Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Aha, pradėtą, nunaudotą, bet kokį galima grąžinti, ir niekas nieko neklausia. Tik svarbu per 60 dienų susizgribti.
Dar pagirsiu juos... Padariau kartą užsakymą. Kita dieną žiūriu, ogi akcija- viskam 15 ar 20% nuolaida. Skambinu į customer service... Sakau, duokit ir man nuolaidą, nors vakar užsisakiau, kai akcijos nebuvo. Ir ką, padarė tą nuolaidą, grąžino dalį pinigų bigsmile.gif Tikrai labai žmogiška kompanija, rūpinasi, kad liktum visiškai patenkintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 00:57)
Nu labai smagu, kad pasitarnauju kažkam  bigsmile.gif
Resist Moisturizer gali tikti kaip makiažo pagrindas, jis toks gana lengvas losjonas/ gelis, bet gerai drėkina. Tik jei mišrios odos riebios vietos labai riebaluojasi, jis jų nematizuos. Bent mano mišriai odai jis patinka, nors realiai rašo, kad daugiau sausai odai skirtas.
Labai laukiu, kada Resist liniją riebiai odai išleis, girdėjau, kad tokių planų yra clap.gif
Dėl Duoskin negaliu nieko pasakyti, nežinau sudėties.
Zeniac nėra bloga priemonė. Tik tiek, kad be rūgščių nieko daugiau naudingo nėra. Lyginant PC 5% AHA priemonė praktiškai turi tą pačią koncentraciją rūgščių, bet ir papildomų gerų ingredientų yra, kurie padeda kovoti su raukšlelėm.

Ačiū už komentarą aciuks.gif Užsisakiau abu, dar prisiskaičius jūsų postų kitose temose biggrin.gif , susigundžiau BHA skysčiu. Žiūrėsim kaip reaguos mano oda į jį, nes niekad negavus tokios rūgštelės g.gif Aš esu pastebėjus, kad riebai odai skirtos priemonės man nelabai tinka, toks jausmas, naudojant, kad per stiprios g.gif , todėl tikiu, kad man tiks tos kurias išsirinkau biggrin.gif
Sekantys pirkinių sąraše Skin Balancing Toner ir RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum. Paėmiau abiejų mėginėlius pabandymui. Laukiu nesulaukiu kada viskas atkeliaus. Smagu bus pasidalint savo patirtimi išbandžius produktus bigsmile.gif
O Resist linijos riebiai odai aš lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Radau atsakyma jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 28 balandžio 2011 - 16:40
perskaičiau visą temą, kad būtų aiškiau ir visai pasiklydau tarp priemonių, todėl prašau mane apšviesti ax.gif dėl odos ypatingų problemų neturiu, išskyrus tai, kad odai mano drėkinimo trūksta, tipas odos normali-sausa, sakyčiau. Noriu arsenalo smulkioms raukšlelėms mažinti, bet taip pat drėkinančiių priemonių.
Prisiskaičiau, kad AHA tinka kovojant su raukšlelėmis. Dabar mastau, ar pvz geriau pirkti kremus su AHA, ar geriau pirkti kokį eksfoliatorių gelį su AHA ir dar kremą be AHA, kad rūgščių nepadauginti g.gif ir kadangi mano oda dehidratuota, bet taip pat norisi senėjimą stabdančios priemonės ar rinktis iš drėkinančios serijos ar iš anti-aging g.gif
mastau apie šias priemones:
Exfoliating 8% AHA Gel, pagal mano planą lotuliukas.gif čia būtų mano AHA veikianti prieš raukšles
Skin Balancing Toner, kadangi mano odai trūksta drėgmės, pasiskaičiau, kad jį giriate kaip gerai drėkinantį g.gif
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants, naudočiau šį kaip dieninį drėkinantį kremuką, plius jis anti-aging serijos

dar domina šis drėkiklis (Skin Recovery Moisturizer), bet jis be SPF, tada tektų dar kažką dėl apsaugos tepti g.gif arba nakčiai naudoti, bet nakčiai norisi ko nors stpresnio gal kokio rimtesnio serumo?? g.gif gal toks tiktų RESIST Barrier Repair Moisturizer
kaip Jums mano planas?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 gegužės 2011 - 10:48
O man del Skin Balancing Toner nuomone ilgiau pavartojus pasikeite. Kad drekina, tai, bent jau man tikrai ne (mano oda misri), gal riebiai jis labiau tinka.. Arba mano oda gal dehidratuota g.gif

Nusivaliuos juo oda skruostus norisi kremu tept, na, negaliu sakyt, kad tempia oda, netempia, bet lieka sausumo pojutis vistiek. Mastau kita karta uzsisakyt kita tonika pabandymui. Ir odos man jisai nenuramina, jei jau buvo koks paraudimas, tai ir lieka.

