Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Kazin kaip sis? g.gif CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner. Cia kaip ir nuo spuogeliu yra, man reiktu kazko pries juos bei inkstirus. Kazin ar nebus per stiprus, kai tie spuogai tik pavieniai buna g.gif Ar neissausins odos?

http://www.paulascho...ment-clear-skin

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 18, 14:19)
Kazin kaip sis?  g.gif  CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner. Cia kaip ir nuo spuogeliu yra, man reiktu kazko pries juos bei inkstirus. Kazin ar nebus per stiprus, kai tie spuogai tik pavieniai buna  g.gif  Ar neissausins odos?

Sausint neturėtų, nebent oda išsausėjusi ir po jo drėkiklio nenaudotum. Bet man jis nelabai patiko, nes lipnumą palieka. O vat Regular Strength tos pačios serijos man thumbup.gif Naudoju ir labai patenkinta, dažnai po jo net nebedrėkinu (mano oda į riebumą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 liepos 2011 - 23:25
QUOTE(Sunreja @ 2011 06 28, 12:06)
Ateinu su neigiamu atsiliepimu apie RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF25 Antioxidants  verysad.gif user posted image

Pirkau sia priemone kaip naujove vasarai, nes turi gera apsauga nuo saules. Aisku, pati kalta, galejau pirma meginuka pasiimti, bet kazkaip pasitikejau Paula ir se tau....  verysad.gif  Aisku, nera taip blogai, bet kaip vasarai kremas per riebus, mano oda sausa/normali, bet vistiek netinka. Tai tepu ant dregno veido, nes kitaip tiesiog neisigertu. Atrodo lyg palieka balta plevele ant veido... Veidas blizga.... Apie pati poveiki negaliu nieko komentuoti, nes dar tik sav naudoju, bet turiu minciu sunaudoti rankoms, nes ziauriai nepatinka pati tekstura (ale krem-briule) ir ta balta plevele ant veido  verysad.gif

Dar karta noriu grizti prie to kremuko.... Kyla itarimas, jog gavau ji jau besibaigiancio galiojimo.... Kiek cia tepraejo laiko nuo jo pradarymo, o snd ryta pasirode vandenukas.... verysad.gif Nu nzn, ner dar niekad man taip buve, kad kremas pavandenytu..... Net nzn ka daryti toliau.... Ko gero keliaus i siuksline.... verysad.gif
Atsakyti
sunaudok kunui, pedom
Atsakyti
O as nesiu pardavinet i isparduotuve savaiminio idegio krema. Kadangi saules saugausi ir visai nesideginu, man jis veida padaro per tamsu. Spalva labai grazi, dengiasi lygiai, bet man tada skirasi veido oda nuo kuno. Na, ne taip, kad jau ziauriai, bet man vistiek negrazu, atrodo tarsi tik veida deginusi buciau biggrin.gif

Tamsesnes odos merginom, arba kas deginasi bet nedegina veido turetu but idealus. Kalbu apie sita geli
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 07 19, 00:22)
Sausint neturėtų, nebent oda išsausėjusi ir po jo drėkiklio nenaudotum. Bet man jis nelabai patiko, nes lipnumą palieka. O vat Regular Strength tos pačios serijos man  thumbup.gif Naudoju ir labai patenkinta, dažnai po jo net nebedrėkinu (mano oda į riebumą).

Cia kaip suprantu tonikas yra. Mastau gal tada geriau pirkti ta su 2% rugsciu Geli misriai/riebiai odai, nors maniske misri, o kai issauseja, tai tik T zonoj doh.gif Galvoju sis taupiau turetu naudotis, nei tonikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 19, 13:50)
Galvoju sis taupiau turetu naudotis, nei tonikas  blush2.gif

Gelis labai taupiai naudojas, per metus tik pusę buteliuko įveikiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 07 19, 02:25)
Dar karta noriu grizti prie to kremuko.... Kyla itarimas, jog gavau ji jau besibaigiancio galiojimo.... Kiek cia tepraejo laiko nuo jo pradarymo, o snd ryta pasirode vandenukas....  verysad.gif  Nu nzn, ner dar niekad man taip buve, kad kremas pavandenytu..... Net nzn ka daryti toliau.... Ko gero keliaus i siuksline....  verysad.gif

