Sakykit mergaites kurios naudojate ar naudojote Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum
kokia sio serumo konsistencija?man idomus jis tuom,kad ji suplakus pries naudojima,jis man issispaudzia tokiu drebuciu pavidalu, nezinau ar tai normalu?dar idomus serumas tuo,kad kai tepi,toks sausmo pojutis,atrodo kad nieko nera nors naudoju jau daugiau kaip savaite, rezultatu patenkinta, pirmiausiai tuo,kad tiko mano veido odai, nes va drauge su misria oda kai pabande,tai sake nuo vieno karto labai veidukas issausejo,nors parasyta kad ir skirtas misriai odai... mano oda jau susinormalizavus beveik is riebios, dar pries mmm atsiranda vienas kitas bjaurybe, bet jau ne problema man. seruma tepu nakciai,tai oda labiau lygesnio atspalvio,poros graziau atrodo, netgi palygina demeles likusias po spuogu... tikrai nesitikejau,kad taip patiks serumas. 10 balu
QUOTE(Mintee @ 2011 05 17, 07:53)
Barely there sheer matte tint spf 20 - laaabai patiko meginukas, bet spalvos man per tamsios
Man irgi net šviesiausia spalva per tamsi, nes nesideginu visiškai. Kadangi man daug maskavimo nebereikia, jį susimaišau su Hydrating Moisture Infusing Lotion, kad vos odą sulygintų- pats tas išeina.
QUOTE(Mintee @ 2011 05 25, 08:27)
Kuo skiriasi konsistencija Toner / Liquid? Ar jie abu skysti kaip vanduo?
Abu skysti, bet jei galvoji apie BHA toniką arba liquid, tai CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner yra lygiai tas pats, kaip ir 2% Beta Hydroxy Acid Liquid. Abu yra truputį lipnūs ant odos, ne kaip CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner, tas man žymiai labiau patinka.
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 06 18, 06:09)
Sakykit mergaites kurios naudojate ar naudojote Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum
Aš turėjau jo mėginuką, tai konsistencija lygiai ta pati buvo- drebučiai. Galvojau, kad pagedęs, nors ant odos ir gerai jautėsi Matyt ne. Geriausia būtų jiems parašyt ir paklaust.
Jie man į mailą dabar atsiunčia pasiūlymų,kai yra kokios nuolaidos,bet kai atsiverčiu laišką- tas pasiūlymas būna brūkšniu nubrauktas.Nesuprantu- ar aš čia pavėluoju,ar čia taip turi būti?
Gal susidūrėte?
Gal susidūrėte?
Sveikos,
perskaičiua visą temą ir susigundžiau užsisakyti Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Liquid. Pačiai sakytis paskaičiavus gan brangiai gaunas, gal kas sakėtės per tarpininkę ir maždaug kokiakaina buvo ? Beje, nerandu tarpininkės,kuri siūlytų pirkti iš paulachoice.com. Niekad nepirkau per tarpininkes tai nelabai žinau
perskaičiua visą temą ir susigundžiau užsisakyti Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Liquid. Pačiai sakytis paskaičiavus gan brangiai gaunas, gal kas sakėtės per tarpininkę ir maždaug kokiakaina buvo ? Beje, nerandu tarpininkės,kuri siūlytų pirkti iš paulachoice.com. Niekad nepirkau per tarpininkes tai nelabai žinau
QUOTE(cannelle @ 2011 06 23, 01:28)
Sveikos,
Iš tarpininkiu perkančių JAV, tikrai perka Kate25 ir Rudaplauke. Bet kuriuo atveju per tarpininkes is JAV net ir su tarpininkavimo mokesčiais apsimoka labiau nei pirkti pačiai. Apytiksliai galit paskaičiuoti: prekes kaina x 2,5 ($ kursas šiuo metu) + 15% tarpininkavimo mokestis + siuntimas į Lietuvą (1 kg - 14$).
QUOTE(PAris @ 2011 06 23, 06:52)
Ar jus tepate BHA 2% liquid ir po akimis?
As tikrai ne, kai kartais uztepu per arti paakiu, tai oda pleiskanoti ir perstet pradeda.
QUOTE(Bittersweet.. @ 2011 06 23, 00:43)
Iš tarpininkiu perkančių JAV, tikrai perka Kate25 ir Rudaplauke. Bet kuriuo atveju per tarpininkes is JAV net ir su tarpininkavimo mokesčiais apsimoka labiau nei pirkti pačiai. Apytiksliai galit paskaičiuoti: prekes kaina x 2,5 ($ kursas šiuo metu) + 15% tarpininkavimo mokestis + siuntimas į Lietuvą (1 kg - 14$).
Dėkui niekaip negalėjau apsispręst liquid ar gel sakytis, bet tikriausi gel sakysiuos. Bent iš atsiliepimų tikiuos ,kad patiks ir matysis rezultatas
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 23, 08:50)
As tikrai ne, kai kartais uztepu per arti paakiu, tai oda pleiskanoti ir perstet pradeda.
Dekui uz atsakyma nezinau ka tiksliai daryti, nors pati Paula raso, kad galima tepti ir po akimis
Aš BHA skysčio po akimis netepu, nematau reikalo. O vat 5% AHA kremu visada tepu visą veidą, įskaitant paakius.
QUOTE(PAris @ 2011 06 24, 00:48)
Dekui uz atsakyma nezinau ka tiksliai daryti, nors pati Paula raso, kad galima tepti ir po akimis
aš vyrui tepu, pas jį daug inkštirų, jam niekas nepleiskanoja, jokio diskomforto nejaučia
QUOTE(PAris @ 2011 06 23, 05:52)
Ar jus tepate BHA 2% liquid ir po akimis?
as pati tai irgi netepu, viskas ten gerai kol kas