Nelabai as ta savo oda suprantu, Garenier ruzavas tonikas, kuri himalaia visiskai sukritikavo bloge biggrin.gif Man labiau oda nuramina, nors ten vieni konservantai, kvepalai ir lasas kazko doh.gif O cia, atrodo turbinis, visokiu geriu prifarsiruotas tonikas- nu vat jausmas prastesnis po jo. doh.gif

Cia mano pastebejimai sunaudojus puse Skin Balancing Toner butelio 4u.gif
Atsakyti
ir as pasisakysiu apie misriai odai skirtus tonikus 4u.gif
Mano oda misri ir nera jautri, isigijau po 2 meginukus Skin Balancing toner ir Healthy skin refreshing toner. Netiko abu, tiesa - balancing netiko labiau (pasirode labiau sausinantis). Oda tarytum "isiaudrindavo" - isitempdavo, reikdavo iskart drekinti, kartais net parausdavo. Po siu toniku Skin balancing moisture gel pasirode per lengvas ir tik Moisture boost hydrating treatment cream pataise padeti - sitas labai patiko (uzsisakiau pilna pakuote).
Noreciau pabandyti Moisture boost hydrating tonika normaliai/sausai odai, bet tai bene vienintelis tonikas PC puslapyje, turintis nemazai (lyginant su kt priemonemis) prastu atsiliepimu..
O galetu kas pakomentuoti Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex (na, palyginti su kt PC tonikais)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 06 gegužės 2011 - 16:16
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 26, 11:16)
as dabar naudoju resist clearly remarkable skin lightening gel with 2% BHA, kadangi parasyta, kad realus rezultati bus po 8-12 savaiciu, tai ypatingu atsiliepimu irgi neturiu. konsistencija maloni, greitai isigeria, makiazas gulasi gerai, ant jo rytais dar papildomai dedu drekinamaji krema.

Labai įdomu būtų sužinoti kokie rezultatai po ilgesnio naudojimo šio gelio? 4u.gif Ar nors kiek pašviesino dėmeles?

Gal dar kas turi atsiliepimų apie šį? bigsmile.gif Žiauriai įdomu ar nors kiek veiksmingas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 12, 11:10)
Labai įdomu būtų sužinoti kokie rezultatai po ilgesnio naudojimo šio gelio? 4u.gif Ar nors kiek pašviesino dėmeles?

taip, pasviesejo.
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 17:10)
O galetu kas pakomentuoti Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex (na, palyginti su kt PC tonikais)?

Uzsisakiau pora meginuku sito toniko 4u.gif

Moisture boost hydrating treatment cream - man buvo per riebus, netgi skruostams, kur sausa oda.

O patiko Hydrating moisture-infusing lotion. Turbut uzsisakinesiu pilna pakuote, nebent Resist Barrier repair moisturizer patiks dar labiau biggrin.gif Nes meginukai laukia savo eiles.
Atsakyti
Kadangi jau kurį laiką naudoju kai kurias priemones,tai šiek tiek parašysiu atsiliepimus. Mano oda labai sausa,tai pasakysiu,kas tiko labiausiai.

1. RESIST. Daily smoothing treatment with 5 % Alpha hydroxy Acid
- labai patiko.Kartais pagraužia,bet užtat ryte oda kokia švelni,nesausa,padrėkinta , liuks.Nusiprausus net kremo nesiprašo,nors šiaip man visada odą traukia po maudynių.Pasiteisino šimtu procentu,nors labai abejojau dėl rūgščių poveikio savo odai.

2. RESIST super Antioxidant Concentrate Serum
-skirtas paakiams,bet dažnai panaudoju visai veido odai.Labai gerai tinka,susigeria.Patenkinta.

3.Barely there sheer matte tint spf 20 - kieno oda rieboka,tai idealus variantas,sulygina veido spalvą .Bet aš,kadangi visiškai nenaudoju jokios krempudros,man šiek tiek tempia odą,bet kai po serumo,tai bandau prisipratinti. Jau maniau,reikės grąžinti,bet po truputį naudoju,ne kasdien.

Tai va tiek žinių,ką aš spėjau praktiškai panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
RESIST Barrier Repair Moisturizer - netiko man schmoll.gif Naudojau kelis kartus, bet ispudi paliko prasta - staigiai susigeria, vietom toks jausmas, kad sausina. Paraudo kakta man nuo jo paskutini karta unsure.gif

Reiskia pirksiu Hydrating moisture-infusing lotion ax.gif Tas man tiko, jokiu priekaistu, tik pagyrimai thumbup.gif

Barely there sheer matte tint spf 20 - laaabai patiko meginukas, bet spalvos man per tamsios verysad.gif

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask - labai patiko, sutvarke mano issausejusius po ziemos skruostus, irgi pirksiu visa pakuote.

Atsakyti
Kuo skiriasi konsistencija Toner / Liquid? Ar jie abu skysti kaip vanduo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 25 gegužės 2011 - 14:34