Neišeitų niekaip grąžint? g.gif Gal kas nors su ta kremo partija buvo negerai, parašyk jiems email ar per chat'ą mirksiukas.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 07 19, 07:58)
Gelis labai taupiai naudojas, per metus tik pusę buteliuko įveikiau cool.gif

Čia tai tiesa. Gelis ir man labai jau taupiai naudojosi. Ale tas lipnumas tai man nelabai patiko. Nieko baisaus tame galyje, bet tonikas žymiai maloniau jaučiasi ant odos.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 07 19, 16:49)

Čia tai tiesa. Gelis ir man labai jau taupiai naudojosi. Ale tas lipnumas tai man nelabai patiko. Nieko baisaus tame galyje, bet tonikas žymiai maloniau jaučiasi ant odos.

O kiek laiko tonika naudojot? Dar klausimas. Kas siuntetes per tarpininkes, per kiek laiko gavote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 19, 10:08)
O kiek laiko tonika naudojot?

Dar nepabaigiau, bet nuo balandžio kas antrą dieną (nelabai "šventai" blush2.gif) naudojant kokios 7/8 buteliuko liko. Šiaip įlašinu į delną kokius 6 lašus, nenaudoju vatos, tai irgi taupiai išeina, pagalvojus. O to gelio išvis man tik mažo žirniuko reikdavo.

Dėl siuntimo, man į JAV iš vienos pakrantės į kitą (per visą Ameriką) atsiunčia per nepilną savaitę, kokias 5 darbo dienas. Tai dar prisidėtų siuntimas į LT apie 10-14 dienų, manau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 07 19, 17:29)
Dar nepabaigiau, bet nuo balandžio kas antrą dieną (nelabai "šventai"  blush2.gif) naudojant kokios 7/8 buteliuko liko. Šiaip įlašinu į delną kokius 6 lašus, nenaudoju vatos, tai irgi taupiai išeina, pagalvojus. O to gelio išvis man tik mažo žirniuko reikdavo.

Dėl siuntimo, man į JAV iš vienos pakrantės į kitą (per visą Ameriką) atsiunčia per nepilną savaitę, kokias 5 darbo dienas. Tai dar prisidėtų siuntimas į LT apie 10-14 dienų, manau.

Na taip naudojant taip pat taupiai viskas einas smile.gif O siaip kuri rintumetes antra karta - ta tonika ar geli? blush2.gif Belieka kazka issrinkti.
Bet is JAV daug pigiau gaunas, net ir su tarpininke siunciantis. doh.gif Is EU psl. 14 euru siuntimas doh.gif Nerandu kiek dar siuntimas i JAV kainuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 19 liepos 2011 - 17:14
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 19, 11:06)
Na taip naudojant taip pat taupiai viskas einas smile.gif O siaip kuri rintumetes antra karta - ta tonika ar geli?  blush2.gif  Belieka kazka issrinkti.
Bet is JAV daug pigiau gaunas, net ir su tarpininke siunciantis.  doh.gif  Is EU psl. 14 euru siuntimas  doh.gif Nerandu kiek dar siuntimas i JAV kainuoja  blush2.gif

Man atrodo, tonikas truputį brangiau naudojimo prasme išeina (nors dabar tonikams -25%, tai apsimoka), bet kitas pirkinys bus vėl tonikas, ne gelis. Tiesiog jis man labiau prilipo, po jo galima ką nori tept, jei reikia, niekas nelimpa, nesirutuliuoja ir t.t.

Į JAV siuntimas nuo 50$ nemokamas. Iki 50 priklauso nuo sumos, būna tik keli doleriai paprastai. Nors aš visada kažkaip susirandu akcijas, kada apskritai nemokamas siuntimas būna, arba kaupiu iki tų 50$ smile.gif
Atsakyti