Aisku, aciu uz pagalba Belieka tarpininke kazkokia issirinkti Tikiuos, kad patiks, nes siaip esu ne viena produkta naudojus su BHA, bet vat dabar viena krema naudoju jau kokius metus, tai is pradziu atrode stebuklus dare, o dabar kazkaip nebepastebiu to poveikio. Nezinau gal nuo stovejimo pasibaige galiojimas, nors ir tepu ji kas vakara, bet kad isnaudoti niekaip nesugebu
ar kuri tarpininke suo metu perka paulas?
Jau savaite naudoju BHA 2%, nors oda akyse grazeja, bet kartu ir isausejo odele, lupasi vietomis, reikia turbut pakaitom su drekikliu naudot nekemsanciu poru, o gal iseitis butu pakaitom su AHA priemonemis naudot? Kaip tik AHA 8% labai viliojianti kaina suo metu
Jau savaite naudoju BHA 2%, nors oda akyse grazeja, bet kartu ir isausejo odele, lupasi vietomis, reikia turbut pakaitom su drekikliu naudot nekemsanciu poru, o gal iseitis butu pakaitom su AHA priemonemis naudot? Kaip tik AHA 8% labai viliojianti kaina suo metu
QUOTE(Melajja @ 2011 07 21, 17:00)
ar kuri tarpininke suo metu perka paulas?
Užklausiau MeistroMargarita, sakė nebeperka, nes atostogaus ir dar laureta užklausiau, laukiu atsakymo iš jos
Naudojant BHA ant viršaus būtinai drėkinamąjį kremuką tepkite Pakaitom tik rūgštis tepkite.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 21, 10:21)
kokius prausiklius, gerai nuvalancius makiaza isbandete? reikia mirsriai - jautriai odai. mano megiami Christina abu prausikliai kazkaip nelabai man pastaruoju metu nuvalo, net nzn, kas cia jiems pasidare.
Man visi gerai makiažą nuvalė, kiek bandžiau O bandžiau visus, išskyrus Clear linijos. Bet aš nenaudoju vandeniui atsparių priemonių, jei ką.
QUOTE(himalaia @ 2011 07 21, 16:30)
Man visi gerai makiažą nuvalė, kiek bandžiau O bandžiau visus, išskyrus Clear linijos. Bet aš nenaudoju vandeniui atsparių priemonių, jei ką.
ir as nenaudoju, bet paskutiniu metu man netgi mineraline pudra blogai nuplauna o kaip manai, kuris labiausiai tiktu labai jautriai odai, misriai?
http://www.paulascho...ti-aging-resist
http://www.paulascho...mal-to-dry-skin
Gal kas greit galetu pakomentuot siuos du drekiklius. Online konsultantas man rekomendavo pirmaji. Idomu kuris labiau tiktu misriai, dehidratuotai odai? Oda taip pat linkus i inksttirus, kartais atsiranda spuogeliu Bet svarbu, kad ir gerai rekintu, taip pat nekimstu poru
http://www.paulascho...mal-to-dry-skin
Gal kas greit galetu pakomentuot siuos du drekiklius. Online konsultantas man rekomendavo pirmaji. Idomu kuris labiau tiktu misriai, dehidratuotai odai? Oda taip pat linkus i inksttirus, kartais atsiranda spuogeliu Bet svarbu, kad ir gerai rekintu, taip pat nekimstu poru
Dar klausimelis, jei naudojau ir anksciau BHA ir matydavau, kad pleiskanoja nosis man nuo jo, tai gal dar ateity pagalvoti ir apie AHA? Gal tas AHA nuims pleiskanojima? Jei naudoji BHA ar AHA tik nakciai, tai ar dienai reikia kremo su SPF, nes iki siol nesu radusi tinkamo, vasarai naudoju tik del butinybes toki krema
as laukiu savojo siuntinuko ir paulos,taip tikiuosi kad pagaliau tiks kazkas mano odai,nes jau baigiu nuleist rankas tikiuosi pirmadieni jau atkeliaus.beje kodel jus ieskot tarpininkiu yra paulaschoise uk sitas ten ir i lt siuncia
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 22, 17:18)
beje kodel jus ieskot tarpininkiu yra paulaschoise uk sitas ten ir i lt siuncia
Bet tai kokia siuntimo kaina
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 22, 16:08)
Dar klausimelis, jei naudojau ir anksciau BHA ir matydavau, kad pleiskanoja nosis man nuo jo, tai gal dar ateity pagalvoti ir apie AHA? Gal tas AHA nuims pleiskanojima? Jei naudoji BHA ar AHA tik nakciai, tai ar dienai reikia kremo su SPF, nes iki siol nesu radusi tinkamo, vasarai naudoju tik del butinybes toki krema
Man aha puikiai sutvarke visokius nuo BHA pleiskanojimus. O kremas diena su SPF butinas, as naudoju spf 25.