Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Palomina @ 2008 02 26, 16:07)
o kaip jums, dar neatkeliavo siuntinys? jau turetu but jei issiunte 20 diena kaip sakei, nes man pakartotinai issiunte taip pat 20 diena, tai siandien jau atnese  biggrin.gif

klausykit, kas čia per bajeriai su tuo pakartotiniu siuntimu? man irgi pakartotinai išsiuntė, nes tipo kurjeriai Lietuvoje pametė, bet vis tiek niekaip nesulaukiu... žinau, kad vienai forumietei irgi po kelis kartus persiuntinėjo blink.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 26, 16:26)
Nu tai kaip čia nepašniukštinėjai puslapio labiau  biggrin.gif

Ne, neatkeliavo  doh.gif  verysad.gif  Manau, kad bėda tame, jog jie pristato į namus, o pas mus namie dienos metu ne visada kas nors būna namie  doh.gif

pas mane panašiai, bet tai nebūna nieko vos ne kokių 10 min per dieną.. bet tai jaučiu turėtų jie paskambint, jei nieko namie nėra, telefonai gi ant siuntų rašomi...
o tai aš pavargau jau laukt ir su jais ten rašinėtis, užsakyta sausio pradžioj, o laukiu laukiu ir nesulaukiu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2008 02 26, 17:41)
klausykit, kas čia per bajeriai su tuo pakartotiniu siuntimu? man irgi pakartotinai išsiuntė, nes tipo kurjeriai Lietuvoje pametė, bet vis tiek niekaip nesulaukiu... žinau, kad vienai forumietei irgi po kelis kartus persiuntinėjo  blink.gif
pas mane panašiai, bet tai nebūna nieko vos ne kokių 10 min per dieną.. bet tai jaučiu turėtų jie paskambint, jei nieko namie nėra, telefonai gi ant siuntų rašomi...
o tai aš pavargau jau laukt ir su jais ten rašinėtis, užsakyta sausio pradžioj, o laukiu laukiu ir nesulaukiu..  verysad.gif

Nu nieko sau blink.gif Aš prieš pat Kalėdas užsakiau ir tai tarpušvenčiu gavau, o čia doh.gif Aš dar ir kitom mamom užsakiau, tai dar ir prieš jas nepatogu doh.gif

Palomina, prieš užsisakant kaukę primygtinai rekomenduoju užsisakyt mėginelį, nes man ta kaukė "kanda", nu toks nemalonus jausmas, kuris paskui praeina, bet vis tiek man nepatiko ir pilnos pakuotės nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2008 02 26, 18:41)
klausykit, kas čia per bajeriai su tuo pakartotiniu siuntimu? man irgi pakartotinai išsiuntė, nes tipo kurjeriai Lietuvoje pametė, bet vis tiek niekaip nesulaukiu... žinau, kad vienai forumietei irgi po kelis kartus persiuntinėjo  blink.gif
o tai aš pavargau jau laukt ir su jais ten rašinėtis, užsakyta sausio pradžioj, o laukiu laukiu ir nesulaukiu..  verysad.gif

man tai pakartotinai siunte del to kad jiems grizo siuntinys kai pirma karta siunte, del ko tiksliai tai neaisku, bet itariu kad del adreso, nes truputi nesamones su adresu gavosi kai irasinejau, bet vistiek maniau kad praeis biggrin.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 26, 18:46)
Nu nieko sau  blink.gif  Aš prieš pat Kalėdas užsakiau ir tai tarpušvenčiu gavau, o čia  doh.gif  Aš dar ir kitom mamom užsakiau, tai dar ir prieš jas nepatogu  doh.gif

Palomina, prieš užsisakant kaukę primygtinai rekomenduoju užsisakyt mėginelį, nes man ta kaukė "kanda", nu toks nemalonus jausmas, kuris paskui praeina, bet vis tiek man nepatiko ir pilnos pakuotės nepirkčiau  schmoll.gif

aha meginuka reiks susiveikt smile.gif
Atsakyti
g.gif nu man atrodo, trūks kada nors kantrybė ir dėsiu aš tam Lex Systemui iš pašaknų už tokius "pristatymus"... turiu ten poveikio kanalų truputį žmonėms link valdžios, tai jei man neatkapstys mano siuntinio, priplosiu ką nors cool.gif kiek aš galiu to losjono laukt - nesulaukt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2008 02 26, 17:59)
g.gif  nu man atrodo, trūks kada nors kantrybė ir dėsiu aš tam Lex Systemui iš pašaknų už tokius "pristatymus"... turiu ten poveikio kanalų truputį žmonėms link valdžios, tai jei man neatkapstys mano siuntinio, priplosiu ką nors  cool.gif  kiek aš galiu to losjono laukt - nesulaukt...  doh.gif

