieno ir kito? reiketu veikti prevenciskai pries akne ir rauksles, bei naikinti esamas mimikos rauksles

buciau labai dekinga 4u.gif

BHA naudojau pora metu, nieko gero mano odai nedare .Dabar apie pora menesiu vakarais naudoju AHa ir prausiu BHA prausikliu. Rezultatai labai dziuginantys, net bijau prisikalbeti. Nepamenu kada tokia grazia oda beturejau. bigsmile.gif

P.S ispeju visas pradedancias ar norincias naudoti aha, kad pora savaiciu gali paberti oda (neissigaskit) ir butina dienos metu naudotu krema su spf. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 29 liepos 2011 - 07:18
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 07 03, 20:55)
naudoju BHA 1proc. losjoną, bet įspūdžio jis man nepaliko. veidas lyg lygesnis. reikės bandyti stipresnį g.gif

visgi teks atsiprašyti šio losjono biggrin.gif nenaudojau jo gal porą savaičių, odos būklė pasikeitė. jis man odos neišvalo, bet ją tarsi palygina, atgaivina.
pabaigus šitą, bandysiu aha (sudomino Laurynos post'as)
Atsakyti
As tai BHA turiu du - losjona 1% ir tonika 2%

Abiem patenkinta. Pradzioj pirkau 2% tonika, bet, kadangi buvo ziema ir skruostu oda dar buvo issausejusi, man jis pasirode per stiprus truputeli, tai tepdavau nebent jei spuogas iskildavo. Tada pirkau 1% losjona ir ji jau drasiai naudojau vakarais kasdien, labai liuks thumbup.gif

Dabar vasara oda labai atsigavusi, tai juos kaitalioju, ziemai ko gero vel tik 1% naudosiu. Jei oda man ziema nesausetu (ko stengsiuos isvengt pirkdama drekinama kauke is PC) gal tada uztektu ir vien toniko, nes oda jau iprato prie rugsteles. Bet jeigu issauses taip kaip pernai doh.gif

O man dabar dilema, ka daryt su Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray g.gif Man jisai patinka, noriu imt i kelione, betgi - i rankini bagaza per didelis (virs 100ml).. Jei as ji nusipilsiu i kita purskiama maza indeli- antioksidantams kaput ane? g.gif

Atsakyti
Gal dar kam nors bus aktualu 4u.gif Gavau atsakyma del pilstymo i mazesne tara, sake per 2 savaites nieko blogo nenutiks ir galiu drasiai pilstytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 29, 08:18)
BHA naudojau pora metu, nieko gero mano odai nedare .Dabar apie pora menesiu vakarais  naudoju AHa ir prausiu BHA prausikliu. Rezultatai labai dziuginantys, net bijau prisikalbeti. Nepamenu kada tokia grazia oda beturejau. bigsmile.gif

P.S ispeju visas pradedancias ar norincias naudoti aha, kad pora savaiciu gali paberti oda (neissigaskit) ir butina dienos metu naudotu krema su spf. 4u.gif

dekui uz atsakyma!

sakykite (kalbant apie BHA), kuo skiriasi konsistencija lotion ir liquid?
ir ar ant siu losjonu galima tepti drekinancius kremus (ne Paulos)
Atsakyti