Jau savaite kaip naudoju Exfoliating 1% BHA Gel click
Pirkau , kai kainavo apie 14usd, tai per tarpininke gavosi apie 50lt.
Labai man patinka!!! Oda tampa matine, spalva pagerejo. Labai malonus, jokio dilgciojimo nejauciu. Oda misri.
tikrai rekomenduoju.
Tikrai kad geri tie bha geliai, as pati turiu 2% tai irgi poveikis labai matosi
kaip itk apie gha 2%geli norejau paklausti - ketinu keliauti ir galvoju geli persipilti i permatoma kelionini buteliuka, nes originali pakuote 118ml,tai lektuvu vestis rankiniame bagaze negalima.kazin ar nedingtu tu bha rugsciu poveikis, laikant permatomame buteliuke? ar geriau i koki tamsinta persipilti?
kaip itk apie gha 2%geli norejau paklausti - ketinu keliauti ir galvoju geli persipilti i permatoma kelionini buteliuka, nes originali pakuote 118ml,tai lektuvu vestis rankiniame bagaze negalima.kazin ar nedingtu tu bha rugsciu poveikis, laikant permatomame buteliuke? ar geriau i koki tamsinta persipilti?
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 06 27, 19:52)
Tikrai kad geri tie bha geliai, as pati turiu 2% tai irgi poveikis labai matosi
Kiek kelionėj reikės, tikrai nieko neatsitiks, tik ant saulės nepakepkit.
QUOTE(prieblanda @ 2011 06 27, 20:08)
Kiek kelionėj reikės, tikrai nieko neatsitiks, tik ant saulės nepakepkit.
na ta kelione tokia, kad is uk i lt trim savaitem atostogu,tai vistiek kaip ir kelione
Ateinu su neigiamu atsiliepimu apie RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF25 Antioxidants
Pirkau sia priemone kaip naujove vasarai, nes turi gera apsauga nuo saules. Aisku, pati kalta, galejau pirma meginuka pasiimti, bet kazkaip pasitikejau Paula ir se tau.... Aisku, nera taip blogai, bet kaip vasarai kremas per riebus, mano oda sausa/normali, bet vistiek netinka. Tai tepu ant dregno veido, nes kitaip tiesiog neisigertu. Atrodo lyg palieka balta plevele ant veido... Veidas blizga.... Apie pati poveiki negaliu nieko komentuoti, nes dar tik sav naudoju, bet turiu minciu sunaudoti rankoms, nes ziauriai nepatinka pati tekstura (ale krem-briule) ir ta balta plevele ant veido
Pirkau sia priemone kaip naujove vasarai, nes turi gera apsauga nuo saules. Aisku, pati kalta, galejau pirma meginuka pasiimti, bet kazkaip pasitikejau Paula ir se tau.... Aisku, nera taip blogai, bet kaip vasarai kremas per riebus, mano oda sausa/normali, bet vistiek netinka. Tai tepu ant dregno veido, nes kitaip tiesiog neisigertu. Atrodo lyg palieka balta plevele ant veido... Veidas blizga.... Apie pati poveiki negaliu nieko komentuoti, nes dar tik sav naudoju, bet turiu minciu sunaudoti rankoms, nes ziauriai nepatinka pati tekstura (ale krem-briule) ir ta balta plevele ant veido
QUOTE(Sunreja @ 2011 06 28, 11:06)
Ateinu su neigiamu atsiliepimu apie RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF25 Antioxidants
man tai nepatiko jos kremai su SPF, o va purškiama apsauga nuo saulės patiko
QUOTE(žvarba @ 2011 07 03, 20:58)
o va purškiama apsauga nuo saulės patiko
purskiama - man idealiai suejo ispanijoje
QUOTE(Sunreja @ 2011 06 28, 11:06)
ta balta plevele ant veido
balta plevele turbut del spf apsaugos. gerai, kad nepirkau jo, as uz kokios savaites bandysiu atkeliavusio barier moisturizer, ziuresim
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 03, 22:31)
balta plevele turbut del spf apsaugos. gerai, kad nepirkau jo, as uz kokios savaites bandysiu atkeliavusio barier moisturizer, ziuresim
Bet aprasyme pamineta, jog nepalieka jokios pleveles ir pan..... Na zodziu.... Apgavo
siandien isbandziau RESIST Barrier Repair Moisturizer
labai greitai ir maloniai tepasi ir susigeria, jokiu pleveliu, riebumu ir pan. del poveikio bus aisku po geros savaites, svarbu, kad mano jautri oda isvis ta krema priimtu.
tik nepatinka pats dozatorius, nepatogus, dalis kremo gali likti ant jo.
labai greitai ir maloniai tepasi ir susigeria, jokiu pleveliu, riebumu ir pan. del poveikio bus aisku po geros savaites, svarbu, kad mano jautri oda isvis ta krema priimtu.
tik nepatinka pats dozatorius, nepatogus, dalis kremo gali likti ant jo.