Ai pliaaaa, čia gi ta pagarsėjusi firma, kuri siaubingai pristatinėja siuntinius doh.gif skundai.lt ne kartą apie juos skaičiau. Dabar jau rimtai susirūpinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 26, 17:04)
Ai pliaaaa, čia gi ta pagarsėjusi firma, kuri siaubingai pristatinėja siuntinius  doh.gif  skundai.lt ne kartą apie juos skaičiau. Dabar jau rimtai susirūpinau  unsure.gif

ania? pagarsėjusi?
uoj geras, einu skaityt, o paskui kai kuriuos žmones atkalbinėt, kad nepradėtų su jais dirbt cool.gif
man tai buvo čiotkai, kai jie man paskambijo po to, kai aš į PC Europe parašiau, kad siuntinio negavau.. tai paskambino iš Lex System, aš paprašiau, kad man į darbą atvežtų. po to dar tris dienas skambijo, mol, koks ten sakėt adresas??? nu ryt atvešim... kol galiausiai po savaitės jau iš Olandijos paskambino, kad nesąmones man čia lietuviai šnekėjo, kad atveš, nes siuntinį jie pametė.. žodžiu, anekdotai doh.gif man tie manieji losjonai ir geliai mistika atrodo, turbūt gyvai niekad ir nepamatysiu jų biggrin.gif
Atsakyti
Man atsiuntė per 5 dienas, tik kol atsiėmiau iš kurjerio, tai dar 4 dienos praėjo, kelis kartus teko jam skambinti ir prašyti, kad į darbą atvežtų doh.gif O losjono poveikį jau pastebiu - oda lygesnė ir skaistesnė atrodo thumbup.gif Dar naudoju kremuką su SPF15 tai labai liuksinis, toks neriebus ir krempudra gerai tepasi rolleyes.gif Kitos priemonės dar guli neišbandytos (laukiu, kol senąsias pribaigsiu).
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2008 02 26, 19:49)
Man atsiuntė per 5 dienas, tik kol atsiėmiau iš kurjerio, tai dar 4 dienos praėjo, kelis kartus teko jam skambinti ir prašyti, kad į darbą atvežtų  doh.gif  O losjono poveikį jau pastebiu - oda lygesnė ir skaistesnė atrodo  thumbup.gif  Dar naudoju kremuką su SPF15 tai labai liuksinis, toks neriebus ir krempudra gerai tepasi  rolleyes.gif  Kitos priemonės dar guli neišbandytos (laukiu, kol senąsias pribaigsiu).

O kaip su tais kurjeriais susisiekėt? mastau.gif gal kokį lapuką paliko? unsure.gif

O priemones prašom konkrečiau įverdinti, nes kremų su SPF ir pudrų ten ne viena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 26, 20:01)
O kaip su tais kurjeriais susisiekėt? mastau.gif  gal kokį lapuką paliko?  unsure.gif

O priemones prašom konkrečiau įverdinti, nes kremų su SPF ir pudrų ten ne viena  rolleyes.gif

Aha, lapuką su telefonu prie durų priklijavo. Kremas tai "Skin balancing daily mattifying lotion SPF15", o pudrą tai turėjau omeny ne Paulos, tik šiaip parašiau, kad ant to kremo neblogai tepasi.
Atsakyti
katik uzsitepiau to losjono ant veido.. nu gi visai liuks, susigere gerai, veidas matinis, kol kas jokiu pasaliniu reakciju (raudonavimo ir t.t.) nepastebejau.. na ziuresim kaip cia bus toliau smile.gif
Atsakyti
Nu va, šiandien buvo kurjeris, nieko namie nerado, paliko lapuką biggrin.gif Tai gal rytoj darban atveš rolleyes.gif O vežė Biz Pak - su jais kol kas bėdų neturėjau good.gif
Atsakyti
Tai va, išbandžiau dar porą dalykų iš PC biggrin.gif

user posted image
HydraLight Moisture Infusing Lotion - lengvos želė konsistencijos, laaabai lengvas ir net man nepasirodė per sunkus, o bet tačiau vis dėlto galėtų ir labiau drėkinti, tai visgi manau, kad jis yra labiau sezoninis ir skirtas vasarai ax.gif Paakiams tiko puikiai smile.gif

user posted image
Skin Balancing Moisture Gel - labai panašu į HydraLight, gal kiek skalsesnis ir vos labiau drėkinantis, paakiams irgi viskas gerai smile.gif

Eilutėj laukia Skin Recovery Hydrating Treatment Mask ax.gif
user posted image
Atsakyti